ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگو تلفنی مسعود پزشکیان با رئیس جمهور ترکمنستان توقیف ۲ نفتکش خارجی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ فروردین: «انسجام اجتماعی» برای گذر از شرایط خطیر امروز ضروری است عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است
سرخط خبرها

تداوم تجاوز‌ها به شمال کرانه باختری؛ شهادت ۶۲ فلسطینی و آوارگی هزاران تن (۸ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۸۷۵۳
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
تداوم تجاوز‌ها به شمال کرانه باختری؛ شهادت ۶۲ فلسطینی و آوارگی هزاران تن (۸ اسفند ۱۴۰۳)
تداوم حملات نظامی رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری برای سی و هفتمین روز متوالی، منجر به شهادت ۶۲ فلسطینی و آوارگی هزاران نفر شده است. در این میان، افزایش گسیل نیرو‌ها به منطقه و تخریب زیرساخت‌ها نگرانی‌ها را تشدید کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حملات نظامی رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری اشغالی همچنان ادامه دارد و پیامد‌های ویرانگری را برای مردم فلسطین به همراه داشته است.

طبق گزارش شبکه الجزیره، این حملات در طول ۳۷ روز گذشته، ۶۲ شهید، هزاران آواره و تخریب گسترده زیرساخت‌ها و املاک را به دنبال داشته و تشدید استقرار نیرو‌های نظامی و اخطار‌های تخریب منازل و جاده‌ها به نگرانی‌ها درباره گسترش خشونت دامن زده است.

در نابلس، نظامیان صهیونیست پس از عقب‌نشینی چند ساعته، بار دیگر از چندین محور به شهر یورش برده و در حمله‌ای جدید، یک فلسطینی را به شهادت رسانده و ۳۱ نفر دیگر را زخمی کرده‌اند.

در جنین نیز ارتش رژیم صهیونیستی با جلوگیری از بازگشت آوارگان به اردوگاه، سیاست سرکوبگرانه خود را ادامه داده و هم‌زمان عملیات تخریب منازل و استقرار نیرو‌های نظامی در اردوگاه نور شمس در طولکرم را گسترش داده است.

همچنین، در سلفیت، یک خانه دیگر نیز توسط نیرو‌های اشغالگر تخریب شده است، اقدامی که بخشی از سیاست‌های تخریب گسترده رژیم اشغالگر برای سرکوب بیشتر فلسطینی‌ها به شمار می‌رود.

در همین راستا، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه به شدت از اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی درباره قصد آنها برای باقی ماندن در برخی مناطق کرانه باختری اشغالی به مدت طولانی و جلوگیری از بازگشت فلسطینی‌های آواره به خانه‌هایشان، ابراز نارضایتی کرد.

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در کنفرانس خبری گفت که دبیر کل این سازمان به شدت نسبت به افزایش تعداد کشته‌شدگان، از جمله کودکان، و افزایش شمار فلسطینی‌های آواره و گسترش تخریب زیرساخت‌های مدنی نگران است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که فلسطینی‌ها با وجود فشار‌های فزاینده، همچنان به مقاومت در برابر رژیم اشغالگر و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->