وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صدور یک رأی جدید در پرونده کرسنت به‌نفع شرکت ملی نفت ایران

  • کد خبر: ۳۱۸۹۹۳
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
صدور یک رأی جدید در پرونده کرسنت به‌نفع شرکت ملی نفت ایران
دیوان داوری کرسنت حکم اعلامی بابت مسئولیت شرکت نفت به پرداخت میلیارد‌ها دلار را مردود دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس اعلام معاونت حقوقی رئیس جمهور، ادعای شرکت کرسنت مبنی بر مسئولیت شرکت ملی نفت ایران در مقابل شرکت کرسنت نسبت به خسارات وارد به اشخاص ثالث (شرکت‌های طرف قرارداد با شرکت کرسنت) مردود اعلام شد.

دیوان داوری کرسنت به موجب رای مورخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۵ با رد ادعای شرکت کرسنت، درخواست محکومیت شرکت ملی نفت ایران به صدور حکم اعلامی بابت مسئولیت شرکت نفت به پرداخت میلیارد‌ها دلار را مردود دانست.

شرکت کرسنت در این پرونده مدعی شده بود شرکت ملی نفت ایران مسئول خساراتی است که آن شرکت به سایر شرکت‌ها وارد ساخته است. حجم این ادعا به چندین میلیارد دلار می‌رسید. دیوان داوری پس از دو مرتبه تبادل لوایح در مدت سه سال و برگزاری دو جلسه استماع و بررسی نظرات وکلای طرفین و کارشناسان مستقل این تصمیم را اعلام کرد.

ادعای دیگر شرکت کرسنت مبنی بر پرداخت کلیه خسارات دادرسی این دعوا هم مردود اعلام شد.

پیروزی شرکت ملی نفت ایران در این پرونده، از حیث ماهوی، مهمترین پیروزی آن شرکت در دیوان داوری از ابتدای پرونده کرسنت از سال ۲۰۰۹ تا کنون تلقی می‌شود.

با صدور رای مذکور با تلاش سازمان حقوقی دولت یکی از مهمترین پرونده‌های مطرح‌شده علیه شرکت ملی نفت ایران به نفع این شرکت پایان یافت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->