وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

مخالفت کمیسیون‌های تخصصی مجلس با استیضاح همتی

  • کد خبر: ۳۱۹۲۳۵
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
مخالفت کمیسیون‌های تخصصی مجلس با استیضاح همتی
نایب رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس با استیضاح همتی مخالف هستند که نشان دهنده نگاه تخصصی و فراجناحی این کمیسیون‌ها به امور اجرایی و اقتصادی کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز مهرداد بائوج لاهوتی ، درباره طرح استیضاح وزیر اموراقتصاد و دارایی که در هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شده است، گفت: در مدت زمان کوتاهی که از آغاز دولت چهاردهم گذشته است، استیضاح وزیر اقتصاد را به صلاح کشور نمی‌دانم. چرا که دولت حداکثر ۶ ماه آغاز به کار کرده است و وزرا از زمان حضور در وزارتخانه‌ها به صورت مفید سه ماه است که در حال فعالیت هستند.

نایب رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: امسال با توجه تقابل‌هایی که بین جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی شکل گرفت و در ادامه ترامپ رئیس جمهور آمریکا شد، کشور به سمت جنگ حرکت کرد. اما دولت چهاردهم با سیاست دقیق و هوشمندانه سایه جنگ را از سر کشور برداشت. هر چند که بر شرایط اقتصادی کشور اثرگذاشت.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرکت‌های دولتی باید از بنگاه‌داری خارج شوند، تصریح کرد: قطعا این برنامه‌ها در دستور کار وزیر اقتصاد است، اما از زمان حضور وزیر در این جایگاه فقط سه ماه گذشته و در چنین شرایطی استیضاح آقای همتی به صلاح کشور و حذف وی شرایط فعلی را بهبود نخواهد داد.

وی با بیان اینکه باید به وزیر اقتصاد که از تجربه لازم برخوردار است، فرصت کافی داده شود، ادامه داد: فرض بر اینکه آقای همتی از این جایگاه برداشته شود، مدت سه ماه وزارت اقتصاد با سرپرست اداره خواهد شد و فضای کشور نامطلوب و بدتر می‌شود.

لاهوتی تاکید کرد: پیش از این هم رئیس جمهور در جلسه غیرعلنی مجلس تاکید کرد که سیاست‌های ارزی به وزیر اقتصاد و بانک مرکزی مربوط نیست. بلکه سران قوا در این باره تصمیم‌گیری می‌کنند.

نایب رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات یادآور شد: حداکثر اعضای کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه که کمیسیون‌های تخصصی مجلس هستند و مسائل ارزی، تورم و سایر مسائل اقتصادی را بررسی می‌کنند، با استیضاح وزیر اقتصاد مخالفند که نشان می‌دهد نگاه این کمیسیون‌ها به امور اجرایی و اقتصادی کشور، تخصصی و فراجناحی است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس خاطرنشان کرد: امیدوارم نمایندگان مجلس در جلسه فردا کمک کنند که فضا به سمت تغییر وزیر اقتصاد پیش نرود.

طرح استیضاح وزیر اقتصاد یکم اسفند ماه با ۹۱ امضاء در صحن مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد و جلسه بررسی آن یکشنبه ۱۲ اسفند خواهد بود.

همچنین یکم اسفندماه، رئیس جمهور در بازدید سرزده از وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: همانگونه که در مجلس گفتم، تمام سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی در جلسه سران قوا با حضور تیم اقتصادی دولت و روسا کمیسیون‌های اقتصادی مجلس و کارشناسان تصمیم گیری شده است.

دکتر پزشکیان افزود: اینکه بگوییم همه تقصیر‌ها مربوط به یک نفر [وزیر اقتصاد]می‌شود بی انصافی است. برای پیش رفتن باید دست به دست هم بدهیم و با قدرت جلو برویم، باورداشته باشیم که می‌توانیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->