وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود سرلشکر باقری: وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند از صفات شهید صیادشیرازی بود صدور رأی نهایی دادگاه عالی کانادا درباره سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: افزایش تعداد نمایندگان مجلس در انتظار لایحه دولت است ارائه پیشنهاد جدید آتش بس در غزه از سوی دولت مصر همه چیز درباره کمونیسم و کمونیست‌ها استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
سرخط خبرها

آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها منتفی شد؟

  • کد خبر: ۳۱۹۲۴۴
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
  • ۱
آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها منتفی شد؟
بررسی لایحه افزایش تعطیلات پایان هفته در کمیسیون اجتماعی به اتمام رسیده و رئیس و سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفتند که بررسی این لایحه در جلسه علنی در سال آینده انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، موضوع تعطیلات شنبه‌ها یا پنج‌شنبه در ماه‌های اخیر در افکار عمومی و فضای رسانه‌ای مطرح شده است در ادامه به فراز و فرود‌های این موضوع می‌پردازیم.

افزایش تعطیلات پایان هفته از آنجا آغاز شد که دولت سیزدهم در لایحه‌ای درخواست افزایش تعطیلات آخر هفته از یک‌روز به دو روز را مد نظر قرار داد و این لایحه به مجلس یازدهم رفت؛ بعد از بحث و بررسی‌های بیشتر کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم، نمایندگان صرفاً با موضوع افزایش تعطیلی آخر هفته موافقت کردند و اختیار آن را به دولت سپردند تا «پنج‌شنبه» و یا «شنبه» را تعطیل کند.

سپس این مصوبه به شورای نگهبان رفت و شورا نیز مقرر کرد که باید در متن مصوبه، روزِ تعطیلی مشخص شده باشد. سپس کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم اعلام نظر کرد که با تعطیلی روز شنبه موافقت دارد و مصوبه مجدداً به شورای نگهبان فرستاده شد. شورای نگهبان بعد از بررسی‌های این مصوبه، نسبت به تعطیلی روز شنبه ایراد گرفت و مصوبه مجدداً به مجلس یازدهم بازگشت. با توجه به پایان عمر مجلس یازدهم، بررسی این لایحه و مصوبه به مجلس دوازدهم موکول شد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دوازدهم چند وقت پیش این موضوع را بررسی کرد و جهت تأمین نظر شورای نگهبان، با تعطیلی روز «پنج‌شنبه» اعلام موافقت کرد. البته این مصوبه باید به صحن علنی مجلس برود تا نمایندگان نیز درباره‌ی آن اظهار نظر کنند. پس از آن نیز مصوبه مجدداً برای بررسی از نظر انطباق با شرع و قانون اساسی به شورای نگهبان خواهد رفت.

 لایحه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها رفع ایراد شد

ولی داداشی سخنگوی کمیسیون اجتماعی در همین باره و بررسی لایحه در کمیسیون برای رفع ایراد شورای نگهبان گفت که شورای نگهبان به مصوبه مجلس یازدهم ایراد گرفته بود که به مجلس عودت داده شد و مجلس هم به کمیسیون عودت داد و ما هم در کمیسیون رفع ایراد کردیم و این رفع ایراد در صحن مجلس قرار است مطرح و مصوب شود.

توضیحات قالیباف درباره افزایش تعطیلات

بنابراین گزارش، با توجه به اتمام ارزیابی و تصویب این لایحه در کمسیون اجتماعی موضوع بررسی آن در جلسه علنی مطرح است که محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس دوازدهم بهمن ماه و در نشست با فعالان اقتصادی استان یزد، در پاسخ به سوالی درباره افزایش تعطیلات پایان هفته، گفت: این لایحه در دستور کار قرار دارد و نهایت تا دو ماه آینده این موضوع در مجلس شورای اسلامی به نتیجه می‌رسد و تعیین تکلیف خواهد شد.

عباس گودرزی، عضو کمیسیون اجتماعی و سخنگوی هیات رئیسه مجلس نیز درباره بررسی لایحه افزایش تعطیلات پایان هفته گفت: لایحه مذکور در کمیسیون اجتماعی نهایی و به تصویب اعضا رسیده است و هیچ نظر دیگری اعمال نخواهد شد. از سوی دیگر بر اساس قانون، چون این لایحه ارجاعی از سوی شورای نگهبان است در صحن علنی مجلس نیز به بحث گذاشته نخواهد شد و صرفا تعطیلی پنج‌شنبه و کاهش ساعات کاری از ۴۴ به ۴۰ ساعت رای‌گیری خواهد شد.

همچنین سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره زما بررسی این لایحه در جلسه علنی اظهار کرد: لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته با توجه به لوایح و طرح‌هایی که در نوبت رسیدگی در جلسه علنی قرار دارد، احتمالا تا پایان سال و نهایت در ابتدای سال آینده بررسی خواهد شد.

علی بابایی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس هم در این باره گفت: کار کمیسیون اجتماعی درباره لایحه افزایش تعطیلات پایان هفته و کاهش ساعت کاری کارکنان در هفته به اتمام رسیده و هیات رئیسه مجلس باید درباره زمان بررسی آن در جلسه علنی، تصمیم بگیرد.

وی درباره مصوبات کمیسیون مطبوعش درباره این لایحه ادامه داد: با مصوبه اعضا روز پنج‌شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات آخر هفته مشخص شده، همچنین با کاهش ساعت کاری در هفته به ۴۰ ساعت موافقت کردیم و در حال حاضر منتظر هستیم که لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته در دستور کار جلسه علنی مجلس قرار گیرد و این موضوع تعیین تکلیف شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۳
0
0
شما را به روح رسول الله (ص) پنجشنبه ها را برای شهرستانی ها مثل تهرانی ها تعطیل کنید. چرا مرتب به تعویق می اندازید؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->