رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند عراقچی به پاکستان و هند سفر می‌کند استعفای نخست‌وزیر وابسته به عربستان در یمن رئیس‌جمهور به مشهد می‌آید| اعلام جزئیات برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد+ فیلم ترکیه به هواپیمای نتانیاهو اجازه عبور نمی‌دهد رئیس جمهور «قانون اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز» را ابلاغ کرد سخنگوی وزارت خارجه: توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه مستلزم اقدام فوری جامعه جهانی است تلاش لاپید برای تکیه زدن بر صندلی نتانیاهو واکنش انگلیس به حملات رژیم صهیونیستی در سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) دریادار سیاری: کلیدی‌ترین مؤلفه در ارتقای قدرت ملی، قدرت نظامی است حمله اوکراین به روسیه و اعلام وضعیت اضطراری در شهر نووروسیسک + جزئیات (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۷۷ فلسطینی دیگر به دست صهیونیست‌ها | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظهوریان در جلسه استیضاح وزیر اقتصاد: بهترین کمک به دولت می‌تواند یک اصلاح و تغییر و ترمیم در تیم اقتصادی باشد + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۹۴۱۴
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
ظهوریان در جلسه استیضاح وزیر اقتصاد: بهترین کمک به دولت می‌تواند یک اصلاح و تغییر و ترمیم در تیم اقتصادی باشد + فیلم
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: درحال حاضر بهترین کمک به دولت می‌تواند یک اصلاح و تغییر و ترمیم در تیم اقتصادی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میثم ظهوریان در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۱۲ اسفند ۱۴۰۳) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی استیضاح همتی، وزیر اقتصاد و دارایی، به عنوان موافق استیضاح گفت: رئیس‌جمهور آمریکا یک هفته بعد از روی کار آمدن ریز برنامه‌های اقتصادی خود را علیه کشورمان در قالب یک دستورالعمل اجرایی ابلاغ می‌کند که علیه اقتصاد ایران چه اقداماتی در زمینه بانکی، کشتیرانی، بیمه و... اتفاق بیفتد. یعنی آمریکا عملاً دارد علیه ما اعلام جنگ اقتصادی می‌کند و ما نگران هستیم از اینکه آرایش تیم اقتصادی دولت در این شرایط چرا جنگی نیست؟ سوال اصلی این است که چه کسی غیر از وزیر اقتصاد باید این بی‌برنامگی و آشفتگی را در سطح دولت و سیاست‌های روزمره حل کند؟

وی ادامه داد: تصمیم‌های خلق‌الساعه مثل شوک قیمت حامل‌های انرژی که در ستاد اقتصادی دولت گرفته می‌شود و با مخالفت شورای عالی امنیت ملی در نهایت اجرایی نمی‌شود و خلأ فرماندهی در دولت و در زمینه اقتصادی نتوانست نقش پررنگی در حل  مشکلات  اقتصادی داشته باشد. حتی بعضاً صحبت‌ها و سخنرانی‌های آقای دکتر همتی در مقاطع مختلف به تشنج در بازار دامن زده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: لذا تحلیل و بررسی ما این است که الان بهترین کمک به دولت می‌تواند یک اصلاح و تغییر و ترمیم در تیم اقتصادی باشد. ما انتظار نداریم در ۶ ماه همه مشکلات اقتصادی کشور حل شود اما حداقل در این مدت باید روندهای اقتصادی نشانه‌ای از بهبود یا حداقل حفظ وضع موجود را داشته باشد.

ظهوریان تاکید کرد: تا الان یعنی ظرف چهار ماه قیمت دلار از کانال ۵۰ تومان به ۹۰ تومان رسیده است و ۶۲ درصد افزایش داشته است. شهریور امسال یعنی زمانی که آقای دکتر همتی مشغول به کار شدند نرخ تورم ماهیانه ۱.۷ درصد بوده است اما الان طبق آخرین گزارش مرکز آمار، در بهمن‌ماه همین نرخ ۴.۱ درصد شده است و یعنی ۲.۵ برابر رشد داشته است و عمده این تورم مربوط به گروه خوراکی‌هاست که عمدتاً در سبد طبقه محروم رشد کرده است یعنی نرخ تورم طبقات دهک‌های پایین بالاتر بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->