سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

کار سخت خط دفاعی النصر مقابل استقلال

  • کد خبر: ۳۱۹۴۶۹
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
کار سخت خط دفاعی النصر مقابل استقلال
نفرات اصلی خط دفاعی النصر برابر استقلال غایب خواهند بود.

به گزارش شهرآرانیوز، همانطور که در جریان هستید، تیم النصر با ۷ غایب سرشناس برابر جدال برابر استقلال به تهران سفر خواهد کرد و با وجود اینکه در ترکیب این تیم مهره‌های سرشناس دیگری هم به چشم می‌خورد، عمده بازیکنانی که به دلیل مصدومیت از همراهی زردپوشان باز مانده‌اند، نفرات اصلی خط دفاعی این تیم محسوب می‌شوند و همگی هم ملیتی عربستانی دارند و عضوی از تیم ملی کشورشان محسوب می‌شوند.

نفر اول عبداله الخیبری است؛ هافبک دفاعی ۲۸ ساله‌ای که در این فصل لیگ نخبگان ۶ بازی برای تیمش انجام داده است. علی لاجامی مدافع وسط ۲۸ ساله عربستانی هم دیگر غایب النصر است که امسال برای این تیم در آسیا ۵ بازی انجام داده و جزو بازیکنان مورد اعتماد استفانو پیولی محسوب می‌شود. ضمن اینکه سلطان الغنام مدافع راست اصلی النصری‌ها هم که امسال ۷ بار در لیگ نخبگان و ۱۸ مرتبه در لیگ برتر عربستان به میدان رفته هم در جدال فردا غایب است و این موضوع قطعا به کار خط حمله استقلال می‌آید و آن‌ها کار آسان تری خواهند داشت. از آیمریک لاپورت هم نباید به سادگی گذشت؛ ستاره سابق منچسترسیتی که امسال هم با تیم ملی اسپانیا قهرمان یورو ۲۰۲۴ شد و دفاع وسط اصلی و با تجربه النصر محسوب می‌شود. بازیکنی که در بازی رو در روی دو تیم در مرحله نخست لیگ نخبگان، تک گل نماینده عربستان را هم برابر استقلال به ثمر رسانده بود و قطعا غیبتش خیلی نکته مهمی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->