بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | حمله جنگنده‌های اسرائیلی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) محاکمه یک نظامی صهیونیست در آلمان به اتهام جنایت جنگی در غزه وزارت دفاع روسیه: قصد درگیری با لهستان را نداشتیم عربستان از توافق ایران و آژانس انرژی اتمی استقبال کرد قالیباف: تضمین‌های امنیتی آمریکا دروغی بیش نیست چند نکته درباره توافق اخیر ایران و آژانس درباره بازرسی‌ها | تفاهم به شرط پایان مکانیسم ماشه است؟ بررسی مسیر عفو تتلو از حکم اعدام، غیر از عفو معیاری اعلام شده اخیر، است توضیح مرکز رسانه قوه مقننه درباره خبر تعطیلی ۲۰ روزه مجلس | مجلس تعطیل نشده بلکه صحن علنی تا ۵ مهر برگزار نمی‌شود بن‌زاید، رئیس امارات، برای اعلام همبستگی با قطر، وارد دوحه شد جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
در جلسه ستاد اقتصادی دولت انجام شد؛

تأکید رئیس‌جمهور بر زمان‌بندی شفاف عرضه اوراق مالی در بازار تولید و سرمایه

  • کد خبر: ۳۱۹۵۰
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
تأکید رئیس‌جمهور بر زمان‌بندی شفاف عرضه اوراق مالی در بازار تولید و سرمایه
رئیس جمهوری در جلسه ستاد اقتصادی دولت تأکید کرد: انتشار اوراق خزانه، تحکیم بازار سرمایه، هدایت نقدینگی و کنترل قیمت‌ها، رونق‌بخشی به بورس و خروج دولت از بنگاه‌داری باید هرچه سریع‌تر اجرا شود تا مردم شاهد آثار مثبت آن در اقتصاد کشور باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز شنبه در یکصد و چهل و هفتمین جلسه ستاد اقتصادی دولت پس از ارائه گزارش «عبدالناصر همتی» رییس کل بانک مرکزی در زمینه روند کاهشی رشد نقدینگی در سال جاری نسبت به سال ۹۸، بر ضرورت تسریع در فروش اموال مازاد و سهام شرکت‌های دولتی که از سیاست‌های عمده اقتصادی دولت است، تاکید کرد.

 

رییس جمهوری افزود: انتشار اوراق خزانه، تحکیم بازار سرمایه، هدایت نقدینگی و کنترل قیمتها، رونق بخشی به بورس و خروج دولت از بنگاه داری باید هرچه سریعتر اجرایی شود تا مردم شاهد آثار مثبت آن در اقتصاد کشور باشند.

 

در این جلسه همچنین گزارش عملکرد و برنامه انتشار اوراق مالی اسلامی در سال ۹۹ ارائه و در زمینه چگونگی انتشار و عرضه آن بحث و تبادل نظر شد.

 

روحانی در این راستا افزود: سیاست هدایت نقدینگی موجود کشور باید به سمت تولید و سرمایه گذاری در بازار پول و سرمایه بوده و همچنین اوراق مشارکت هم به سرمایه گذاری و تقویت زیرساخت‌ها و طرح‌های عمرانی کشور کمک کند.

 

رییس جمهوری ادامه داد: با هماهنگی و همکاری کامل میان دستگاه‌های مربوطه برنامه زمان بندی عرضه اوراق مشارکت به نحو شفاف اعلام و اجرا شود تا امکان مشارکت فعالان اقتصادی در بازار پول و سرمایه به طور کامل فراهم گردد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->