واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

انتقاد تلویحی معاون اول رئیس جمهور از استیضاح همتی در مجلس | عارف: اولویت اول دشمنان، ایجاد اختلاف است

  • کد خبر: ۳۱۹۷۱۲
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
انتقاد تلویحی معاون اول رئیس جمهور از استیضاح همتی در مجلس | عارف: اولویت اول دشمنان، ایجاد اختلاف است
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: از نمایندگان مجلس انتظار است که در مسیر وفاق پیش بروند و بدانند اولویت اول دشمنان، تفرقه‌انگیزی، ایجاد اختلاف و تلف کردن وقت و انرژی ما است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پانزدهمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ امروز دوشنبه ۱۳ اسفندماه در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور و با حضور «اعضای شورای اقتصاد» برگزار شد و در این جلسه از تلاش‌های وزیر اقتصاد و دارایی و تیم اقتصادی دولت تقدیر و تشکر شد.

محمدرضا عارف در این جلسه با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، گفت: نگاه دولت چهاردهم پایبندی به «وفاق» است و با آنکه متوجه برخی کم لطفی‌ها هستیم اما معتقدیم «وحدت و همدلی»، لازمه ادامه کار و پاسخ به مطالبات مردم است.

وی با بیان اینکه «نظارت، سؤال و تذکر، تحقیق و تفحص و استیضاح از وظایف مجلس است» گفت: باید دقت کنیم در دام حواشی و مسائل غیرواقعی نیفتیم و این خصوصاً‌ در مورد فضای مجازی بسیار اهمیت دارد، فرق فضای مجازی با سایر سازوکارها این است که فرد وقتی می‌خواهد برای مسئولی نامه بنویسد و انتقادی مطرح شود، چند بار آن را می‌نویسد و گاهی بعد آن را پاره می‌کند اما امروز در فضای مجازی این گونه است که ابتدا کلیک می‌کنند و می فرستند و بعد آن را می‌خوانند و متاسفانه گاهی همین نوشته ها، مبنای قضاوت قرار می‌گیرد.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: «برخی وزرا گله می‌کنند که فردی که تبحر ندارد در فضای مجازی بداخلاقی کرده است و متاسفانه برخی نمی‌دانند که فضای مجازی حقیقی‌ترین فضا است و کاملا می‌شود به مبدأ خبر و تحلیل رسید».

دولت در دام حواشی نیفتاده است

عارف افزود: خدا را شاکریم که دولت در دام حواشی نیفتاده است چرا که منش آقای پزشکیان، روشن است، اخلاق‌مداری، صراحت و اعتقاد به همه ارزش‌ها و خصوصاً اعتقاد به حل مشکل مردم و پیشرفت و توسعه کشور، از خصوصیات اصلی ایشان است و همه کسانی که با ایشان کار می‌کنند هم به این الگو معتقدند.

وی در ادامه با اشاره به برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای در خصوص ارکان دولت، گفت:‌ رسانه‌ها دنبال تحلیل‌های عجیب و غریب نباشند، خصوصاً درباره عدم رای اعتماد مجلس به دکتر همتی، نباید ذره‌بین بردارند و در داخل دولت بگویند که وزیر قبل به وزیر بعدی نگاه بدی به هم کردند که این نهایت بی‌تقوایی است.

در تمام دوران مسئولیت در مورد برخی تصمیماتی که اجرا می‌کردم مخالف بودم اما بروز نمی‌دادم

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: اختلاف در بحث‌های کارشناسی طبیعی است و اگر اختلاف نباشد نیاز به تشکیل شورا نیست در آن صورت یک نفر خودش تصمیم می‌گرفت.

عارف گفت: اختلاف نظر قبل از تصمیم‌گیری طبیعی و ارزشمند است و آن را مفید می‌دانیم ولی وقتی تصمیمی گرفته شد همه باید عمل کنند. در تمام دوران مسئولیتم در مورد برخی تصمیماتی که اجرا می‌کردم مخالف بودم اما بروز نمی‌دادم چرا که معتقدم وقتی جمعی از کارشناسان خبره تصمیم گرفتند و بر آن اجماع شد، آن کار باید انجام شود.

وی تصریح کرد: از نظر هماهنگی و همدلی، بخش اقتصادی دولت چهاردهم و آقای دکتر همتی در مقایسه با دولت‌های مختلفی که در آن حضور داشتم بی‌نظیر بوده است و صمیمانه از ایشان تشکر می‌کنم.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: انتظارمان از نمایندگان مجلس این است که تلاش کنیم تا یک حرف و یک نگاه بر همه شئونات نظام حاکم باشد و هر پیشنهادی در مورد حل مشکلات داده شود به آن رسیدگی خواهیم کرد. ما هر روزه جلسات زیادی با وزرا داریم چرا که می‌خواهیم به بهترین شکل عمل کنیم.

نمایندگان مجلس بدانند اولویت اول دشمنان، تفرقه‌انگیزی و ایجاد اختلاف است

عارف افزود: از نمایندگان مجلس انتظار است که در مسیر وفاق پیش بروند و بدانند اولویت اول دشمنان، تفرقه‌انگیزی، ایجاد اختلاف و تلف کردن وقت و انرژی ما است و به نظرم یکی از راه‌های مهم برای آنکه در دام آنها نیفتیم این است که بیشتر در مورد فضای مجازی دقت شود و بررسی شود که چگونه اختلاف‌نظرهای طبیعی در این فضا به گونه‌ای مطرح می‌شود که انگار آنها با هم دشمن هستند.

وی در ادامه با تشکر از زحمات دکتر همتی گفت: با روحیه‌ای که از او می‌شناسم وی اهل کنار کشیدن نیست ‌و همچنان در خدمت انقلاب و مردم خواهند بود، البته که این مسئله هم اهمیت بسیاری دارد که ما هیچگاه به این صندلی و میزها نچسبیده‌ایم.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با تبریک به سرپرست جدید وزارت اقتصاد و دارایی، گفت: حدود ۴ دهه است که ایشان را می‌شناسم، خزانه دار بسیار محکم و استواری است و هرگز نگذاشته‌اند رخنه‌ای در خزانه کشور ایجاد شود و از طرف دکتر پزشکیان از ایشان تشکر می کنم.

مصوبات پانزدهمین جلسه شورای اقتصاد در ۱۴۰۳

در جلسه امروز، درخواست وزارت نفت در خصوص اصلاح مصوبه شورای اقتصاد موضوع طرح «گازرسانی به نیروگاه های جزیره کیش»، سرمایه گذاری در طرح «توسعه و بهره‌برداری از میدان نفتی بند کرخه» و درخواست وزارت نیرو در مورد «تعیین سهم ارزش کالاها و خدمات و ارجاع کار پروژه اضطراری ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی» مورد بررسی قرار گرفته و مصوب شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->