فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس: وزارت راه، ثروتمندترین وزارتخانه کشور است

  • کد خبر: ۳۱۹۸۴۱
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس: وزارت راه، ثروتمندترین وزارتخانه کشور است
نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با اشاره به گزارش دیوان محاسبات درباره وضعیت مالی وزارت راه و شهرسازی، گفت: این وزارتخانه با دارابودن اراضی قابل‌توجه، ثروتمندترین وزارتخانه کشور بوده و برای توسعه پروژه‌ها و رشد اقتصادی باید ثروت بالقوه به بالفعل تبدیل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد منان رئیسی با اشاره به صحبت‌های وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت نامناسب اعتبارات و نقدینگی این وزارتخانه، به گزارش پایش برخط دیوان محاسبات کشور استناد کرد که گفته شده موجودی حساب‌های وزارت راه و شهرسازی بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است گفت:، اما این رقم تنها ظاهر قضیه است، چراکه دیوان محاسبات همه سازمان‌های زیرمجموعه این وزارتخانه را بررسی نکرده و تنها به ۴ یا ۵ شرکت و سازمان تابع آن پرداخته است.

وی افزود: نکته بسیار مهم این است که تنها یکی از سازمان‌های زیرمجموعه وزارت راه، یعنی سازمان ملی زمین و مسکن، طبق اسناد منتشر‌شده، اراضی بسیاری در تملک خود دارد. ارزش این املاک، قبل از جهش اخیر نرخ ارز، حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان بود. وزارت راه و شهرسازی به‌طور بالقوه ثروتمندترین وزارتخانه کشور است و حتی از وزارت نفت نیز ثروتمندتر است. اما شرط اصلی این است که مسئولان این وزارتخانه درک درستی از این ظرفیت‌ها داشته باشند و بتوانند این ثروت بالقوه را به بالفعل تبدیل کنند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از رویکرد فعلی وزارت راه و شهرسازی، گفت: متأسفانه به نظر می‌رسد این درک در رأس وزارتخانه وجود ندارد. وزارتخانه‌ای که این‌قدر ثروتمند است، نباید با کاسه‌ی چه‌کنم چه‌کنم به دنبال تأمین منابع برای انجام پروژه‌ها باشد. این موضوع واقعاً جای تأمل دارد. این نوع نگاه فقیرپنداری در میان معاونان و مسئولان وزارتخانه باعث شده تا از ظرفیت‌های عظیم موجود استفاده نشود.

رئیسی ادامه داد: وزیر راه و شهرسازی و تیم شهرسازی وی، تفکری انقباضی دارند و این موضوع باعث شده تا نتوانند از میلیارد‌ها متر مربع اراضی تحت تملک وزارتخانه برای توسعه کسب‌وکار، صنعت، اشتغال و رشد اقتصادی استفاده کنند. متأسفانه این تفکر اشتباه باعث شده تا وزارتخانه‌ای با این ثروت و ظرفیت، به‌عنوان وزارتخانه‌ای فقیر و نیازمند جلوه داده شود.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->