زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد ناترازی انرژی، مانع توسعه گازرسانی در خراسان رضوی یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست
سرخط خبرها

قول تأمین اقلام مصرفی مورد نیاز مشهد و خراسان رضوی از سوی وزیر کشاورزی

  • کد خبر: ۳۱۹۸۳۵
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
قول تأمین اقلام مصرفی مورد نیاز مشهد و خراسان رضوی از سوی وزیر کشاورزی
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: وزیر جهاد کشاورزی تامین تمامی اقلام مصرفی مورد نیاز این استان از جمله کالا‌های اساسی مانند گوشت، برنج و شکر را باتوجه به زائر پذیر بودن خراسان رضوی و مشهد طی ماه رمضان و نوروز تضمین کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری افزود: اگرچه برنامه ریزی‌ها انجام شده و سهمیه کالا‌های تنظیم بازار برای خراسان رضوی پیش بینی شده است، اما وزیر جهاد کشاورزی با توجه به شرایط خاص مشهد و این استان در میزبانی از زائران، قول تامین تمامی کالا‌ها را به میزان نیاز و بدون سقف داده است.

وی ادامه داد: امسال با توجه به همزمانی ماه رمضان و ایام نوروز و پیش بینی حضور ۱۵ میلیون زائر در این ایام، شرایط خاصی را در استان و مشهد پیش رو خواهیم داشت که در کنار جمعیت مجاوران و اتباع خارجی ساکن در مشهد الرضا ضرورت برنامه ریزی برای تامین کالا دوچندان می‌شود.

او اضافه کرد: علاوه بر این با توجه به اعلام کالابرگ حمایتی از سوی دولت پیش بینی می‌شود مصرف یک سری کالا‌های اساسی در مقایسه با سال‌های گذشته بیشتر باشد و افزایش تقاضا و مراجعه مردم برای خرید و استفاده از اعتبار کالا برگ در کنار تقاضای زائران و مسافران، تامین کالا را دارای حساسیت و اهمیت بیشتری قرار دهد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ذخایر شکر، گندم و آرد استان کامل است و بدون هیچ نگرانی قابلیت تامین نیاز را داریم همچنین در زمینه تامین گوشت مرغ نیز با توجه به جوجه ریزی زیاد در ماه‌های دی و بهمن، نگرانی از باب تامین در این بخش نداریم ضمن این که توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ تن مرغ منجمد تنظیم بازار به قیمت کیلویی ۶۵۰ هزار ریال برای حمایت از مردم در مشهد در حال انجام است.

جعفری افزود: در زمینه تامین گوشت قرمز نیز موجودی سردخانه‌ها و گوشت منجمد خراسان رضوی در کنار کشتار دام و تولید گوشت مطلوب است که در این بخش نیز با هدف حمایت از مردم ۶۲۰ تن گوشت گوساله منجمد و ۴۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در حال توزیع در بازار است.

وی تامین روغن مصرف خانوار را در بازار خراسان رضوی به صورت عادی و بدون هیچ نگرانی اعلام کرد و افزود: تنها در زمینه حوزه روغن صنف و صنعت نگران هستیم که در حال رایزنی برای تامین نیاز در این بخش با توجه به افزایش مصرف این بخش در ایام ماه رمضان هستیم اگرچه روغن در انبار‌های کارخانه‌ها موجود است و در حال تامین برای تکمیل موجودی هستیم.

این مسوول در حوزه جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به سهیمه ۱۲ هزارتن برنج هندی این استان برای تنظیم بازار در ایام پایانی سال گفت: تنظیم بازار برنج با توزیع برنج هندی آغاز شده است، اما با توجه به این که ذائقه مردم، برنج پاکستانی را بیشتر می‌پسندد در حال تامین برنج پاکستانی برای توزیع و کنترل بازار این محصول هستیم.

جعفری افزود: در بخش تامین نهاده‌های دامی نیز در حال ذخیره سازی هستیم ضمن این که در سامانه بازارگاه به صورت روزانه و ماهیانه دامداران و مرغداران سهیمه مصوب خود را بدون هیچ مشکلی دریافت می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->