سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو | این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول برنج ایرانی گران شد | جدول قیمت انواع برنج در اردیبهشت ۱۴۰۴ تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه | واردات سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب گاز از مسیر آذربایجان توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران | مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند قیمت طلای ۱۸عیار امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تغییر ۳۶۴ هزار تومانی قیمت طلا باز هم ریخت | نرخ جدید طلای جهانی امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی؛ لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد
سرخط خبرها

افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۱۰۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد در سال ۱۴۰۴
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: براساس بودجه سال ۱۴۰۴، افزایش ۴۰ درصدی مستمری در سال آینده را داریم و هدف و کار اصلی در این نهاد توانمندسازی مددجویان است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مرتضی بختیاری سه شنبه شب در برنامه صف اول با عنوان کمیته امداد و محرومیت زدایی، در مورد افزایش ۴۰ درصدی مستمری در سال آینده افزود: اکنون به خانوار‌های یک نفره یک میلیون تومان، خانوار‌های دو نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، خانوار‌های سه نفره ۲ میلیون تومان، خانوار‌های چهار نفره ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و خانوار‌های پنج نفره و بالاتر ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان مستمری ماهانه پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد:بر این اساس، مستمری خانوار یک نفره از یک میلیون به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و مستمری خانوار دو نفره از یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان به یک میلیون و ۹۸۸ هزار تومان افزایش می‌یابد، مستمری خانوار سه نفره و چهار نفره نیز به ترتیب به ۲ میلیون و ۸۰۰ و سه میلیون و ۵۷۷ هزار تومان خواهد رسید و با احتساب رشد ۴۰ درصدی، خانوار پنج نفره و بیشتر نیز سال آینده چهار میلیون و ۴۱۰ هزار تومان مستمری دریافت خواهند کرد.

توانمندسازی بیش از ۸۰ هزار مددجوی کمیته امداد در امسال

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: امسال بیش از ۸۰ هزار مددجوی مجری طرح‌های اشتغال این نهاد با استفاده از تسهیلات خودکفا شدند و امروز جشن خوکفایی با حضور رییس جمهور برگزارشد.

وی افزود: مسیر توانمندسازی نیازمندان به برکت نگاه امام عظیم‌الشأن (ره) بود که فرمودند کار کمیته امداد مدد به حیات، مدد به کار و مدد به زندگی شرافتمندانه است.

بختیاری با اشاره به ماموریت‌های رهبر معظم انقلاب به کمیته امداد در خصوص توانمندسازی مددجویان اظهار کرد: توسعه اشتغال پایدار، راهکار اساسی در ایجاد درآمد باثبات و خودکفایی مددجویان است که برای تحقق این ماموریت مهم، بنیاد حیات پایه‌گذاری شده تا خدمت اشتغال را مبتنی بر آموزش، بازاریابی، بیمه و دیگر پیش‌نیاز‌ها ارائه کند.

بختیاری با بیان اینکه رویکرد کمیته امداد در حوزه اشتغال متکی بر روش‌های اصلاحی و نوآورانه در جهت بهبود فرآیند‌ها طراحی شده است، خاطرنشان کرد: مهارت‌آموزی در یکی از فنون درآمدزا متناسب با شرایط مخاطبان منجر به رشد سه برابری آموزش‌های مهارتی در جهت کاهش نرخ شکست شغلی شده است.

وی راه‌اندازی برنامه مهارت‌آموزی کودکان و نوجوانان در تابستان را در همین جهت ذکر کرد و ادامه داد: این اقدام در راستای تقویت اعتماد به نفس، ارتقای روحیه کار و تلاش در جامعه هدف و شکستن چرخه فقر بین نسلی طراحی شده است.

رئیس کمیته امداد با تاکید بر اهمیت زنجیره‌های بزرگ تولیدی و خدماتی در برنامه اشتغال مددجویان اضافه کرد: از شرکت‌های تخصصی برای اشتغال‌زایی در زنجیره‌های تولید بهره‌گیری شده است و شرکت‌های دانش‌بنیان در فروش محصولات تولیدی مددجویان در بستر فضای مجازی پای کار آمده‌اند به طوری که بیش از ۲۷۰۰ مجری طرح‌های اشتغال به سکو‌های فروش فضای مجازی متصل شده‌اند.

بختیاری تکمیل زنجیره تولید تا بازار برای محصولات مددجویی را مهم ارزیابی کرد و گفت: در صنعت نوغانداری از این ظرفیت استفاده شده و در صنعت پوشاک، فرش و صنایع دستی، طیور، دام و شیلات نیز در حال پیگیری است.

وی با تاکید بر ضرورت تزریق نوآوری و فناوری در مشاغل خرد و خانگی در جهت افزایش درآمد تاکید کرد: به عنوان نمونه ۲۰ هزار پنل خورشیدی برای مددجویان راه‌اندازی شده و که با ورود برق تولیدی به شبکه سراسری، در رفع ناترازی انرژی موثر بوده است. همچنین راه‌اندازی نیروگاه‌های تجمیعی مورد توجه قرار گرفته و در استان‌های هرمزگان و یزد به بهره‌بردرای رسیده است.

۳۳ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن به خانواده‌های فاقد مسکن

بختیاری به معرفی دیگر خدمات کمیته امداد پرداخت و گفت: ۳۳ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن به خانواده‌های فاقد مسکن از اقداماتی بود که در ابتدای سال جاری با حضور شهید آیت‌الله رئیسی انجام شد و در ابتدای سال ۱۴۰۴ نیز همین میزان مسکن تحویل مددجویان می‌شود.

حمایت این نهاد از ۷۹۵ هزار دانش‌آموز و ۴۹ هزار دانشجو

وی به حمایت این نهاد از ۷۹۵ هزار دانش‌آموز و ۴۹ هزار دانشجو اشاره کرد و افزود: ۱۴ هزار نخبه و استعداد برتر از خدمات کمیته امداد بهره می‌برند. همچنین ۹ هزار نفر از دانش‌آموزان جامعه هدف در کنکور سراسری ۱۴۰۳ پذیرفته شدند که ۱۹۰۰ نفر آنان در دانشگاه‌های سراسری دولتی و ۷۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان قبول شدند.

وی با قدردانی از نقش دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌های اقتصاد، کار و تعاون، سازمان فنی و حرفه‌ای، بانک مرکزی، استانداران و بانک‌های عامل، گفت: برنامه اشتغال مددجویان کمیته امداد بدون همراهی همه دستگاه‌ها به نتیجه نمی‌رسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->