اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش انصارالله یمن (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد صریح پزشکیان از طرح‌های انتقال آب بدون انجام مطالعه | پزشکیان: بزرگترین عامل تورم، دولت است روایت وزیر خارجه تونس از دیدار و مذاکره با عراقچی زنگ خطر برای کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس جمهوری اسلامی ایران در نشست فوق العاده دوحه شرکت خواهد کرد هاکان فیدان: نظام جهانی شکست خورده است، راه‌حل باید از منطقه آغاز شود وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت در مرحله تسویه است معاون قضایی قوه قضاییه: جرایم کلان اقتصادی مشمول عفو نمی‌شود برگزاری رزمایش بزرگ اهدای ۵۷ هزار بسته تحصیلی و ۱۵ سری جهیزیه در مشهد | آیت‌الله علم‌الهدی: انفاق در راه خداوند، ثواب و برکتی ۷۰۰ برابری دارد نشست فوق‌العاده سران عربی- اسلامی برای بررسی ابعاد تجاوز صهیونیست‌ها به قطر در دوحه برگزار می‌شود هشدار وزیر امور خارجه چین به آمریکا در رابطه با تایوان | آمریکا باید محتاط باشد ارزیابی نماینده ایران در آژانس از توافق قاهره | هرگونه اقدام خصمانه‌ای وضعیت را بر می‌گرداند نخست‌وزیر قطر: این یک ترور دولتی بوده و به ما خیانت شده است وزیر کشور انسداد مرز‌ها به‌صورت فیزیکی و الکترونیکی را دستور کار دولت عنوان کرد سخنگوی سپاه: تلاش دشمن تضعیف امید در جامعه است ماکرون با امیر قطر در پی اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی انجام داد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: توافق ایران و آژانس فی‌نفسه مثبت و رو به جلو است پزشکیان: نقد دوستانه باید جایگزین تخریب شود | تاکید رئیس جمهور بر ارتقای کیفیت آموزشی چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران

  • کد خبر: ۳۲۰۲۰۲
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، ادعا‌های مطرح‌شده توسط مقام‌های انگلیسی علیه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تلاش ایران برای تهدید امنیت ملی این کشور را بی‌اساس دانست و خواستار توقف رویکرد‌های غیرسازنده در قبال ایران و منطقه غرب آسیا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به پایبندی ایران به اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل به‌ویژه اصول احترام متقابل و عدم مداخله در امور داخلی کشور‌ها و احترام به قوانین و مقررات بین‌المللی تأکید کرد ادعا‌های مطرح شده توسط مقامات انگلیسی مبنی بر تهدید امنیت داخلی این کشور از سوی ایران، نه تنها بی‌مبنا و کذب است بلکه نوعی فرافکنی آگاهانه از سوی طرفی است که سابقه سوء و طولانی از مداخلات بسیار خسارت‌بار علیه ملت ایران در کارنامه خود دارد و در حال حاضر نیز از هیچ فرصتی برای میزبانی و حمایت از گروه‌ها و عناصر تروریستی ضد ایرانی نمی‌گذرد.

بقائی به مقام‌های انگلیس توصیه کرد به جای اصرار بر سیاست‌های تقابلی و اتهام‌زنی‌های بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران، سیاست‌های ناصواب خود علیه ملت ایران را کنار گذاشته و ترغیب و ترویج تروریسم را متوقف نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->