واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند

  • کد خبر: ۳۲۰۲۲۷
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند
رئیس سازمان بهزیستی گفت: نیمی از جمعیت کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست با رویکرد خانواده‌محوری به دامان خانواده‌های زیستی یا جایگزین بازگردانده شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد حسینی شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید از «مرکز نگهداری کودکان عرفان» سبزوار، افزود: برنامه و سیاست کلی سازمان بهزیستی خانواده محوری است چنان که هر کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست در گام نخست به دامان خانواده بازگردانده می‌شود.

وی با بیان اینکه بهزیستی سالانه ۶ هزار کودک بی سرپرست و بدسرپرست ورودی دارد، تصریح کرد: بهترین محیط برای پرورش، آغوش خانواده است لذا با سیاست خانواده محوری ۵۰ درصد این کودکان به خانواده‌ها بازگردانده شده‌اند.

رییس سازمان بهزیستی گفت: در وهله نخست چنانکه خانواده زیستی شرایط مناسب نگهداری این کودکان را نداشته باشد، آنها به خانواده جایگزین شامل اقوام درجه یک که صلاحیت نگهداری از کودک را داشته باشند، سپرده می‌شوند به طوری که اکنون ۱۸ هزار کودک در سطح کشور در خانواده‌های جایگزین زندگی می‌کنند.

حسینی افزود: در ادامه سیاست خانواده محوری چنانچه امکان زندگی در خانواده زیستی جایگزین فراهم نباشد، کودک به خانواده‌ای که صلاحیتش در مراجع گوناگون احراز شده باشد، به روش‌های خاص به فرزندخواندگی سپرده می‌شود چنانکه اکنون ۲۵ هزار فرزند در سراسر کشور به فرزندخواندگی سپرده شده‌اند.

وی تصریح کرد: چهارمین بخش مرتبط با این بخش، خانواده میزبان است که اگر والدین کودک مددجوی زندان و یا درگیر اعتیاد باشند، وی تا زمان مشخص شدن تکلیف والدین خود، به خانواده ذیصلاحی که با عنوان خانواده میزبان خوانده می‌شود، در ۲ دوره سه ماهه نگهداری می‌شود.

رییس سازمان بهزیستی گفت: پس از این مراحل کودکان بی سرپرست و بدسرپرست وارد مراکز شبه خانواده می‌شوند که اکنون ۶۴۰ مرکز شبه خانواده مخصوص این کودکان وجود دارد که در این قالب به حدود ۹ هزار فرزند خدمات ارائه می‌شود.

حسینی، همچنین با اشاره به فعالیت ۳۴ شیرخوارگاه در سطح کشور، افزود: با سیاست خانواده محوری به تدریج این مراکز شیرخوارگاهی نیز خالی از کودک می‌شوند.

کاشت چند اصله نهال به مناسبت روز درختکاری در محوطه مرکز نگهداری کودکان و صرف افطار با کودکان، از برنامه‌های رییس سازمان بهزیستی در سبزوار بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->