شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد نشریه دیپلمات بررسی کرد: چابهار؛ دوراهی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا و روابط پاکستان و افغانستان عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد! رئیس جمهور در واکنش به نرخ تورم: دولت کوچک خواهد شد ترکیه بودجه نظامی‌اش در ۲۰۲۵ را به ۳۷.۵ میلیارد دلار می‌رساند کابینه رژیم صهیونیستی خروج نیرو‌های مقاومت از مناطق تحت کنترل ارتش را بررسی می‌کند آمریکا یک مهاجر افغانستانی را بدون داشتن جرم مشخص به صورت نامحدود بازداشت کرد عارف: مطالبات مردم از سوی دولت به درستی انجام شود وزیر اقتصاد به کمیسیون صنایع و معادن دعوت شد سخنگوی دولت: فعلاً خبری از حذف ارز ترجیحی از کالا‌های اساسی و دارو نیست سازمان ملل نسبت به کُندی ورود کمک‌ها به غزه ابراز تأسف کرد پایان سفر ۲ روزه معاون پزشکیان به برزیل حضور وزیر علوم در منزل شهید سپهبد سلامی دبیرکل ناتو ضمن تأکید بر بازدارندگی هسته‌ای، مطرح کرد: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد طحان نظیف در نشست خبری: حذف چهار صفر از پول ملی به تصویب شورای نگهبان رسید حمایت مجلس از دولت در زمینه تأمین زیرساخت‌های کالابرگ الکترونیکی سخنگوی طالبان: بعضی افراد در اداره اطلاعات و ارتش پاکستان پیشرفت افغانستان را تحمل نمی‌کنند معاون وزیر خارجه: دفاع ملی و میهنی ایرانیان، نقشه‌های اسرائیل را برهم زد حسین‌زاده: زنان روستایی باید به نیروی محرکه اقتصاد محلی تبدیل شوند نحوه اجرای سال اول برنامه هفتم توسعه در دستور هفته جاری مجلس (۱۷ آبان ۱۴۰۴) شهردار جدید نیویورک؛ تغییرات داخلی یا سیاست ضداسرائیلی؟ گروسی درگیری هسته‌ای را رویدادی محتمل دانست مشاوره فنی بغداد و واشنگتن برای تعیین مسیر روابط امنیتی در آینده تلاش کره جنوبی به دنبال سوخت آمریکا برای ساخت زیردریایی هسته‌ای شکست مذاکرات استانبول | طالبان و پاکستان یکدیگر را مقصر می‌دانند
سرخط خبرها

دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد

  • کد خبر: ۳۲۰۲۳۳
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۶
دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد
کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، مذاکره مستقیم دولت دونالد ترامپ را با حماس را تایید کرد و گفت که نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور گروگان گیری اجازه مذاکره با حماس را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی به خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات آمریکا با حماس و مغایر بودن آن با سیاست دیرینه واشنگتن به خبرنگاران گفت: «آدام بوهلر، نماینده ویژه آمریکا در امور گروگان‌ها، اجازه دارد با هر کسی صحبت کند، حتی با وجود اینکه آمریکا معمولاً تعامل با گروه‌های تروریستی را ممنوع می‌داند.»

سخنگوی دولت ترامپ اضافه کرد: نماینده ویژه آمریکا در امور گروگان‌ها «این اجازه را دارد که با هر کسی در تلاش‌هایش برای تضمین پایان جنگ در غزه صحبت کند.»

لیویت در عین حال گفت: «در این مورد با اسرائیل مشورت شده است. رئیس‌جمهور معتقد است که گفت‌و‌گو و مذاکره با افراد مختلف در سراسر جهان، اگر به نفع مردم ایالات متحده آمریکا باشد، کار درستی است.»

سخنگوی کاخ سفید ادعا کرد که جان آمریکایی‌ها اسر در غزه در خطر بوده و به همین دلیل این تصمیم گرفته شده است.

رسانه‌های آکسیوس و نیویورک تایمز روز چهارشنبه گزارش دادند که آمریکا مذاکرات مستقیمی با حماس در قطر برای تأمین آزادی گروگان‌هایی که هنوز در غزه نگهداری می‌شوند، انجام داده است و بوهلر هدایت این مذاکرات را به نمایندگی از دولت ترامپ بر عهده داشته است.

این اقدام دولت ترامپ، تغییری در سیاست واشنگتن محسوب می‌شود، چرا که آمریکا، جنبش حماس را یک سازمان تروریستی می‌داند.

ایالات متحده آمریکا، حماس را در سال ۱۹۹۷ به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کرد. به گزارش سی ان ان، دولت ایالات متحده به طور سنتی با سازمان‌های تروریستی گفت‌و‌گو نمی‌کند، اگرچه استثنا‌هایی وجود داشته است و هم دولت اوباما و هم دولت اول ترامپ با طالبان مذاکره کردند که در پی ۱۱ سپتامبر به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شد.

سخنگوی کاخ سفید از گفتن اینکه آیا مذاکرات دولت ترامپ صرفاً در مورد تلاش برای تامین امنیت «گروگان ها» است یا اینکه آیا بخشی از چشم انداز بزرگ‌تر ترامپ برای غزه است که او آن را "سایت املاک و مستغلات بزرگ" می‌نامد، خودداری کرد.

لیویت گفت: "این‌ها مذاکرات و بحث‌های در حال انجام هستند و من قصد ندارم جزئیات آنها را اینجا مطرح کنم. جان آمریکایی‌ها در خطر است. من شما را به وزارت امور خارجه ارجاع می‌دهم برای جزئیات بیشتر، اما قصد ندارم در اینجا وارد جزئیات این مذاکرات شوم."

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->