بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود

  • کد خبر: ۳۲۰۲۵۸
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰
فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود
رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شد که سال جاری میلادی، سال جنگ همراه با تمرکز بر غزه و ایران خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی به نقل از ایال زمیر، رئیس جدید ستاد کل ارتش این رژیم گزارش داد: بازگرداندن زندانیان اسرائیلی یک «وظیفه اخلاقی» است و برای بازگرداندن تمامی آن‌ها از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد که سال جاری میلادی، سال جنگ همراه با تمرکز بر غزه و ایران خواهد بود.

در همین راستا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم دستوری مبنی‌بر تشکیل یک تیپ جدید متشکل از تانک‌ها و یک تیپ پیاده نظام جدید را صادر کرده است.

این مقام صهیونیستی در حالی اظهارات مذکور را ایراد کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بهانه مخالفت جنبش حماس با پیشنهاد آمریکا برای برقراری آتش‌بس موقت در ماه رمضان و عید پاک یهودیان،‌ دستور داد انتقال کمک‌های انسانی به نوار غزه متوقف و تمامی گذرگاه‌های غزه بسته شوند.

جنبش مقاومت اسلامی حماس خواهان اجرای آتش‌بس سه مرحله‌ای است که دو طرف با میانجیگری آمریکا،‌ مصر و قطر با آن موافقت کردند و مرحله اول آن ۱۹ ژانویه اجرایی شد و اول مارس به پایان رسید اما با کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی، مرحله دوم آن از اجرا بازماند.

«ایال زمیر» رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه رسماً به عنوان جانشین هرتزی هالوی که پس از شکست ۷ اکتبر ۲۰۲۳ مجبور به استعفا شد، فعالیت خود را آغاز کرد.

رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در نخستین سخنرانی خود پس از تصدی این سمت، تاکید کرد که مسئولیت سنگین فرماندهی ارتش را پذیرفته و از ابعاد شکست هفتم اکتبر آگاه است.

او گفت: ارتش «اسرائیل» در هفتم اکتبر شکست خورد و مرزهای ما مورد نفوذ قرار گرفت.

ایال زمیر با ادعای اینکه «ما حماس را شکست خواهیم داد»، افزود: این یک جنگ وجودی است که تا بازگرداندن تمامی زندانیان اسرائیلی و دستیابی به پیروزی ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد که ارتش باید برای همه سناریوها در داخل و خارج آماده باشد.

رئیس جدید ستاد ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که بررسی و اصلاح اقدامات ارتش ادامه خواهد یافت. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->