سجاد بابایی و بهزاد خلج در پشت صحنه فیلم «مجنون» + عکس ویدئو | انتقاد کارگردان «یوز» از شوخی‌های جنسی در سینما فراخوان نخستین جشنواره ملی «داستان ایثار» منتشر شد «خانم مارپل» روی آنتن شبکه تماشا + زمان پخش هادی حجازی‌فر: کارگردان «ناتوردشت» جسارت ساخت اثری متفاوت را داشت کنسرت سیروان خسروی لغو شد فهرست اولیه نامزدهای جوایز فیلم مستقل بریتانیا اعلام شد | فیلم کوثر بن‌هنیه در میان نامزدهای بهترین فیلم بین‌المللی نگاهی به فیلم «بچه مردم» به بهانه اکران سینمایی‌اش | آیا این فیلم نویدی بر رونق محتوای خوب سینمایی است؟ او بی‌صدا صحنه ساخت | یادی از احمد میرباذل، اولین بازیگر مشهدی فیلم‌های صامت تزیینات داخلی عمارت فرسوده | نگاهی به سریال «از یاد رفته»، ساخته برزو نیک نژاد ساخت سریال جدید «فرار از زندان» با بازیگران جدید آموزش داستان نویسی | چشم‌های دکمه‌ای من (بخش هشتم) مستند زندگی یوسفعلی میرشکاک، نویسنده و شاعر، در شبکه چهار سیما + زمان پخش مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری: هزار گروه نمایشی از سراسر کشور در جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد» شرکت می‌کنند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد

  • کد خبر: ۳۲۰۳۳۶
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد
جمعی از دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه‌های هند در جریان سفر به مشهد، از ظرفیت‌های مختلف مشهد در حوزه آموزش زبان فارسی بهره‌مند شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه‌های هند در جریان سفر به مشهد، از ظرفیت‌های مختلف فرهنگی و دانشگاهی مشهد در حوزه آموزش زبان فارسی بهره‌مند شدند.

حجت الاسلام علی باقری، مسئول نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خراسان رضوی با ارائه توضیحاتی در خصوص این سفر علمی به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور حفظ اقتدار فرهنگی و گسترش دامنه فرهنگ و تمدن جمهوری اسلامی ایران و به عبارت دیگر گسترش دیپلماسی فرهنگی و عمومی، فعالیت‌های متعددی را در حوزه‌های مختلف انجام می‌دهد و از جمله آن، توجه به فراگیری و توسعه زبان فارسی است.

وی افزود: با توجه به این که تا پیش از نفوذ استعمار در هندوستان، زبان فارسی از جمله زبان‌های مهم در این کشور بوده و هنوز هم فارسی از زبان‌های مهم در شبه قاره هند به شمار می‌آید، همکاری‌های مختلفی با کشور هند در در حوزه کمک به تقویت زبان فارسی صورت گرفته که از آن جمله، همکاری با انجمن زبان فارسی هند و ایران و دپارتمان‌های مختلف زبان فارسی در دانشگاه‌های هند بوده است.

حجت‌الاسلام باقری خاطرنشان کرد: در همین راستا، جمعی از دانشجویان دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه‌های مختلف هند به میزبانی بنیاد سعدی و با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ایران سفر کرده‌اند تا در قالب یک دوره آموزشی و حضور در دانشگاه‌های مختلف شهر‌های یزد، تهران و مشهد و برگزاری دوره‌های آموزشی چند روزه، برخی از موارد مورد نیاز در زمینه‌های مرتبط با پایان نامه‌های خود را فرا بگیرند.

وی افزود: با توجه به این که دانشگاه فردوسی مشهد نیز سابقه روشن و طولانی در حوزه رشد و گسترش زبان فارسی، دارد، در این برنامه مورد توجه قرار گرفته و از همین رو، جمعی از نشست‌های علمی این جمع نیز با اساتید دانشگاه فردوسی مشهد صورت گرفته است.

مسئول نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد: اینگونه برنامه‌های علمی و فرهنگی می‌تواند در حوزه نقش آفرینی استان خراسان رضوی و شهر مشهد در حوزه گسترش دیپلماسی استانی نیز موثر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->