بهروز شعیبی دبیر چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد جبلی: صداوسیما آماده تولید «پایتخت ۸» است آغاز ثبت‌نام دریافت بن خرید کتاب از نمایشگاه کتاب تهران، برای سازمان‌ها و نهاد‌ها اکران فیلم «باد در کشتزار‌های نیشکر» در سینماهای هنر و تجربه آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نعیمه نظام‌دوست با فیلم «هرچی تو بگی» در راه سینما + پوستر آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی تئاتر آیینه رنج می‌شود | روایتی از واقعیت در نمایش زهرماری که این روز‌ها روی صحنه تماشاخانه مایان مشهد است کیانو ریوز و ساندرا بولاک در یک فیلم مهیج هم‌بازی می‌شوند اکران آنلاین «سه جلد» با بازی باران کوثری گزارشی از نمایشگاه آثار استادان پیشکسوت هنرهای تجسمی در نگارخانه میرک مشهد آغاز داوری مرحله نخست جوایز ایسفا نقش آفرینی زوج مشهور اسپانیایی در فیلم پناهگاه خاطره نگاری یک قرار دوستانه | درباره کتاب «قرار با خورشید: روایت هایی از مواجهه با امام رضا(ع)» اولین جزئیات «اجل معلق» اعلام شد | رضا عطاران در سریالی کُمدی حضور هنرمندان تاجیکستانی در جشنواره‌های فجر ۱۴۰۴ انتشار فراخوان بخش عکس جشنواره پنج ساخت سریال مستند «احمد» به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) انیمیشن «من» در راه آمریکا صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد

  • کد خبر: ۳۲۰۳۳۶
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد
جمعی از دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه‌های هند در جریان سفر به مشهد، از ظرفیت‌های مختلف مشهد در حوزه آموزش زبان فارسی بهره‌مند شدند.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه‌های هند در جریان سفر به مشهد، از ظرفیت‌های مختلف فرهنگی و دانشگاهی مشهد در حوزه آموزش زبان فارسی بهره‌مند شدند.

حجت الاسلام علی باقری، مسئول نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خراسان رضوی با ارائه توضیحاتی در خصوص این سفر علمی به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور حفظ اقتدار فرهنگی و گسترش دامنه فرهنگ و تمدن جمهوری اسلامی ایران و به عبارت دیگر گسترش دیپلماسی فرهنگی و عمومی، فعالیت‌های متعددی را در حوزه‌های مختلف انجام می‌دهد و از جمله آن، توجه به فراگیری و توسعه زبان فارسی است.

وی افزود: با توجه به این که تا پیش از نفوذ استعمار در هندوستان، زبان فارسی از جمله زبان‌های مهم در این کشور بوده و هنوز هم فارسی از زبان‌های مهم در شبه قاره هند به شمار می‌آید، همکاری‌های مختلفی با کشور هند در در حوزه کمک به تقویت زبان فارسی صورت گرفته که از آن جمله، همکاری با انجمن زبان فارسی هند و ایران و دپارتمان‌های مختلف زبان فارسی در دانشگاه‌های هند بوده است.

حجت‌الاسلام باقری خاطرنشان کرد: در همین راستا، جمعی از دانشجویان دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه‌های مختلف هند به میزبانی بنیاد سعدی و با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ایران سفر کرده‌اند تا در قالب یک دوره آموزشی و حضور در دانشگاه‌های مختلف شهر‌های یزد، تهران و مشهد و برگزاری دوره‌های آموزشی چند روزه، برخی از موارد مورد نیاز در زمینه‌های مرتبط با پایان نامه‌های خود را فرا بگیرند.

وی افزود: با توجه به این که دانشگاه فردوسی مشهد نیز سابقه روشن و طولانی در حوزه رشد و گسترش زبان فارسی، دارد، در این برنامه مورد توجه قرار گرفته و از همین رو، جمعی از نشست‌های علمی این جمع نیز با اساتید دانشگاه فردوسی مشهد صورت گرفته است.

مسئول نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد: اینگونه برنامه‌های علمی و فرهنگی می‌تواند در حوزه نقش آفرینی استان خراسان رضوی و شهر مشهد در حوزه گسترش دیپلماسی استانی نیز موثر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->