روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور

  • کد خبر: ۳۲۰۳۵۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر نقش مردم را در هر کار یا طرحی که تعریف می‌شود در نظر نگیریم، نتیجه‌ای نخواهد داشت. تأکید دارم طرح‌هایی را بپذیرم که نقش مردم در آن دیده شده باشد و صرفا طرحی با الگو از مدل‌های خارجی کافی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در نشست جمعی ازخیران کشور با بیان این‌که «ما در جایگاهی قرار داریم که انفال و پول مردم در دستمان است که باید آن را به نحوی مدیریت کنیم که بتوانیم در آن دنیا پاسخگوی خداوند باشیم» افزود: اما شما در شرایطی قرار گرفته‌اید که بر اساس عنایت خداوند متعال از اموال خود می‌بخشید تا کار کشور پیش برود. روند حل مسائل از جایی گره خورد که به شیوه‌های مختلف دست مردم  از اداره امور کشور کوتاه شد. 

وی افزود: در دوران دفاع مقدس این مردم بودند که جنگ را اداره کردند و موفقیت‌های‌مان در جنگ نتیجه حضور و از خودگذشتگی مردم است و این در حالی است که هرچه زمان گذشت به جای ساماندهی حضور مردم در اداره کشور، بر سر راه آن‌ها مانع تراشی شد؛ غافل از این‌که بدون حضور مردم به نتیجه نمی‌رسیم؛ ما باید بدانیم تبلور رضایت الهی در رضایت مردم است.

وی ادامه داد: اگر نقش مردم را در هر کار یا طرحی که تعریف می‌شود در نظر نگیریم، نتیجه‌ای نخواهد داشت. شخصا در امور مدیریتی خود تأکید دارم طرح‌هایی را بپذیرم که نقش مردم در آن دیده شده باشد و صرفا این‌که یک طرح الگویی از مدل‌های موفق خارجی باشد برایم کافی نیست. خیران جلودار ایفای نقش مردم و بابرکت شدن امور کشور هستند. ما نیازمند نظام بخشی در حوزه خیران هستیم که البته این به معنای دولتی سازی و یا ایجاد بروکراسی بیشتر نیست تا سدی به سدهای دیگر اضافه شود بلکه حوزه خیران نیازمند نظام‌بخشی و ساماندهی غیردولتی است. 

رئیس‌جمهور با اشاره به توجه برنامه هفتم پیشرفت به گروه‌های جهادی و خیران گفت: دستگاه‌های دولتی نباید در کار گروه‌های مردمی دخالت کنند و باید حد و حدود مداخله‌ها مشخص باشد. ما در مجلس تلاش کردیم آسیب‌هایی را که در حوزه خیران و گروه‌های جهادی وجود داشت  احصاء و در قالب احکام برنامه هفتم ِ پیشرفت آن‌ها را برطرف کنیم تا در نهایت از آن‌هایی که به دنبال کار خیر در جامعه هستند قدرشناسی شود و مانع کار آن‌ها نشویم. ما آمادگی داریم با احصاء مشکلات قانونی، خلاء‌های قانونی موجود را رفع کنیم و با تسهیل گری کار خیران را آسان کنیم.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->