استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است
سرخط خبرها

نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور

  • کد خبر: ۳۲۰۳۵۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر نقش مردم را در هر کار یا طرحی که تعریف می‌شود در نظر نگیریم، نتیجه‌ای نخواهد داشت. تأکید دارم طرح‌هایی را بپذیرم که نقش مردم در آن دیده شده باشد و صرفا طرحی با الگو از مدل‌های خارجی کافی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در نشست جمعی ازخیران کشور با بیان این‌که «ما در جایگاهی قرار داریم که انفال و پول مردم در دستمان است که باید آن را به نحوی مدیریت کنیم که بتوانیم در آن دنیا پاسخگوی خداوند باشیم» افزود: اما شما در شرایطی قرار گرفته‌اید که بر اساس عنایت خداوند متعال از اموال خود می‌بخشید تا کار کشور پیش برود. روند حل مسائل از جایی گره خورد که به شیوه‌های مختلف دست مردم  از اداره امور کشور کوتاه شد. 

وی افزود: در دوران دفاع مقدس این مردم بودند که جنگ را اداره کردند و موفقیت‌های‌مان در جنگ نتیجه حضور و از خودگذشتگی مردم است و این در حالی است که هرچه زمان گذشت به جای ساماندهی حضور مردم در اداره کشور، بر سر راه آن‌ها مانع تراشی شد؛ غافل از این‌که بدون حضور مردم به نتیجه نمی‌رسیم؛ ما باید بدانیم تبلور رضایت الهی در رضایت مردم است.

وی ادامه داد: اگر نقش مردم را در هر کار یا طرحی که تعریف می‌شود در نظر نگیریم، نتیجه‌ای نخواهد داشت. شخصا در امور مدیریتی خود تأکید دارم طرح‌هایی را بپذیرم که نقش مردم در آن دیده شده باشد و صرفا این‌که یک طرح الگویی از مدل‌های موفق خارجی باشد برایم کافی نیست. خیران جلودار ایفای نقش مردم و بابرکت شدن امور کشور هستند. ما نیازمند نظام بخشی در حوزه خیران هستیم که البته این به معنای دولتی سازی و یا ایجاد بروکراسی بیشتر نیست تا سدی به سدهای دیگر اضافه شود بلکه حوزه خیران نیازمند نظام‌بخشی و ساماندهی غیردولتی است. 

رئیس‌جمهور با اشاره به توجه برنامه هفتم پیشرفت به گروه‌های جهادی و خیران گفت: دستگاه‌های دولتی نباید در کار گروه‌های مردمی دخالت کنند و باید حد و حدود مداخله‌ها مشخص باشد. ما در مجلس تلاش کردیم آسیب‌هایی را که در حوزه خیران و گروه‌های جهادی وجود داشت  احصاء و در قالب احکام برنامه هفتم ِ پیشرفت آن‌ها را برطرف کنیم تا در نهایت از آن‌هایی که به دنبال کار خیر در جامعه هستند قدرشناسی شود و مانع کار آن‌ها نشویم. ما آمادگی داریم با احصاء مشکلات قانونی، خلاء‌های قانونی موجود را رفع کنیم و با تسهیل گری کار خیران را آسان کنیم.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->