کشف یک تن مواد مخدر در شرق کرمان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش ۴۳ درصدی ورودی سد‌های کشور در سال ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته بازدید سرزده از بیمارستان شهید کامیاب مشهد (امدادی) | امدادی که به امداد نیاز دارد صدور بیش از ۹ هزار و ۷۵۷ میلیارد ریال رأی محکومیت تعزیراتی در خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ ابهام در سرنوشت «هلنا» کودک ۱۱ ساله اصفهانی در سالگرد ربودن او | آیا قتلی اتفاق افتاده است؟ رئیس شورای شهر تهران: شهرداری به تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده نیست بیماران خاص و صعب‌العلاج تأمین اجتماعی می‌توانند مستندات بیماری را در سامانه ثبت کنند ضرورت تأمین مصوبات مالی مرتبط با تأمین اجتماعی توسط دولت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در استان اعتراف به قتل پس از ۲۴ ساعت | شوهرم را  کشتم، دوش گرفتم و  خوابیدم! خانه سالمندان، سرای گرانی | نگاهی به وضعیت مراکز نگهداری سالمندان در خراسان رضوی اعلام زمان ارسال نتایج ارزیابی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان به سازمان سنجش ۴۵۰ هزار نفر داوطلب کنکور کارت ورود به جلسه گرفتند عاملی که خطر سکته مغزی در جوانان را ۲ برابر می‌کند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) افزایش تعداد واحد‌های خسارت‌دیده ناشی از جنگ تحمیلی اسرائیل به ۸ هزار واحد در تهران جزئیاتی از تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هزینه سالانه واکسن ضد هاری ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان است عامل اصلی افزایش فشارخون، این ماده معدنی است گزارش سازمان غذا و دارو از روند توزیع شیرخشک شیرخشک با کدملی و لحاظ سن نوزاد توزیع می‌شود زمان ورود داوطلبان به حوزه‌های کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ افزایش موارد سرطان آپاندیس در نسل جدید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ابرناکی و بارش رگباری در ۱۴ استان طی امروز ثبت‌نام وام ازدواج ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + شرایط و مدارک لازم اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟
سرخط خبرها

تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۰۶۹۶
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳)
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی گفت: تمامی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت این سازمان تا پایان روز یک‌شنبه جاری تعطیل خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید محمودی در حاشیه سفر به شهرستان نیشابور درباره این تصمیم توضیح داد و بر اهمیت این اقدام تأکید کرد.

وی با اشاره به مصوبه ستاد بحران استان و پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی مبنی بر وقوع سیل و گسترش سامانه ناپایدار و بارش‌زا در سطح استان، اظهار کرد: به منظور پیشگیری از وقوع هرگونه حادثه و حفظ سلامت و جان مردم، تمامی مناطق تفرجگاهی تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست استان تا پایان روز یک‌شنبه تعطیل است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این تصمیم در پی صدور هشدار نارنجی شماره ۲۲ از سوی اداره کل هواشناسی اتخاذ شده است که نشان‌دهنده جدیت وضعیت جوی و احتمال بارش‌های شدید است.

وی همچنین از شهروندان و گردشگران درخواست کرد که از ورود به مناطق تفرجگاهی و حفاظت‌شده تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط‌زیست خودداری و از تردد‌های غیرضروری و حضور در مناطق کوهستانی، بستر‌های مسیل و رودخانه‌ها تا پایان روز یک‌شنبه جداً پرهیز کنند. این توصیه به ویژه در شرایط جوی ناپایدار و با توجه به خطرات بالقوه ناشی از سیلاب و بارش‌های شدید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی تأکید کرد: این تصمیم در راستای تأمین امنیت و سلامتی مردم اتخاذ شده و انتظار می‌رود که شهروندان با رعایت این توصیه‌ها همکاری کنند.

محمودی افزود: با توجه به شرایط جوی پیش‌بینی‌شده و احتمال وقوع بارش‌های شدید وضعیت آب و هوایی و احتمال سیلاب، ضروری است که مردم از مناطق خطرناک دوری کنند و اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهند. حفاظت از جان شهروندان و حفظ محیط‌زیست از اولویت‌های اصلی ماست و امیدواریم که با همکاری و دقت مردم، بتوانیم از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنیم.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی گفت: این اقدامات نه تنها به حفظ جان افراد کمک می‌کند، بلکه از آسیب به محیط‌زیست و اکوسیستم‌های طبیعی نیز جلوگیری می‌کند. با توجه به اهمیت این موضوع، همکاری و آگاهی عمومی می‌تواند نقش بسزایی در کاهش خطرات ناشی از شرایط جوی ناپایدار ایفا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->