مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد

  • کد خبر: ۳۲۰۸۴۹
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد
عاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: ۶۰ درصد از مرگ‌های ناشی از تصادفات در هشت استان کشور رخ می‌دهد که شامل تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان و خوزستان است، در حالی که استان ایلام کمترین میزان تصادفات را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری پویش «نه به تصادف» اظهار کرد: یک برنامه سه‌ساله برای کاهش تصادفات تدوین کرده‌ایم و در قالب این پویش، در مرحله نخست، ایام نوروز را به کاهش تصادفات جاده‌ای اختصاص خواهیم داد.

وی بیان کرد: سالانه ۲۰ هزار نفر بر اثر حوادث جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند، درحالی‌که می‌توان از وقوع ۱۰ هزار مورد آن جلوگیری کرد؛ چراکه ۵۲ درصد از عوامل مؤثر در تصادفات به خطای انسانی مربوط می‌شود و حدود ۴۸ درصد آن ناشی از مشکلات جاده‌ای و خودرو‌های ناایمن است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: مهم‌ترین عامل کاهش حوادث ترافیکی و جاده‌ای، وجود قوانین بازدارنده است. متأسفانه قوانین ما در حوزه رانندگی بازدارنده نیست، درحالی‌که اجرای صحیح و اعمال سخت‌گیری‌های قانونی می‌تواند تا ۲۰ درصد از این آمار را کاهش دهد.

وی ادامه داد: ۸۳ درصد از فوتی‌های تصادفات جاده‌ای کمتر از ۵۰ سال سن دارند و ۵۲ درصد از آنها زیر ۳۰ سال هستند. این افراد جزو گروه‌های مولد و جوان جامعه محسوب می‌شوند، بنابراین برای تحقق سیاست‌های مرتبط با جوانی جمعیت، باید از وقوع این تصادفات جلوگیری کنیم.

رئیسی با اشاره به اینکه در طول جنگ تحمیلی، سالانه بیش از ۲۰ هزار شهید داشتیم، خاطرنشان کرد: اکنون، به دلیل جاده‌های نامناسب، ایمنی پایین خودرو‌ها و فرهنگ نادرست رانندگی، سالانه ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند؛ آماری که با شمار جوانانی که در دوران جنگ تحمیلی از دست دادیم برابری می‌کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه ۲۰ درصد از فوتی‌های تصادفات را موتورسواران تشکیل می‌دهند و عمده علت مرگ آنها عدم استفاده از کلاه ایمنی است، گفت: در حال حاضر، ۱۲ میلیون موتورسیکلت فرسوده در کشور وجود دارد که از ایمنی لازم برخوردار نیستند و موجب می‌شوند افراد در تصادفات آسیب‌های جدی ببینند.

وی تصریح کرد: در دنیا به‌طور میانگین بین ۳ تا ۷ دوربین در هر ۱۰۰ کیلومتر نصب شده است، درحالی‌که در کشور ما به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، به‌طور متوسط تنها ۰.۲ دوربین فعال وجود دارد که نیمی از آنها نیز خراب است. این در حالی است که در بسیاری از کشور‌های جهان، از همین سیستم‌های هوشمند برای نظارت بر جاده‌ها و رانندگان استفاده می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه حوادث ترافیکی هر ساله پس از بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها، دومین یا سومین عامل مرگ‌ومیر در کشور هستند، گفت: هر مرگ ناشی از تصادف حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه برای کشور به همراه دارد و بین ۷ تا ۸ درصد از درآمد ناشی از تولید ناخالص داخلی صرف حوادث ترافیکی می‌شود.

وی افزود: یکی از راه‌های کاهش مصدومان تصادفات، توسعه حمل‌ونقل عمومی است. در حال حاضر، ۹۶ درصد از اتوبوس‌های درون‌شهری، ۸۵ درصد از مینی‌بوس‌ها، ۷۶ درصد از اتوبوس‌های برون‌شهری و ۶۲ درصد از تاکسی‌های درون‌شهری فرسوده هستند. در عین حال، سهم حمل‌ونقل هوایی بسیار پایین بوده و ظرفیت استفاده از قطار نیز محدود است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه سالانه حدود ۴۰۰۰ نفر بر اثر تصادفات مرتبط با موتورسیکلت جان خود را از دست می‌دهند، گفت: ۴۵۰۰ نفر از فوتی‌های تصادفات نیز عابران پیاده هستند.

رئیسی با بیان اینکه ۶۲ درصد از تصادفات برون‌شهری رخ می‌دهد و عمدتاً در محدوده ۳۰ کیلومتری شهر‌ها اتفاق می‌افتد، تصریح کرد: حدود ۵۲ درصد از فوتی‌های تصادفات در صحنه حادثه جان می‌بازند، ۶ درصد حین انتقال به بیمارستان فوت می‌کنند و ۴۲ درصد نیز در اورژانس بیمارستان‌ها جان خود را از دست می‌دهند. همچنین، ۸۰ درصد از فوتی‌ها مرد و ۲۰ درصد زن هستند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: ۶۰ درصد از مرگ‌های ناشی از تصادفات در هشت استان کشور رخ می‌دهد که شامل تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان و خوزستان است، در حالی که استان ایلام کمترین میزان تصادفات را دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->