استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه با جدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: با وجود ارتش با قدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد
سرخط خبرها

دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت

  • کد خبر: ۳۲۱۰۱۴
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت
شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در اظهاراتی با بیان اینکه حزب الله قدرتمند و چالاک است و توانایی‌های زیادی دارد، تاکید کرد: مقاومت ریشه دار و مستحکم است و طرفداران مقاومت صادقانه آماده تحمل سختی‌ها هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، شیخ نعیم قاسم در گفت‌و‌گو با شبکه المنار گفت: آتش بس درحالی برقرار شد که توانایی‌های حزب الله همچنان حفظ شده بود.

وی با بیان اینکه مقاومت یک اندیشه است که در جان‌ها نفوذ و رسوخ کرده است، افزود: هم اکنون اوضاع مقاومت خوب است هرچند که زخم خورده، اذیت شده و خون داده است.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: هنوز بیش از یکصد هزار شهرک نشین به شهرک‌های شمال فلسطین بازنگشته‌اند.

وی افزود: جزئیات توافق از طریق رسانه‌ها اعلام شد و هیچ بند محرمانه‌ای وجود ندارد و کلمه «جنوب رود لیتانی» پنج بار در آن آمده است.

شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه توافق‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به ما ارتباطی ندارد، گفت: برای درس گرفتن از گذشته، تحقیقات و بررسی‌هایی را انجام می‌دهیم همانطور که در اوج نبرد نیز تغییراتی انجام دادیم.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه افزود: من از مجاهدان حاضر در خطوط مقدم شجاع‌تر نیستم. از هشتم اکتبر همه چیز به سود مقاومت تغییر کرد و ۱۰ روز پس از آغاز تجاوز، همه چیز تحت کنترل بود.

تشییع شهدا یک تشییع الهی بود

وی افزود: پس از شهادت سید حسن نصرالله با شهید سید هاشم صفی الدین تماس گرفتم و درباره روز تدفین صحبت کردیم، اما شرایط پیچیده بود و به خاطر حفظ جان مردم تصمیم گرفتیم که تشییع به تعویق بیافتد.

او ادامه داد: این تاخیر به ما فرصت داد تا قطعه زمینی را در مسیر فرودگاه پیدا کنیم و بتوانیم مردم را برای مراسم دعوت کنیم.

شیخ نعیم قاسم افزود: پس از شهادت سید هاشم صفی الدین با فرماندهان نظامی مقاومت تماس گرفتم و از آنها خواستم تا اعلام کنند چه چیزی باقی مانده نه اینکه چه چیزی از دست رفته است.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: شرکت مردم در مراسم تشییع بی نظیر بود و با این حضور اعلام کردند که به مقاومت ادامه می‌دهند و بر سر پیمان خود با شهید سید حسن نصرالله هستند.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: مراسم تشییع مخصوص دو شهید نبود بلکه اعلام برنامه‌ای برای آینده بود و ما با همراهی مردم این راه را خواهیم پیمود.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: دشمنان فقط در خواب شکست این ملت را می‌بینند زیرا ملت پیشرو و در میدان حاضر است.

رژیم اسرائیل تاکنون ۲هزار بار آتش بس را نقض کرده است

شیخ نعیم قاسم گفت: از ملت عراق، مرجعیت، علما و حشد الشعبی و عتبات عالیات قدردانی می‌کنیم و به ملت ایران نیز که به رغم بسته شدن راه ها، حضور برجسته و پررنگی در مراسم تشییع داشتند، درود می‌فرستیم.

وی افزود: آخرین باری که با سید حسن نصرالله دیدار کردم ۱۸ سپتامبر (۲۸ شهریور) بود که این دیدار با حضور شماری از اعضای شورای حزب الله انجام شد.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: همچنین آخرین تماس من با شهید سید حسن نصرالله ۲۱ سپتامبر(۳۱ شهریور) بود که با من تماس گرفت و گفت که حاج ابراهیم عقیل به شهادت رسیده است و از من خواست که بر پیکر این شهید نماز بخوانم و به مناسبت تشییع او سخنرانی کنم.

شیخ نعیم قاسم افزود: پس از شهادت سید حسن نصرالله  با شهید سید هاشم صفی الدین تماس گرفتم و از ایشان خواستم که دبیرکل باشند اما پیش از اینکه انتخاب ایشان به دبیرکلی اعلام شود او به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه ۳۰ سپتامبر(۹ مهرماه) که سخنرانی تلویزیونی داشتم، شهید سید هاشم صفی الدین دبیرکل حزب الله بود، گفت: با شهادت ایشان احساس کردم که یک زلزله ویرانگر به وقوع پیوسته و با خودم گفتم که زندگی‌ من ویران شد.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: اما  در این حادثه نگران نشدم بلکه عنایت الهی را احساس کردم.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: ورود خاخام‌های صهیونیست به پایگاه العباد در جنوب لبنان نشان داد که ما در برابر یک پروژه بزرگ اسرائیلی در منطقه قرار داریم.

دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه رژیم صهیونیستی دیدگاه توسعه طلبانه دارد، گفت: مقاومت و حامیان آن به (رژیم) اسرائیل اجازه ادامه تجاوزگری را نخواهند داد.

شیخ نعیم قاسم در پایان با اشاره به اینکه وزیرخارجه لبنان به اسرائیل بهانه اشغالگری می‌دهد، افزود: (رژیم) اسرائیل تاکنون ۲هزار بار آتش بس را نقض کرده است و وزیر خارجه لبنان باید درباره نقض آتش بس سخن بگوید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->