تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد
سرخط خبرها

فشار‌های آمریکا بر عراق برای آزادی الیزابت تسورکوف، جاسوس موساد

  • کد خبر: ۳۲۱۱۹۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
فشار‌های آمریکا بر عراق برای آزادی الیزابت تسورکوف، جاسوس موساد
مسئولان عراقی اعلام کردند دولت آمریکا رسما از نخست وزیر عراق خواسته موضوع صهیونیست بازداشت شده در عراق را حل و فصل و وی را آزاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دو مسئول عراقی در بغداد به العربی الجدید گفتند: دولت آمریکا رسما از «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق خواسته بحران «الیزابت تسورکوف» صهیونیست بازداشت شده در عراق را هرچه سریع‌تر حل و فصل و وی را آزاد کند وگرنه با تبعات سیاسی و اقتصادی مواجه خواهد شد.

به گفته این دو مسئول، دولت با کمک رهبران سیاسی شیعی مجددا تحرکات در این راستا را برای ممانعت از اقدامات آمریکا آغاز کرده است.

تسورکوف که خود را پژوهشگر معرفی کرده دارای تابعیت‌های روسی و اسرائیلی است و مارس ۲۰۲۳ در محله الکراده بغداد توسط یک گروه مسلح بازداشت شد. بعدا افرادی که وی را بازداشت کرده بودند یک فایل تصویری را از او منتشر کردند که درحال صحبت به عبری درباره همکاری خود با دستگاه جاسوسی اسرائیل (موساد) و مکلف شدن به انجام مأموریت‌هایی در داخل عراق بود. وی از دولت رژیم صهیونیستی خواست جنایت‌ها در غزه را متوقف کند.

وی با یک ویزای روسی و به عنوان پژوهشگر وارد عراق شده بود.

یک مسئول عراقی امروز (دوشنبه) گفت: آدام بوئلر، فرستاده رئیس جمهور آمریکا در امور زندانیان در روز‌های گذشته تماس‌هایی با مسئولان عراقی از جمله السودانی درباره آزادی تسورکوف داشت. بوئلر به بسته تحریم‌های سیاسی و اقتصادی آمریکا علیه عراق در صورت ادامه بازداشت تسورکوف اشاره و اعلام کرد دولت عراق مسئول آزادی سریع وی است.

یک مسئول در دفتر مشاور امنیت ملی عراق نیز اعلام کرد واشنگتن مسئول و مذاکره کننده درباره آزادی تسورکوف است نه تل‌آویو.

این مسئول گفت که دولت و رهبران سیاسی شیعی تحرکات خود را برای آزادی سریع این صهیونیست از سرگرفته‌اند.

وی گفت: موضع عراق بسیار حساس است چراکه هیچ گروه مسلحی با این بحران همکاری نمی‌کند و هدف آنها مالی نیست.

مقامات عراقی هفتم ژوئیه ۲۰۲۳ از آغاز تحقیقات درباره این پژوهشگر اسرائیلی خبر دادند. دولت عراق تاکنون نتایج تحقیقات را اعلام نکرده است.

سال میلادی گذشته «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد تسورکوف که از چند ماه پیش در عراق بازداشت شده، در دست گردان‌های حزب‌الله عراق و همچنان زنده است. وی عراق را مسئول جان وی دانست.

هفته گذشته قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد بغداد درحال تلاش برای مشخص کردن مکان این پژوهشگر اسرائیلی است.

در این راستا «احمدالنعیمی» کارشناس امنیتی عراقی گفت: اینکه واشنگتن تصمیم گرفته پرونده تسورکوف را به جای اسرائیل برعهده بگیرد عراق را در تنگنا قرار داده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای تحقق یک برتری جدید در سطح سیاست خود در خاورمیانه تلاش می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->