وزارت امورخارجه ایران فهرست عوامل آمریکایی فعال در امور تروریستی را تهیه می‌کند ترامپ: امیدوارم روسیه با آتش‌بس موافقت کند ایران گروگانگیری در پاکستان را محکوم کرد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) واکنش آمریکا به موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰روزه: توپ در زمین مسکو است اعلام آمادگی اوکراین برای برقراری آتش‌بس یک ماهه با روسیه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جولانی را تهدید کرد خط و نشان نخست وزیر کانادا برای ترامپ | به تعرفه‌های ترامپ پاسخ موثر می‌دهیم ارجاع بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به مجلس به‌‌دلیل ابهامات و اشکالات آزادی ۵ اسیر لبنانی از بند رژیم صهیونیستی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) وزیر دفاع ایران وارد بلاروس شد برگزاری جلسه شورای‌عالی فضای مجازی به ریاست پزشکیان (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پاکستان: هویت فرماندهان عملیات تروریستی گروگان گیری قطار بلوچستان را شناسایی کردیم واکنش اوکراین به دست داشتن در حمله سایبری به ایکس تعیین حداقل مزد ۱۴۰۴ کارگران بازهم به نتیجه نرسید اعمال ۲۵ درصد تعرفه بیشتر بر فولاد و آلومینیوم کانادا از سوی ترامپ دانشجویان فردا چهارشنبه (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند سخنگوی سپاه اظهارات رفیق‌دوست را تکذیب کرد پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم برای آینده کشور ضروری است آیت‌الله علم‌الهدی: جامعه، بدون عدالت در گفتار، سقوط خواهد کرد | رسانه‌های دشمن واقعیت را تحریف می‌کنند دریادار سیاری: به تنگه هرمز و سواحل مکران اشراف کامل داریم شبه‌نظامیان مسلح یک قطار مسافربری را در پاکستان با صدها مسافر گروگان گرفتند نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل: داعش چالش اصلی طالبان است افزایش بُرد موشک‌های هوانیروز ارتش حماس درباره هرگونه وقت‌کشی در توافق آتش‌بس غزه هشدار داد نماینده وزیر خارجه در امور سوریه: ایران حامی ثبات، آرامش و تمامیت سرزمینی این کشور است شمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۵۰۳ تن رسید (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) رئیس مجلس: وزارت جهاد کشاورزی قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی را اجرا کند ۶۰ دانشگاه‌ آمریکایی به دلیل حمایت از فلسطین اخطار گرفتند
سرخط خبرها

۶۰ دانشگاه‌ آمریکایی به دلیل حمایت از فلسطین اخطار گرفتند

  • کد خبر: ۳۲۱۴۲۴
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
۶۰ دانشگاه‌ آمریکایی به دلیل حمایت از فلسطین اخطار گرفتند
دولت آمریکا در ادامه تشدید سرکوب اعتراضات دانشجویان حامیان فلسطین در این کشور، ده‌ها دانشگاه آمریکایی را به اعمال مجازات به بهانه «یهودستیزی» تهدید کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند، مقام‌های دولت آمریکا بعد از آنکه در ادامه سرکوب‌هایش علیه اعتراضات حامیان فلسطین صدها میلیون دلار بودجه دانشگاه کلمبیا را قطع و «محمود خلیل» دانشجوی فارغ‌التحصیل این دانشگاه و از رهبران برجسته اعتراضات سال ۲۰۲۴ در دانشگاه‌های «آیوی لیگ» را بازداشت کردند، به ۶۰ دانشگاه آمریکایی دیگر نسبت به احتمال مجازات آنها از بابت محکوم شدن ادعایی به «یهودستیزی» در نتیجه تحقیقاتی که با موضوع «یهودستیزی در پردیس‌های دانشگاهی» صورت می‌گیرد، هشدار دادند.

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، فهرست این ۶۰ کالج دانشگاهی شامل دانشگاه‌هایی متعلق به ایالت‌های متمایل به دموکرات‌ها و همچنین ایالت‌های متمایل به جمهوریخواهان، دانشگاه‌های مشهور به «آیوی لیگ» نظیر «براون» و «ییل»، دانشگاه‌های ایالتی همچون دانشگاه ایالتی آریزونا و دانشگاه تنسی و دانشگاه‌های کوچک‌تری نظیر کالج مولنبرگ در شهر آلنتاون پنسیلوانیا که حدود ۲۰۰۰ دانشجو دارد، می‌شوند.

دولت ترامپ در حالی مشغول تشدید سرکوب اعتراضات حامیان فلسطین در ایالات متحده است که در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری رقبای دموکراتش را نیز به‌رغم سرکوب‌هایی که در زمان دولت دموکرات «جو بایدن» رئیس جمهور سابق علیه همین اعتراضات در دانشگاه‌ها کلید زده شد، به یهودستیزی متهم کرده بود.

به نوشته نیویورک تایمز، سرکوب حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا حالا این دانشگاه‌ها را به این واداشته که مفهوم یهودستیزی را که به عنوان اتهامی واهی برای سرکوبگری استفاده شده، به چالش بکشند، آن هم در حالی که به طرزی مضحک، بسیاری از معترضان شرکت‌کننده در تظاهرات حامیان فلسطین خودشان یهودی هستند.

ترامپ هفته گذشته دانشگاه‌هایی که به‌زعم وی اجازه به «اعتراضات غیرقانونی» بدهند را به محروم شدن از بودجه تهدید کرد اما توضیح مشخصی درباره منظورش از «اعتراضات غیرقانونی» ارائه نکرد. اخیرا دولت ترامپ ۴۰۰ میلیون دلار بودجه دانشگاه کلمبیا را بعد از متهم کردن این دانشگاه به «انفعال در مواجهه با اذیت و آزار مداوم دانشجویان یهودی» لغو کرد.

پیشتر در طول ۱۴ ماه پایانی دولت جو بایدن سه پرونده تحقیقات تحت عنوان «یهودستیزی و تبعیض مذهبی» در دانشگاه‌ها مفتوح شد و دولت ترامپ نیز صحبتی از اینکه آیا تصمیمش علیه دانشگاه کلمبیا به بهانه یافته‌های این تحقیقات گرفته شده اشاره نداشته است.

دولت ترامپ یک کمیته ضربت جدید برای یهودستیزی تشکیل داده و این کمیته روز سوم مارس به دانشگاه کلمبیا اطلاع داد: «پول‌ها و قراردادهای فدرال این دانشگاه مورد بازبینی جامع قرار می‌گیرند.» چهار روز بعد دولت ترامپ اعلام کرد که ۴۰۰ میلیون دلار از بودجه دانشگاه کلمبیا را لغو می‌کند.

در روزهای اخیر، دولت آمریکا همچنین به دلیل بازداشت محمود خلیل، دانشجوی فلسطینی مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه کلمبیا که نقش برجسته‌ای در اعتراضات حامی فلسطین در این دانشگاه داشته است، با انتقاد مدافعان حقوق بشر مواجه شده است. واشنگتن برای لغو روادید و اخراج او از ایالات متحده تلاش کرده اما فعلا دادگاهی در منهتن با اخراج او مخالفت کرده است.

«لیندا مک‌ماهون» وزیر آموزش دولت ترامپ ماه گذشته میلادی در جریان جلسه استماع برای تاییدش در این وزارتخانه در مجلس سنا با پرسشی از سوی سناتور «بیل کسیدی» رئیس جمهوریخواه کمیته آموزش مجلس سنا، مواجه شد که از مک‌ماهون درباره چگونگی رسیدگی به پرونده‌های تحقیقات مفتوح شده در دولت جو بایدن به بهانه یهودستیزی در دانشگاه‌ها سوال پرسید.

مک‌ماهون در آن جلسه گفته بود لازم دارد که بیشتر در جریان این مساله قرار بگیرد اما چهار روز بعد از تایید شدنش، وزارت آموزش ایالات متحده اعلام کرد پیشبرد تحقیقات یهودستیزی در دانشگاه‌ها را در اولویت قرار داده است.

طبق اسناد این وزارتخانه، زمانی که دونالد ترامپ بار دیگر رئیس جمهور آمریکا شد ۴۰ پردیس دانشگاهی از مجموع ۶۰ پردیس دانشگاهی مذکور هدف تحقیقات به بهانه یهودستیزی در داخل آنها قرار گرفته بودند و تقریبا همه این پرونده‌های تحقیقات کمتر از ۱۴ ماه قبل مفتوح شدند.

مک‌ماهون در بیانیه‌ای روز دوشنبه اعلام داشت بودجه فدرال برای دانشگاه‌های آمریکا یک «امتیاز است و این امتیاز منوط به پایبندی سفت و سخت آنها به قوانین ضد تبعیض مذهبی است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->