لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در گردشگری سلامت و فرهنگی نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان

  • کد خبر: ۳۲۱۵۸۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان
در روز‌های پایان سال در بساط دست فروش‌های شهر از شیر مرغ تا جان آدمیزاد یافت می‌شود و صد البته این بساط‌ها که پهن می‌شود خریدارانی هم دارند که به آنها مراجعه می‌کنند. در این میان بساط فروش جوجه‌های رنگی، برای بچه‌ها و بزرگ‌تر‌هایی که کودک درونشان فعال است از همه جذاب‌تر است این در حالی است که بنا به گفته کارشناسان دامپزشکی عرضه جوجه‌های رنگی خطرات جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان ایجاد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر در خصوص خرید و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل هشدار داد و تأکید کرد: این کار می‌تواند خطرات جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان ایجاد کند.

سعید خانزاده از شهروندان خواست از خرید این جوجه‌ها به دلیل خطرات بهداشتی و بیماری‌زایی خودداری کنند.

خانزاده توضیح داد: جوجه‌های رنگی به طور معمول جوجه‌های نر، مزارع و واحد‌های مرغ تخم‌گذار هستند و به دلیل اینکه نگهداری این جوجه‌ها برای واحد‌های پرورش طیور از نظر اقتصادی صرفه ندارد، آنها را به بازار می‌فروشند.

وی گفت: این جوجه‌ها به دلیل شرایط نامناسب پرورش و رنگ‌آمیزی با رنگ‌های شیمیایی، به هیچ عنوان از نظر بهداشتی قابل تأیید نیستند. اغلب این جوجه‌ها در مکان‌هایی غیربهداشتی و در کنار خیابان‌ها به فروش می‌رسند که این موضوع نگرانی‌های بهداشتی را به همراه دارد.

رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر اظهار کرد: جوجه‌های رنگی معمولاً دارای سیستم بدنی ضعیفی هستند و پس از چند روز از خرید، ممکن است بمیرند.

وی افزود: برخی از این جوجه‌ها ممکن است ظاهری سالم داشته باشند، اما به دلیل شرایط بد نگهداری و عدم واکسیناسیون، درصد آلودگی بالایی دارند و می‌توانند ناقل میکروب‌ها و ویروس‌های بیماری‌زای مشترک بین طیور و انسان باشند.

خانزاده با بیان اینکه دو بیماری مهم آنفلوانزای طیور و باکتری سالمونلا می‌توانند از جوجه‌های رنگی به انسان منتقل شوند، یادآور شد: این بیماری‌ها می‌توانند مشکلات گوارشی جدی، از جمله دل‌درد و اسهال، به ویژه در کودکان ایجاد کنند.

وی به خانواده‌ها توصیه کرد با جدی گرفتن این هشدار‌ها از خرید جوجه‌های رنگی اجتناب کنند تا سلامت خانواده و به ویژه کودکان خود را حفظ کنند، زیرا این اقدام نه تنها از بروز بیماری‌های خطرناک جلوگیری می‌کند، بلکه به تأمین سلامت عمومی نیز کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->