خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم نتیجه دیدارتیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین | صعود با اقتدار معاون وزارت صنعت طالبان: هند متعهد به گفت‌و‌گو با آمریکا درباره بندر چابهار شد فرماندار تایباد از غربالگری بیش از ۱۸۴ هزار مسافر ورودی در گذرگاه دوغارون خبر داد قیمت امروز پول افغانی (چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۴) خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷سال افغانستان و بحرین + فیلم نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و بحرین
سرخط خبرها

وزارت راه از آغازبه‌کار قطار مسافربری ایران و افغانستان در آینده‌ای نزدیک خبر داد

  • کد خبر: ۳۲۱۶۶۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
وزارت راه از آغازبه‌کار قطار مسافربری ایران و افغانستان در آینده‌ای نزدیک خبر داد
معاون وزیر راه و شهرسازی از راه‌اندازی قطار مسافری افغانستان در آینده نزدیک و ترانزیت بار اروپا از مسیر ریلی خواف-هرات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از مخالفت‌های قابل تامل دولت گذشته به ویژه مدیرعامل راه آهن دولت سیزدهم با فعالیت خط ریلی خواف- هرات، پس از به روی کار آمدن دولت چهاردهم قطار باری در این کریدور ریلی شروع به حرکت کرد و در این مدت زمان بار کشور‌های ترکیه، چین و هند از این مسیر به افغانستان ترانزیت شده و بر آمار ترانزیت ریلی کشور اضافه کرده‌است. خبر مهم این است که به زودی ایران، بار اروپایی را از مسیر راه‌آهن خواف – هرات به مردم افغانستان می‌رساند.

جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا آخرین وضعیت ترانزیت ریلی کشور و اثرگذاری فعالیت خط راه آهن خواف – هرات اظهار داشت: اتصال ریلی و ترانزیت ریلی بین ایران و کشور‌های همسایه در حال افزایش است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رونق انتقال بار از مسیر خواف- هرات گفت: برای توسعه ترانزیت ریلی به افغاستان گام‌های خوبی برداشتیم بطوریکه هر هفته حداقل یک تا سه قطار از مبادی مختلف از جمله ترکیه، از هند از طریق آب‌های آزاد به بندرعباس و از آنجا به افغانستان وارد ایران و از مسیر ریلی به افغانستان ترانزیت می‌شود. حتی بار چین از مسیر دریای به محور بندرعباس و از شبکه ریلی به افغانستان منتقل می‌شود.

وزارت راه از آغاز به کار قطار مسافربری ایران و افغانستان در آینده‌ای نزدیک خبرداد

روند کار ریل‌گذاری قطار خواف- هرات به طرف شهر هرات- عکس اسفند ۱۴۰۳

وی با بیان اینکه این اقدامات در جهت توسعه ترانزیتی شرق کشور است، ادامه داد: البته بخش مسافری این مسیر هم فعال خواهد شد و مسیر ریلی از روزنک به هرات در حال اجرا و ساخت است و با تکمیل آن قطار مسافری هرات- هرات و بالعکس قابلیت بهره برداری خواهد داشت.

ذاکری افزود: بنابراین این خط به عنوان مبادی خروجی بار از اهمیت بالایی برخوردار است و کشور‌های همسایه به جهت اینکه بار‌های خود را به افغانستان به خصوص غرب افغانستان منتقل کنند، از کریدور ریلی ایران و خواف- هراتن استفاده می‌کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره انتقال بار‌های اروپا از این مسیر در آینده نزدیک گفت: در کریدور بندرعباس به سمت شمتیغ حمل و نقل کانتینری در حال انجام است و طبیعتا کشور‌های اروپایی و جنوب شرق آسیا هم از این محور استفاده می‌کنند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->