دیدار لاوروف و متقی در مسکو بهرامی: حضور نظامی خارجی در افغانستان به تقویت گروه‌های افراطی انجامید تاکید بر حمایت از افغانستان مستقل در بیانیه پایانی مشترک فرمت مسکو مقام سازمان ملل متحد از خدمات ایران برای مهاجران قدردانی کرد وزیر خارجه طالبان: افغان‌ها حضور خارجی‌ها را در خاک خود تحمل نمی‌کنند + فیلم طالبان اینستاگرام را در افغانستان فیلتر کرد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) لاوروف: استقرار زیرساخت‌های نظامی کشور‌های ثالث در افغانستان غیرقابل قبول است هفتمین نشست فرمت مسکو با دستورکار ویژه امنیت افغانستان آغاز شد تعیین تابعیت فرزندان اتباع خارجی متولد ایران برعهده وزارت امور خارجه است معاون وزیر کشور: جامعه بین‌الملل درقبال پناهندگان افغانستانی، مسئولیت خود را انجام نداده است دیدار نمایندگان ایران و پاکستان در آستانه نشست «فرمت مسکو» | تأکید بر مقابله با تروریسم و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای آمار خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از طریق مرز دوغارون به یک میلیون نفر رسید (۱۴ مهر ۱۴۰۴) بررسی آخرین وضعیت مناسبات ایران و افغانستان در دیدار عراقچی با بیکدلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه چهاردهم مهرماه ۱۴۰۴) افغانستان، محور دیدار نمایندگان ۴ کشور مهم منطقه در مسکو شکاریم یکسر همه پیش مرگ | یادی از استاد محمدیونس طغیان ساکایی سرپرست سفارت ایران در کابل: تحریم‌ها تأثیری بر همکاری‌های اقتصادی ایران با افغانستان ندارد با اتصال دوباره اینترنت در افغانستان، مشکل کامیون‌های ایرانی برای ورود به اسلام‌قلعه حل شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه دوازدهم مهرماه ۱۴۰۴) گرامی‌داشت از علامه سعادتملوک تابش در مشهد نماینده مردم مشهد در مجلس: اقدام طالبان در ممنوعیت آثار ۹ نویسنده ایرانی اقدامی ضدفرهنگی است
سرخط خبرها

وزارت راه از آغازبه‌کار قطار مسافربری ایران و افغانستان در آینده‌ای نزدیک خبر داد

  • کد خبر: ۳۲۱۶۶۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
وزارت راه از آغازبه‌کار قطار مسافربری ایران و افغانستان در آینده‌ای نزدیک خبر داد
معاون وزیر راه و شهرسازی از راه‌اندازی قطار مسافری افغانستان در آینده نزدیک و ترانزیت بار اروپا از مسیر ریلی خواف-هرات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از مخالفت‌های قابل تامل دولت گذشته به ویژه مدیرعامل راه آهن دولت سیزدهم با فعالیت خط ریلی خواف- هرات، پس از به روی کار آمدن دولت چهاردهم قطار باری در این کریدور ریلی شروع به حرکت کرد و در این مدت زمان بار کشور‌های ترکیه، چین و هند از این مسیر به افغانستان ترانزیت شده و بر آمار ترانزیت ریلی کشور اضافه کرده‌است. خبر مهم این است که به زودی ایران، بار اروپایی را از مسیر راه‌آهن خواف – هرات به مردم افغانستان می‌رساند.

جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا آخرین وضعیت ترانزیت ریلی کشور و اثرگذاری فعالیت خط راه آهن خواف – هرات اظهار داشت: اتصال ریلی و ترانزیت ریلی بین ایران و کشور‌های همسایه در حال افزایش است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رونق انتقال بار از مسیر خواف- هرات گفت: برای توسعه ترانزیت ریلی به افغاستان گام‌های خوبی برداشتیم بطوریکه هر هفته حداقل یک تا سه قطار از مبادی مختلف از جمله ترکیه، از هند از طریق آب‌های آزاد به بندرعباس و از آنجا به افغانستان وارد ایران و از مسیر ریلی به افغانستان ترانزیت می‌شود. حتی بار چین از مسیر دریای به محور بندرعباس و از شبکه ریلی به افغانستان منتقل می‌شود.

وزارت راه از آغاز به کار قطار مسافربری ایران و افغانستان در آینده‌ای نزدیک خبرداد

روند کار ریل‌گذاری قطار خواف- هرات به طرف شهر هرات- عکس اسفند ۱۴۰۳

وی با بیان اینکه این اقدامات در جهت توسعه ترانزیتی شرق کشور است، ادامه داد: البته بخش مسافری این مسیر هم فعال خواهد شد و مسیر ریلی از روزنک به هرات در حال اجرا و ساخت است و با تکمیل آن قطار مسافری هرات- هرات و بالعکس قابلیت بهره برداری خواهد داشت.

ذاکری افزود: بنابراین این خط به عنوان مبادی خروجی بار از اهمیت بالایی برخوردار است و کشور‌های همسایه به جهت اینکه بار‌های خود را به افغانستان به خصوص غرب افغانستان منتقل کنند، از کریدور ریلی ایران و خواف- هراتن استفاده می‌کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره انتقال بار‌های اروپا از این مسیر در آینده نزدیک گفت: در کریدور بندرعباس به سمت شمتیغ حمل و نقل کانتینری در حال انجام است و طبیعتا کشور‌های اروپایی و جنوب شرق آسیا هم از این محور استفاده می‌کنند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->