استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال عراقچی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد فیلم | واکنش شهید رئیسی به شرایط ابتدای دولت سیزدهم المیادین از برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در آینده نزدیک خبرداد عراقچی: دیپلماسی بر مبنای احترام و منافع متقابل، تنها راه تحقق توافق است رئیس‌جمهور وارد مشهد مقدس شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم مسعود پزشکیان عازم مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سردار کمالی: سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت دنبال کار نگردند سیدعلی مدنی‌زاده، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق گفت‌وگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی و تکرار ادعای بی‌اساس درباره ایران (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تماس تلفنی نخست وزیر هند با پوتین درباره تنش‌های کشورش با پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف پایگاهی در ارتفاعات جبل الشیخ سوریه عضو کمیسیون عمران مجلس: در شرایط فعلی، استیضاح وزیر راه به‌صلاح نیست ۳۲ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان اژه‌ای: ۲ نفر در رابطه با انفجار بندر شهید رجایی بازداشت شده‌اند انتقاد یک روزنامه عبری: ارتش رژیم صهیونیستی آمار افسران دارای اختلال روانی را فاش نمی‌کند! سازمان ملل هشدار داد؛ کمبود شدید منابع خدمات پزشکی در غزه هشدار عراق درباره گسترش بحران سوریه در منطقه اتفاق نظر تحلیلگران سیاسی و نظامی: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون یک اتفاق استثنایی است انهدام مخفیگاه‌های داعش در غرب عراق و هلاکت ۵ تروریست (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین آزمایش موشکی پاکستان در کشاکش تنش با هند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دیدار رسمی وزیران خارجه ایران و پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم ترامپ دستور بازگشایی مخوف‌ترین زندان تاریخی آمریکا را صادر کرد سیاست‌مدار صهیونیست: طرح جدید نتانیاهو حکم مرگ نظامیان اسرائیلی است سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: ازسرگیری فعالیت کنسولگری عربستان در مشهد در محل قبلی بستگی به خودشان دارد + فیلم و عکس بقائی: برای ادامه گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم منتظر نظر عمان هستیم | هرگونه تعرض و ماجراجویی را به شدیدترین وجه پاسخ می‌دهیم در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شمال غزه، تعدادی فلسطینی شهید و زخمی شدند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم

  • کد خبر: ۳۲۱۷۲۵
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم
وزیر خارجه با بیان این که «نباید به وضع موجود راضی باشیم» تاکید کرد: باید تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم و به دستاورد‌های بیشتر و بالاتری دست پیدا کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست مشترک هم‌اندیشی و هم‌فکری سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با معاونین، مدیران کل و رؤسای ادارات وزارت امور خارجه در محل این وزارتخانه برگزار شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست، ضمن قدردانی از حُسن ظن و ابراز محبت مقام معظم رهبری به وزارت خارجه تأکید کرد: مفتخریم که رهبر معظم انقلاب پس از آغاز به کار دولت چهاردهم و در فرصت زمانی شش ماهه، سه بار از وزارت امور خارجه به عنوان دستگاهی فعال و پُرکار یاد کرده‌اند. البته این موفقیت‌ها مرهون عملکرد و تلاش همه بخش‌های وزارت امور خارجه است که دست در دست هم کار‌ها را در حوزه‌های مختلف پیش بردند.

عراقچی در عین حال تاکید کرد: البته نباید به وضع موجود راضی باشیم، بلکه باید تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم و به دستاورد‌های بیشتر و بالاتری دست پیدا کنیم و تحرک فعال و مبتکرانه برای گره‌گشایی از مسائل و مشکلات کشور باید با قوت تداوم یابد.

وزیر امور خارجه اعتماد رهبری و مجموعه قوای سه‌گانه به وزارت امور خارجه را سرمایه ارزشمندی برای تداوم و ارتقای برنامه‌ها و تحرک بیشتر در عرصه سیاست و روابط خارجی توصیف کرد و افزود: این امر، وظیفه کارگزاران نظام در عرصه سیاست خارجی برای کمک به حل مشکلات کشور ر دوچندان و سنگین‌تر می‌کند.

عراقچی با مرور سریع روند تحولات در عرصه سیاست و روابط خارجی از زمان آغاز بکار دولت چهاردهم و با اشاره به پشت سر گذاشتن مقاطع حساس تاکنون، بر تلاش مجموعه وزارت امور خارجه به منظور پیگیری سیاست خارجی فعال، موثر و فراگیر به خصوص سیاست حُسن همسایگی و ناکام گذاشتن توطئه‌های دشمنان علیه امنیت و منافع ملی کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه با اشاره به تعامل مستمر، سازنده و هم‌افزا بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی به خصوص ارتباط خوب با هیأت رئیسه و رئیس و اعضای کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، تداوم روند همکاری بین دستگاه سیاست خارجی و خانه ملت را در پیشبرد اهداف کشور موثر و مهم دانست.

عراقچی همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌دریغ همه کارکنان وزارت امور خارجه در مرکز و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، از پیشکسوتان این وزارتخانه تجلیل کرد و همچنین یاد و خاطره وزیر شهید حسین امیرعبداللهیان را گرامی داشت و خاطر نشان ساخت: شهید امیرعبداللهیان جان خود را در خدمت به ایران عزیز و مردم شریف نثار کرد و نام ایشان تا ابد در حوزه سیاست خارجی ماندگار شد.

در این نشست برخی از مدیران و رؤسای ادارات وزارت امور خارجه دیدگاه‌ها، نقطه نظرات و پیشنهاد‌های خود را در راستای بهبود و ارتقای عملکرد دستگاه سیاست خارجی در زمینه‌های مختلف سازمانی و اداری، علمی و پژوهشی، توسعه و آموزش نیروی انسانی، سیاست گذاری، اتخاذ مواضع و تدوین راهبرد‌های سیاست خارجی و بکارگیری فناوری‌های نوین ارتباطی همچون هوش مصنوعی مطرح کردند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->