توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نخست‌وزیر منتخب کانادا برای گفت‌و‌گو با ترامپ اعلام آمادگی کرد

  • کد خبر: ۳۲۱۷۴۳
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲
نخست‌وزیر منتخب کانادا برای گفت‌و‌گو با ترامپ اعلام آمادگی کرد
نخست‌وزیر منتخب کانادا اعلام کرد که آماده است تا درباره تعرفه‌ها با دولت آمریکا گفت‌و‌گو کند و همچنین در زمان مناسب با ترامپ دیدار خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مارک کارنی» نخست‌وزیر منتخب کانادا امروز (چهارشنبه) ضمن اعلام آمادگی برای دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در زمان مناسب، اعلام کرد که اتاوا برای همکاری با واشنگتن در خصوص تجارت و تعرفه‌های گمرکی آماده است.

این در حالی است که ساعاتی پیش «دومینیک لبلان»، وزیر دارایی کانادا اعلام کرد که این کشور در واکنش به اقدامات آمریکا، ۲۵ درصد تعرفه اضافی بر واردات از ایالات متحده اعمال خواهد کرد که ارزش آن ۲۹.۸ میلیارد دلار خواهد بود.

کارنی در جریان بازدید از یک کارخانه فولاد در انتاریو گفت: «ما آماده‌ایم با آمریکایی‌ها و دولت ایالات متحده مذاکره کنیم. من هم آماده‌ام که در زمان مناسب و در شرایطی که احترام به حاکمیت کانادا رعایت شود، با رئیس‌جمهور ترامپ دیدار کنم. ما به دنبال رویکردی مشترک و جامع‌تر در حوزه تجارت هستیم.»

ترامپ روز سه‌شنبه اعلام کرده بود که به دولت دستور داده تا تعرفه‌های واردات فولاد و آلومینیوم از کانادا ۲۵ درصد افزایش یافته و به ۵۰ درصد برسد. رئیس‌جمهور ایالات متحده پس از اعلام تعرفه‌های جدید و طرح تهدید‌های تازه، بار دیگر پیشنهاد خود برای تبدیل شدن کانادا به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا را تکرار کرد و گفت این اقدام موجب لغو تعرفه‌ها و حل‌وفصل مشکلات مرزی خواهد شد.

پس از استعفای «جاستین ترودو» از رهبری حزب لیبرال کانادا در ۱۷ دی‌ماه، مارک کارنی که رئیس پیشین بانک مرکزی کانادا بود به‌عنوان رهبر جدید این حزب و نخست‌وزیر منتخب کانادا انتخاب شد. کارنی با کسب حدود ۸۶ درصد آرای اعضای حزب، رهبری را در دست گرفت و قرار است به‌زودی به‌عنوان نخست‌وزیر سوگند یاد کند. این تغییر در حالی صورت می‌گیرد که کانادا با چالش‌های مهمی در عرصه داخلی و بین‌المللی مواجه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->