عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

روسیه شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را به آمریکا ارائه داد

  • کد خبر: ۳۲۱۸۵۰
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
روسیه شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را به آمریکا ارائه داد
خبرگزاری انگلیسی به نقل از منابع آگاه گزارش داد روسیه فهرستی از خواسته‌های خود را برای توافق احتمالی پایان دادن به جنگ علیه اوکراین و از سرگیری روابط با واشنگتن به ایالات متحده ارائه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع آگاه می‌گویند که مقامات روس و آمریکایی طی سه هفته گذشته در گفت‌و‌گو‌های حضوری و مجازی درباره فهرست خواسته‌های مسکو برای پایان دادن به جنگ با اوکراین رایزنی کردند.

بنابر گزارش رویترز، گفته می‌شود که این شرایط گسترده تا حد زیادی منعکس کننده شرایطی است که روسیه پیش از این برای اوکراین، ایالات متحده و ناتو ایجاد کرده است.

محتوای دقیق این فهرست و به‌علاوه این موضوع که آیا روسیه مایل به شرکت در مذاکرات صلح با کی‌یف قبل از تحقق این شرایط است یا خیر، همچنان نامشخص است.

شروط مسکو که قبلاً اعلام شده بود، شامل کنار گذاشتن دائمی خواسته اوکراین برای پیوستن به ناتو، ممنوعیت استقرار نیرو‌های خارجی در خاک اوکراین و به رسمیت شناختن کریمه و چهار منطقه نیمه تصرف شده، شامل استان‌های دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا به‌عنوان قلمرو روسیه بود.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پیشتر در ژوئن ۲۰۲۴ اصرار داشت که اوکراین باید از این چهار منطقه خارج شود تا پیش شرط مذاکرات باشد.

اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در ۱۲ مارس تکرار کرد که اوکراین هیچ یک از این مناطق را به‌عنوان بخشی از روسیه در هیچ توافق صلحی در آینده به رسمیت نمی‌شناسد.

به‌رغم ادعای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده در ۲۴ فوریه مبنی بر اینکه پوتین به نیرو‌های حافظ صلح اروپایی به‌عنوان بخشی از توافق‌نامه اجازه حضور در اوکراین را می‌دهد، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه این ایده را رد کرده است.

همچنین روزنامه واشنگتن پست در گزارشی از سندی که توسط یک اندیشکده نزدیک به سرویس امنیت فدرال (FSB) روسیه تهیه شده بود، خواسته‌های حداکثری روسیه برای پایان دادن به جنگ را منتشر کرد که شامل یک منطقه حائل در شمال شرقی اوکراین در امتداد مرز‌های استان‌های بریانسک و بلگورود و یک منطقه غیرنظامی در جنوب اوکراین است.

این سند که در فوریه تهیه شد، همچنین خواستار برچیده شدن کامل دولت فعلی اوکراین است و می‌گوید که صلح تا قبل از سال ۲۰۲۶ بعید خواهد بود. مشخص نیست که این سند چه نقشی - اگر وجود داشته باشد - در تصمیم‌گیری کرملین دارد.

مقامات امنیتی غربی در ۱۰ مارس در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ مدعی شدند که پوتین عمداً خواسته‌های «حداکثری» در مورد امتیازات ارضی، حافظان صلح و بی‌طرفی اوکراین مطرح کرده است، زیرا می‌داند که احتمالاً برای کی‌یف و کشور‌های اروپایی غیرقابل قبول است.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->