تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد اظهارات تازه گروسی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران جسد اسیر صهیونیستی پس از ۱۱ سال در غزه پیدا شد حماس: «طوفان الاقصی» واکنش به نادیده گرفتن مسأله فلسطین بود
سرخط خبرها

مصر و آمریکا بر روی طرح بازسازی غزه توافق کردند

  • کد خبر: ۳۲۱۸۵۸
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
مصر و آمریکا بر روی طرح بازسازی غزه توافق کردند
وزیر خارجه مصر روز چهارشنبه با نماینده کاخ سفید در امور منطقه بر سر تداوم رایزنی و هماهنگی در خصوص طرح بازسازی غزه به عنوان «مبنایی برای تلاش‌های بازسازی این باریکه» توافق کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه این کشور در حاشیه نشست وزرای کشور‌های عربی در دوحه با «استیو ویتکاف» فرستاده آمریکا به منطقه و «اریک تراگر» هماهنگ کننده امور خاورمیانه در شورای امنیت ملی آمریکا دیدار و رایزنی کرد.

وزیر خارجه مصر در این دیدار مراحل و جزئیات طرح عربی برای بازسازی غزه که طی اجلاس فوق العاده سران عربی در قاهره در ۴ مارس ۲۰۲۵ تصویب شد را مورد بررسی قرار داد.

طبق این بیانیه، طرف‌ها بر تداوم رایزنی و هماهنگی در این خصوص به عنوان «مبنایی برای تلاش‌های بازسازی نوار غزه» و همچنین تداوم ارتباط در چهارچوب تلاش‌ها برای برقراری ثبات در منطقه خاورمیانه توافق کردند.

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم چاپ لندن، نماینده آمریکا در این دیدار تلاش‌های مصر در برقراری صلح و ثبات در منطقه را ستود.

پیشتر منابع مصری در مصاحبه با الشرق اعلام کردند: مصر سیگنال‌های مثبتی را از سوی آمریکا در مورد طرح غزه دریافت کرده است.

این منابع افزودند: طرح غزه را با وارد کردن اصلاحات و پیشنهاد‌های آمریکا می‌توان مبنا قرار داد. هماهنگی برای آموزش حدود پنج الی هشت هزار نیروی پلیس در غزه با هماهنگی مصر و اردن صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه قطر روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: دوحه امروز میزبان نشست وزرای خارجه کشور‌های عربی با حضور استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه و رئیس کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین بود.

دوحه افزود: وزرای کشور‌های عربی در نشست دوحه طرح بازسازی نوار غزه را که در اجلاس سران کشور‌های عربی به تصویب رسید، تشریح کردند.

در این بیانیه آمده است: وزرای کشور‌های عربی و ویتکاف با ادامه مذاکرات و هماهنگی در خصوص این طرح به عنوان اصل و اساس بازسازی غزه اتفاق نظر دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->