همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید زلزله ۳.۳ ریشتری قدمگاه خراسان رضوی را لرزاند (۷ خرداد ۱۴۰۴) تشرف بیش از ۷۵ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی تاکنون (۷ خرداد ۱۴۰۴) سازمان پزشکی قانونی: سالانه ۱۰۰ هزار پرونده روان‌پزشکی توسط قوه قضائیه بررسی می‌شود پیش‌بینی احداث هزار خوابگاه متأهلی در سال ۱۴۰۴ کاهش ۳ درصدی ازدواج در سال ۱۴۰۳ محدودیت‌های ترافیکی استان مازندران در تعطیلات نیمه خرداد اعلام شد آخرین وضعیت سندرم حاد تنفسی خاورمیانه در عربستان (۷ خرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در کشور در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۷ خرداد ۱۴۰۴) توقف صدور روادید عربستان برای زائران ایرانی (۷ خرداد ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا درخصوص سوء استفاده از نام شرکت‌های «آمازون» و «علی‌بابا» در فضای مجازی رکوردداری ایران در کشفیات مواد مخدر در منطقه نرخ بلیت‌های هواپیما چگونه اصلاح خواهد شد؟ سرهنگ راستی: میزان جرائم خشن از ابتدای سال ۱۴۰۴، با کاهش ۴۰ درصدی همراه بوده است شهریه کودکستان‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ـ۱۴۰۴، تا شهریور اعلام می‌شود روند افزایشی ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان‌رضوی | نتیجه ۸.۵ درصد آزمایشات مثبت است تصادف اتوبوس تهران - شاهرود با ۲۶ مصدوم و یک کشته (۷ خرداد ۱۴۰۴) حریق ۴۷ هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع کشور در سال ۱۴۰۳ آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فولاد (۷ خرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی هتل‌های ویژه سالمندان در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهاشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۵۰ درصد صنعت گردشگری در دست فعالان غیرمجاز افزایش زباله‌های ماهواره‌ای چه پیامدهایی برای محیط زیست دارد؟ جزئیات و مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس اعلام شد (خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی: سازمان همیاری نقش شتاب‌دهنده و تسهیلگر دارد

  • کد خبر: ۳۲۲۱۰۱
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی: سازمان همیاری نقش شتاب‌دهنده و تسهیلگر دارد
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی گفت: سازمان همیاری نقش شتاب‌دهنده و تسهیلگر برای شهرداری‌های استان و دستگاه‌های مختلف دارد و می‌تواند در توسعه استان نقش اساسی ایفا کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالفضل طیبی امروز (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) در آیین رونمایی و تحویل ۴۲ دستگاه خودروی سنگین خدمات عمومی به شهرداری‌های استان اظهار کرد: شهرداران جزو مظلوم‌ترین مدیران هستند و شاید تلاش‌های آن‌ها خیلی کم دیده شود.

وی در خصوص تحویل ۴۲ دستگاه خودروی سنگین عنوان کرد: برای تحویل این ماشین‌آلات، همکاران ما در سازمان همیاری زحمات زیادی کشیدند. این اقدام یک روال مسبوق به سابقه در سازمان بوده و تأمین خودرو و تجهیزات برای شهرداری‌ها یکی از فلسفه‌های کاری سازمان است.

طیبی افزود: برای این ۴۲ دستگاه اعتباری بالغ بر ۱۹۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد که بخشی را سازمان دهیاری‌های کشور و بخش دیگر را سازمان دهیاری به اتفاق شهرداری‌ها تأمین کردند. در طی سال ممکن است بیشتر از این تعداد ماشین‌آلات برای شهرداری‌ها تهیه شود و خواهد شد.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی با بیان اینکه سازمان همیاری نقش شتاب‌دهنده و تسهیلگر برای شهرداری‌های استان و دستگاه‌های مختلف دارد، عنوان کرد: سازمان همیاری می‌تواند در توسعه استان نقش اساسی ایفا کند. دستور استاندار به سازمان در خصوص توسعه متوازن شهر‌ها و کمک به رشد سطح دانش و تجهیزات شهرداری‌ها است.

وی بیان کرد: در این مدت کوتاه ثابت کردیم می‌توانیم کار‌های بزرگی در استان رقم بزنیم. شهرداری‌ها و شهرداران با روزمره مردم و به صورت خاص در کف خیابان با مردم سروکار دارند. هرچقدر سطح شهرداری‌ها را از نظر امکانات، تجهیزات و دانش ارتقا دهیم، خدمت مستقیم در اعتبار مردم قرار می‌گیرد.

طیبی خاطرنشان کرد: در تأمین این ماشین‌آلات، استاندار تمام‌قد حمایت و تشویق کردند. سازمان همیاری شرایط مالی خوبی نداشت، اما استاندار دستور دادند و حمایت کردند تا این اتفاق را رقم بزنیم. اگر حمایت ایشان نبود، نمی‌توانستیم این اتفاق را رقم بزنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->