ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رئیس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن! قالیباف در دیدار با همتای فنلاندی خود: غرب در رویارویی با جنگ غزه استاندارد دوگانه دارد هشدار رئیس کمیته بین‌المللی نجات درباره مرگ ساکنان غزه بر اثر گرسنگی
سرخط خبرها

فرایند جذب سرمایه‌گذار در خراسان رضوی تسریع می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۲۱۵۵
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
فرایند جذب سرمایه‌گذار در خراسان رضوی تسریع می‌شود
استاندار خراسان رضوی گفت: پروژه‌های قابل‌سرمایه‌گذاری و جدی در استان فراوان است، اما وقتی دعوت می‌کنیم برای مذاکرات اقتصادی سرمایه‌گذاری، متأسفانه انسان به چشم می‌بیند که هنوز در فضای اداری داخل استان، ما تکلیفمان با خودمان معلوم نیست؛ این وضع باید اصلاح شود.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در یکصدوبیست‌وهفتمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان که صبح امروز (شنبه، ۲۵ اسفند ۱۴۰۳) با حضور سیدهادی شریعت‌یار معاون دادستان استان، محمدرضا توکلی‌زاده رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان سازمان‌های دولتی و مدیران بخش خصوصی برگزار شد، اظهار کرد: اگرچه معمولاً در شورا‌های گفت‌و‌گو، دستورکار‌های مختلفی در بخش‌های متنوع مطرح می‌شود و سامان‌دهی به هرکدام، کمک بزرگی به توسعه زیرساخت‌های اقتصادی است، اما پیشنهاد من این است که رویکرد شورا در سال آینده متمرکز بر برنامه‌های جامع و چشم‌انداز‌های کلی باشد که به‌جای اصلاح فرایند‌های جزئی برای یک یا چند موضوع آن، برکات آن شامل تعداد بیشتری از فعالان اقتصادی بخش خصوصی باشد.

دستگاه‌های اقتصادی متمرکز بر اقتصاد زیارت باشند

وی با اشاره به فرارسیدن ایام پایانی سال و نوروز ۱۴۰۴ افزود: سال گذشته از ۱۵ اسفندماه تا ۱۳ فروردین‌ماه، تعداد زائران استان بیش از ۱۰ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر بوده و باور ما این است که امسال نیز این شمار به بیش ۱۰ میلیون نفر برسد، اما در هر حال، شورای گفت‌و‌گو باید متمرکز بر حوزه اقتصاد زیارت باشد. نهاد‌های اقتصادی استان همیشه باید با این پرسش مواجه باشند که چه‌قدر توانسته‌اند در این حوزه به گسترش زیرساخت‌های سودآوری اقتصادی کمک کنند و این دغدغه مقدمه برنامه‌ریزی و اقدام باشد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به تحمیل بیش از ۱۲۰۰ نفر تلفات جاده‌ای سالیانه فقط در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در این روز‌ها که شاهد افزایش سفر‌های بین‌شهری هستیم، متأسفانه این یک حقیقت تلخ است که آمار تلفات سوانح رانندگی هم شدت گرفته و به همین دلیل، پویش ملی «نه به تصادف» از نظر ما حائز اهمیت مضاعف است که همه دستگاه‌ها برای ترویج آن و تشویق مردم به موازات راهبرد‌های بازدارنده و سلبی مسئولیت دارند.

وی با تجلیل از دست‌اندرکاران برگزاری همایش ملی نام‌های تجاری که هفته گذشته در تهران برگزار شد، تصریح کرد که براساس مصوبه این همایش قرار بر این شده تا دبیرخانه دائمی این جشنواره در خراسان رضوی برپا شود و به نظر می‌رسد این از جمله امتیازاتی باشد که می‌توان آن را به شکلی مدیریت کرد که فرصتی برای رونق مضاعف تولید و حمایت از بخش خصوصی ایجاد کند.

زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در استان تسهیل می‌شود

مظفری همچنین بر ضرورت گسترش فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای جلب نظر بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: در هر حال، پروژه‌های قابل‌سرمایه‌گذاری و جدی در استان فراوان است. ما ظرفیت‌های خیلی خوبی در استان داریم که می‌توان از آن‌ها کمک گرفت تا جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی تسریع شود. وقتی دعوت می‌کنیم برای مذاکرات اقتصادی سرمایه‌گذاری، متأسفانه انسان به چشم می‌بیند که ما هنوز در فضای اداری داخل استان، تکلیفمان با خودمان معلوم نیست؛ این وضع باید اصلاح شود.

وی بیان کرد: اگرچه همین چند روز قبل بیش از ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در پروژه پالایشگاه پلاسمای انسانی صورت گرفت و دستگاه‌های متولی در کمترین زمان ممکن، مجوز اجرای این طرح را صادر کردند، اما باید ما به یک الگو برسیم که چنین‌پروژه‌هایی در سرتاسر جغرافیای استان فراگیر شود.

استاندار خراسان رضوی در انتهای صحبت‌های خود اعلام کرد که بنا به دستور رئیس‌جمهور، وی تکلیف دارد تا یکشنبه‌شب در شبکه یک سیما گزارش عملکرد استان در سال ۱۴۰۳ را تشریح کند و بر همین اساس، همه دستگاه‌های اقتصادی خراسان رضوی مسئولیت دارند تا چکیده گزارش عملکرد خود را تا شنبه‌شب به دفتر استاندار ارائه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->