رئیس جمهور: رفع ناترازی باید مبتنی بر عدالت باشد انصارالله یمن: جهنم در انتظار آمریکا | هیچ یک از رهبران یمن در میان قربانیان تجاوزات آمریکا نیستند شهادت سه فلسطینی در نوار غزه درپی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) وال‌استریت تصور تسلیم شدن یمن مقابل آمریکا را مضحک دانست واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد انتقاد یک روزنامه از تغییر موضع دیرهنگام مجمع تشخیص مصلحت نظام | فرار به جلو با چاشنی پالرمو و سی‌اف‌تی! برخورد پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی واکنش چین به جنایات آمریکا و انگلیس در یمن: مخالف هرگونه افزایش تنش در دریای سرخ هستیم مرگ ۹ تن از اعضای یک خانواده در حملات هوایی ترکیه به جنوب کوبانی ابراز نگرانی واتیکان از وخامت حال پاپ فرانسیس در بیمارستان (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) درخواست طالبان از همسایگان افغانستان: اخراج اجباری پناهجویان افغان متوقف شود مهدی کروبی رفع حصر شد (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) آداب و رسوم مردم مراکش در ماه رمضان؛ از آژیر قرمز قبل از اذان تا جشن روزه اولی‌ها وقوع انفجار در پایتخت سوریه + ویدئو (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) تغییر موضع آشکار ترامپ درباره روسیه|آمریکا از گروه تحقیق درباره جنگ اوکراین خارج می‌شود موافقت چین و روسیه با فعالیت هسته‌ای ایران| آمریکا بعد از پرداخت خسارت به کشورمان می‌تواند مذاکره کند گفت‌وگوی روسیه و کره شمالی درباره رساندن روابط به بالاترین سطح آیا ترامپ از کوچاندن مردم غزه منصرف شده است؟ بقایی: نامه ترامپ را پس از بررسی های لازم، پاسخ خواهیم داد | نامه رئیس جمهور آمریکا را رسانه ای نمی کنیم تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در مسجدالاقصی فرستاده آمریکا به خاورمیانه: حماس را نصیحت می‌کنم که عاقلانه‌تر رفتار کنند | حماس: این تهدیدت امور را پیچیده‌تر می‌کند ناوهای پهپادبر و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش از مأموریت بازگشتند طالبان: برای رضایت هیچ کشوری وارد جنگ نمی‌شویم | افغانستان می‌خواهد به مرکز اقتصاد و ترانزیت تبدیل شود رئیس جمهور: پیوند دانش قرآنی با عمل اجتماعی ضرورت امروز ماست آیت الله آملی لاریجانی: بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح نیست هشدار یمن به آمریکا: در صورت تداوم تجاوزات به سمت گزینه‌های بیشتر خواهیم رفت هشدار دبیرکل سازمان ملل در مورد حملات به یمن (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۲۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر خارجه هند: پیوند تهران - دهلی‌نو جدایی‌ناپذیر است

  • کد خبر: ۳۲۲۲۶۵
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۰
وزیر خارجه هند: پیوند تهران - دهلی‌نو جدایی‌ناپذیر است
سابرامانیام جایشانکار، وزیر خارجه هند، در پاسخ به پیام سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، به مناسبت هفتادوپنجمین سالگرد روابط ایران و هند، گفت: روابط عمیق تهران - دهلی‌نو بر پیوند‌های تاریخی استوار است.

به گزارش شهرآرانیوز، سابرامانیام جایشانکار در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در پاسخ به پیام عراقچی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد روابط ایران و هند، نوشت: جناب سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از شما برای آرزو‌های صمیمانه به مناسبت هفتاد و پنجمین سال روابط دیپلماتیک بین هند و ایران سپاسگزارم.

جایشانکار افزود: روابط عمیق ما بر پیوند‌های تاریخی استوار است. اطمینان دارم که همکاری‌های ما در آینده همچنان گسترش خواهد یافت.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر شنبه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: امروز ما هفتاد وپنجمین سالگرد برقراری روابط بین دولت‌های مدرن ایران و هند را جشن می‌گیریم.

سید عباس عراقچی با اشاره به سابقه دیرینه روابط میان دو کشور افزود: البته، تاریخ مشترک و پیوند‌های فرهنگی ما اگر نگوئیم به هزاره‌ها، به قرن‌ها قبل برمی‌گردد، به گونه‌ای که دو ملت را به صورتی جدایی‌ناپذیر به هم پیوند داده است.

عر اقچی همچنین بر نقش این روابط در توسعه همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد و نوشت: این روابط در هموار کردن مسیر برای رشد و همکاری متقابل بسیار مهم بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->