زورگیری با بطری شکسته؛ پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم
سرخط خبرها

هشدار افزایش دو برابری پارکینسون در آینده

  • کد خبر: ۳۲۲۲۷۷
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۸
هشدار افزایش دو برابری پارکینسون در آینده
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تعداد مبتلایان به بیماری پارکینسون تا سال ۲۰۵۰ بیش از دو برابر خواهد شد که به دلیل پیری جمعیت جهان است.

به گزارش شهرآرانیوز، تیمی به سرپرستی «تائو فنگ» محقق ارشد در مرکز حرکت بیمارستان تیانتان پکن در چین نتیجه‌گیری کرد: «نیاز فوری به تحقیقات آینده برای تمرکز بر توسعه دارو‌های جدید، تکنیک‌های مهندسی ژن و درمان‌های جایگزین سلولی وجود دارد که با هدف اصلاح دوره بیماری و بهبود کیفیت زندگی بیماران انجام می‌شود.»

به گفته مؤسسه ملی پیری، بیماری پارکینسون زمانی رخ می‌دهد که سلول‌های مغزی مرتبط با حرکت دچار اختلال شده یا شروع به مرگ می‌کنند.

با مرگ این سلول‌ها، افراد توانایی کنترل حرکت بدن خود را از دست می‌دهند. آنها ممکن است به طور غیرقابل کنترلی تکان بخورند، بدن شأن سفت شود یا در تعادل و هماهنگی دچار مشکل شوند.

این مؤسسه می‌گوید که سن یک عامل خطر واضح برای پارکینسون است که بیشتر افراد پس از ۶۰ سالگی به این بیماری مبتلا می‌شوند.

محققان در یادداشت‌های پس‌زمینه گفتند، بیماری پارکینسون دومین بیماری شایع عصبی در جهان و سریع‌ترین رشد از نظر شیوع و ناتوانی است.

برای پیش‌بینی روند‌های آینده پارکینسون، محققان داده‌های یک مطالعه در حال انجام که نرخ جهانی بیماری‌ها را ردیابی می‌کرد، تجزیه و تحلیل کردند. داده‌های آنها شامل ۱۹۵ کشور و منطقه بود.

مدل‌های آنها پیش بینی می‌کند که تعداد افراد مبتلا به پارکینسون تا سال ۲۰۵۰ تا ۱۱۲ درصد افزایش می‌یابد.

نتایج نشان می‌دهد پیری جمعیت عامل اصلی این افزایش است که با ۸۹ درصد موارد جدید مرتبط است.

به گفته محققان، انتظار می‌رود بیشترین افزایش در موارد پارکینسون در غرب صحرای آفریقا رخ دهد، جایی که تعداد افراد مبتلا به این بیماری تقریباً سه برابر (۲۹۲٪) خواهد شد.

کمترین افزایش در اروپای مرکزی و شرقی با ۲۸ درصد موارد بیشتر پیش بینی می‌شود. به گفته محققان، جمعیت در این کشور‌ها در حال کاهش است و پیری جمعیت تأثیر کمتری دارد.

مردان بیش از زنان به بیماری پارکینسون مبتلا می‌شوند و محققان پیش‌بینی می‌کنند که این شکاف در دهه‌های آینده از ۱.۴۶ در سال ۲۰۲۱ به ۱.۶۴ در سال ۲۰۵۰ افزایش خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->