تعداد کشته‌ها و زخمی‌های درگیری‌های مرزی سوریه و لبنان به ۵۹ نفر رسید فرار ناو آمریکایی پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن قالیباف: سال آینده باید ۶ میلیارد دلار بنزین وارد کنیم| واکنش رئیس مجلس به توئیت ترامپ+ویدئو سخنگوی کاخ سفید: مذاکرات روسیه و اوکراین به صلح نزدیک است یمن: هرگز در مقابل دشمن تسلیم نمی‌شویم رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: با شدت با متجاوزان به حقوق عمومی برخورد می‌کنیم حمله دوباره آمریکا به استان الحدیده یمن (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) پزشکیان: ناترازی‌ها صد‌ها راه‌ حل دارد شورشیان مسلح از سوریه به مناطق مرزی لبنان حمله کردند| پاسخ متقابل ارتش لبنان جوزف عون فرمان برخورد کوبنده با نیرو‌های جولانی صادر کرد ترامپ: هر تیری از سوی یمن، به‌عنوان تیری شلیک شده از سوی ایران برداشت خواهد ترامپ دوباره ایران و انصارالله یمن را تهدید کرد رایزنی سه جانبه ایران، روسیه و چین در وین (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) پزشکیان: مشکلات موجود به یکباره رفع نخواهند شد گروسی: همکاری‌های میان آژانس اتمی و ایران ضروری است ترامپ فرامین عفو بایدن را باطل اعلام کرد نماینده روسیه در وین: رویکرد غربی‌ها نسبت به برنامه هسته‌ای ایران، منفی است ولایتی در دیدار با سفیر چین بر گسترش روابط راهبردی تهران و پکن تاکید کرد غریب‌آبادی پس از دیدار با گروسی: گفت‌وگوی صریح و سازنده‌ای داشتم رئیس جمهور: رفع ناترازی باید مبتنی بر عدالت باشد انصارالله یمن: جهنم در انتظار آمریکا | هیچ یک از رهبران یمن در میان قربانیان تجاوزات آمریکا نیستند شهادت سه فلسطینی در نوار غزه درپی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) وال‌استریت تصور تسلیم شدن یمن مقابل آمریکا را مضحک دانست واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد انتقاد یک روزنامه از تغییر موضع دیرهنگام مجمع تشخیص مصلحت نظام | فرار به جلو با چاشنی پالرمو و سی‌اف‌تی! برخورد پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی واکنش چین به جنایات آمریکا و انگلیس در یمن: مخالف هرگونه افزایش تنش در دریای سرخ هستیم مرگ ۹ تن از اعضای یک خانواده در حملات هوایی ترکیه به جنوب کوبانی
سرخط خبرها

ابراز نگرانی واتیکان از وخامت حال پاپ فرانسیس در بیمارستان (۲۷ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۲۵۸۹
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
ابراز نگرانی واتیکان از وخامت حال پاپ فرانسیس در بیمارستان (۲۷ اسفند ۱۴۰۳)
یک رسانه غربی با استناد به اطلاعات واتیکان وضعیت سلامت رهبر کاتولیک‌های جهان را با وجود بهبود جزئی، همچنان جدی ارزیابی کرده و از برنامه ریزی واتیکان برای دوران پس از فرانسیس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان همچنان به دلیل ذات الریه در بیمارستان بستری است.

واتیکان روز گذشته اولین عکس فرانسیس را از زمان بستری شدن در بیمارستان در اواسط فوریه منتشر کرد. این عکس پاپ ۸۸ ساله را در ردای سفید نشان می‌دهد که از پشت سمت راست در مقابل یک محراب نشسته است. در بیانیه منتشر شده توسط اتاق مطبوعات این مقر مقدس آمده است: «امروز صبح، پاپ فرانسیس در کلیسای آپارتمان خود در طبقه دهم پلی کلینیک جملی مراسم عید مقدس را برگزار کرد.»

پاپ فرانسیس که از اواسط فوریه به دلیل ذات الریه شدید در بیمارستان جملی رم تحت درمان قرار گرفته است، اخیرا پیامی را از بستر بیماری خود ارسال کرده است. واتیکان در عین حال از همچنان در معرض خطر بودن جان پاپ به دلیل بیماری خبر داده است.

پاپ ۸۸ ساله در این پیام با همه بیماران ابراز همدردی کرد و خواستار دعا برای صلح در کشور‌های جنگ زده شد.

بر اساس متن ارسالی از سوی مقر پاپ وی گفته است: من دورانی را سپری می‌کنم و به بسیاری از برادران و خواهران بیمار می‌پیوندم. بدن ما ضعیف است، اما با این وجود، هیچ چیز نمی‌تواند ما را از عشق ورزیدن، دعا کردن، انفاق و در ایمان بودن برای یکدیگر باز دارد. هم زمان وی برای کشور‌های جنگ زده دعا کرد.

پاپ از ۱۴ فوریه در بیمارستان جملی رم به سر می‌برد و از آن زمان تاکنون در انظار عمومی حضور نداشته است. رئیس کلیسای کاتولیک از ذات الریه پیچیده دو طرفه رنج می‌برد. شامگاه شنبه مقر مقدس وضعیت سلامتی وی را پایدار توصیف کرد.

با این وجود، پزشکان معالج تمایلی به اظهار نظر در مورد سیر بعدی بیماری وی ندارند. فرانسیس برای رفع تنگی نفس خود با دوز بالا اکسیژن دریافت می‌کند. با وجود بهبود جزئی، وضعیت همچنان جدی است و خطر جانی همچنان وجود دارد.

در ۱۳ ماه مارس، انتخاب «پاپ فرانسیس» برای دوازدهمین بار جشن گرفته شد. وی به عنوان دومین پاپ قدیمی در تاریخ کلیسای کاتولیک، اصلاحات زیادی را در دوره ریاست خود آغاز کرد. وی با وجود بیماری این روز‌ها سعی می‌کند با گذراندن روز‌های خود به نماز و کمی کار، وظایف خود را انجام دهد. با این حال، واتیکان در حال برنامه ریزی برای زمان پس از فرانسیس برای اطمینان از انتقال آرام است.

فرانسیس با ۸۸ سال سن، اکنون دومین پاپ مسن تاریخ است. وی به‌عنوان جانشین پاپ بندیکت شانزدهم از مارس ۲۰۱۳ در این سمت بوده است. طبق اسناد واتیکان فقط پاپ لئو سیزدهم بیشتر از فرانسیس زندگی کرد. این پاپ ایتالیایی در سال ۱۹۰۳ در سن ۹۳ سالگی درگذشت. جوزف راتزینگر، سلف فرانسیس، ۹۵ سال عمر کرد، اما سال‌ها قبل از مرگش استعفا داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->