پیام تبریک نوروزی پوتین به پزشکیان | آرزوی صلح و رفاه برای مردم ایران تشکر مفتی عمان از مواضع یمن در حمایت از مردم مظلوم غزه رئیس مرکز رسانه مجلس: درباره نامه عدم ابلاغ قانون حجاب با مردم حرف بزنید گوترش خواستار رعایت آتش‌بس در غزه شد (۲۹ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا با تکرار ادعاهای ضد ایرانی، مدعی شکست انصارالله یمن شد تظاهرات معترضان در اطراف منزل شخصی نتانیاهو فرمانده فراجا: ۱۴۰۴ سال جهش برای انسداد مرز‌هاست همه چیز درباره تماس تلفنی ترامپ - پوتین | روسیه با آتش بس محدود ۳۰ روزه در جنگ اوکراین موافقت کرد حماس: تسلیم نمی‌شویم حماس خواستار اعتراضات بین‌المللی برای توقف جنایات علیه غزه شد زنان، کودکان و سالخوردگان؛ ۷۳ درصد شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه اتحادیه اروپا خواهان برقراری دوباره آتش بس در غزه شد راه حل عجیب اتحادیه اروپا برای غزه: اسرا را آزاد کنید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: جنگ هرگز متوقف نخواهد شد| حماس باید تمان گروگان‌ها را آزاد کند شهادت تعدادی از فرماندهان حماس در حملات رژیم صهیونسیتی به غزه تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت تدوین برش استانی برنامه هفتم توسعه تا پایان فروردین ۱۴۰۴ ورود بیش از ۶۰۹ هزار زائر به خراسان رضوی تا امروز (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) پزشکیان: آموزش و سلامت در اولویت دولت چهاردهم قرار دارد دست‌خط محرمانه رهبر معظم انقلاب درخصوص گرانی بنزین سال ۹۸ | نظر رهبری چه بود؟ سخنگوی وزارت خارجه ایران: آمریکا مسئول مستقیم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است عارف: با نگاه فرامنطقه‌ای و ملی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم وزارت خارجه طالبان حملات اخیر اسرائیل به غزه را محکوم کرد عارف: گزینه وزیر اقتصاد را پس از نوروز ۱۴۰۴ معرفی می‌کنیم + فیلم ایران به طرح پرونده «هواپیمای اوکراینی» در شورای ایکائو واکنش نشان داد سخنگوی کاخ سفید: سیاست‌های ترامپ درقبال ایران تفاوت زیادی با دولت بایدن دارد حضور استاندار خراسان رضوی در ایستگاه آتش‌نشانی مختارزاده مشهد بازدید معاون‌اول رئیس‌جمهور از خزانه‌داری کل کشور (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) | عارف: شرایط کنونی کشور از نظر چالش‌های اقتصادی با دهه ۶۰ تفاوتی ندارد سخنگوی مجمع تشخیص: لایحه بودجه ۱۴۰۴ در این نهاد مورد پذیرش واقع شد
سرخط خبرها

گوترش خواستار رعایت آتش‌بس در غزه شد (۲۹ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۲۹۸۷
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۴
گوترش خواستار رعایت آتش‌بس در غزه شد (۲۹ اسفند ۱۴۰۳)
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در پی حمله به دو مهمانخانه سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین، بار دیگر بر لزوم رعایت آتش بس برای پایان دادن به رنج مردم غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه و آزادی بی قید و شرط اسرا تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی به خبرنگاران در نیویورک گفت: دبیرکل سازمان ملل از کشته شدن یکی از کارکنان دفتر خدمات پروژه سازمان ملل پس از حمله به دو مهمانخانه سازمان ملل در دیرالبلاح، عمیقاً متأسف و شوکه شد. پنج نیروی دیگر سازمان ملل به شدت مجروح شدند.

فرحان حق افزود: محل تمامی اماکن سازمان ملل متحد برای طرفین درگیری شناخته شده است که طبق قوانین بین المللی موظف به محافظت از آنها و حفظ مصونیت مطلق آنها هستند.

معاون سخنگوی سازمان ملل اضافه کرد: دبیر کل سازمان ملل متحد تمام حملات به کارمندان این سازمان را به شدت محکوم می‌کند و خواستار تحقیقات کامل در این زمینه است. او تاکید می‌کند که همه درگیری‌ها باید به گونه‌ای انجام شود که احترام به غیرنظامیان و محافظت از آنها مورد توجه قرار می‌گیرند.

به گفته فرحان حق، دبیرکل سازمان ملل عمیقا به خانواده کارمندان کشته شده، تسلیت می‌گوید.

این سخنگوی سازمان ملل تصریح کرد: حمله مرگبار امروز تعداد همکاران سازمان ملل که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در غزه کشته شده‌اند به حداقل ۲۸۰ نفر می‌رسد.

فرحان حق ادامه داد: این حادثه به دنبال گزارش‌های دیروز مبنی بر کشته شدن صد‌ها نفر از جمله بسیاری از کودکان است که یکی از مرگبارترین روز‌های غزه از اواخر سال ۲۰۲۳ بود.

معاون سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد: «دبیرکل بر لزوم رعایت آتش بس برای پایان دادن به رنج مردم تاکید می‌کند. کمک‌های بشردوستانه باید به همه افراد نیازمند برسد. گروگان‌ها باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند. وی همچنین یادآوری می‌کند که قوانین بین المللی باید همیشه رعایت شود.»

خانم ویرجینا گامبا سرپرست مشاور ویژه پیشگیری از نسل کشی و نیز خانم مو بلیکر مشاور ویژه مسئولیت حفاظت سازمان ملل نیز در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند، به شدت از گزارش‌های روز گذشته مبنی بر حملات هوایی گسترده اسرائیل در سراسر نوار غزه نگران هستند. این حملات اولین اقدام نظامی بزرگ در منطقه از زمان برقراری آتش بس در دو ماه پیش است. گزارش‌های اولیه حاکی از کشته شدن صد‌ها نفر و زخمی شدن صد‌ها تن دیگر است.

مشاوران ویژه دبیرکل سازمان ملل تاکید کردند: "این تحولات نشانه تشدید نگران کننده و چشمگیر خشونت با پیامد‌های غیرقابل برگشت است. ضروری است که الزامات متقابل روند صلح، جنبه‌های یکپارچه پیشگیری و حفاظت در اولویت قرار گیرد."

خانم‌ها گامبا و بلیکر همچنین نگرانی عمیق خود را از بدتر شدن بحران انسانی در غزه که با تصمیم اسرائیل در ۲ مارس برای تعلیق ورود کمک‌ها به غزه تشدید شده است، ابراز کردند و گفتند: این اقدام اسرائیل به طور گسترده، از جمله از سوی سازمان‌های بشردوستانه چندجانبه، سازمان ملل متحد و تعدادی از کشور‌های عضو محکوم شده است. آنها هشدار داده‌اند که هرگونه تأخیر بیشتر در ارسال کمک‌های بشردوستانه خطر گرسنگی و رنج بیشتر در میان مردم غیرنظامی غزه را به دنبال دارد.

خانم‌ها گامبا و بلیکر همچنین افزودند: «در راستای پیشگیری از نسل‌کشی و مسئولیت حفاظت از چارچوب‌ها، ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که حفاظت از غیرنظامیان را در اولویت قرار دهند و گام‌های فوری برای کاهش تنش‌ها، جلوگیری از تلفات بیشتر و مشارکت در یک راه‌حل سیاسی قاطع بردارند. آتش بس باید رعایت شود، دسترسی بشردوستانه بدون مانع بازگردانده شود، و همه گروگان‌های باقی مانده بی قید و شرط آزاد شوند.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->