پخش زنده حرم امام‌رضا(ع) در شب میلاد امام هشتم + پخش ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر اختتامیه استانی سیزدهمین دوره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در مشهد برگزار شد | بیش از ۶۰۰ مدرسه در استان میزبان نمایشگاه‌های انقلاب+ویدئو سرلشکر سلامی در مشهد: در‌های جهنم را به روی صهیونیست‌ها باز می‌کنیم | برای جنگ در هر مقیاسی آماده هستیم + فیلم برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت شهیدجمهور در حرم امام‌رضا(ع) (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زائرانی به مهربانی پدر و مادر | قرارگاهی کنار پنجره‌فولاد + فیلم ویژه‌برنامه‌های شب و روز میلاد امام‌رضا(ع) در حرم مطهر رضوی اعلام شد ورود ۷۶۰۰ زائر پیاده به مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ | تشرف ۶۰۰ زائر عراقی به حرم امام‌رضا(ع) ۸ دقیقه تا بهشت اینجا هر گم‌شده‌ای پیداست بزرگداشت دهه کرامت در بیش از ۱۰۰ کشور | راه‌اندازی مجمع پیشکسوتان دهه کرامت در صحن آزادی خاکمان کنید سِرّ عشق سایه مستدام حضرت خورشید بر ایرانِ امام‌رضا(ع) رویداد فرهنگی «صحن شادی» ویژه کودکان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد ردّپای امید حوالی حرم | روایت‌هایی از تلخ‌وشیرین لحظه‌های اضطرار زندگی رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور: بدون مردم، امربه‌معروف به مقصد نمی‌رسد + فیلم جانشین سازمان اطلاعات سپاه: دشمن امروز با تمام توان برای تضعیف ایران و ضربه به دین و رهبری وارد میدان شده است آیت‌الله صدیقی: امروز با آسیب‌های نوظهور اجتماعی رو‌به‌رو هستیم که نیازمند شناخت هستند + فیلم نخستین یادواره شهدای جهادگر خراسان رضوی برگزار شد | اهدای بیش از ۸ هزار سری جهیزیه به زوج‌های جوان برگزاری جشن‌های میلاد امام‌رضا(ع) در گستره جهانی
سرخط خبرها

سومین شب قدر به روایت زائران شب‌زنده‌دار حریم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۳۲۳۴۸۰
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
سومین شب قدر به روایت زائران شب‌زنده‌دار حریم مطهر رضوی
شامگاه یکشنبه و سومین شب از لیالی قدر است و قدرشناسان این شب بزرگ، با دل‌هایی سرشار از امید، راهی صحن و سرای رضوی شدند تا این شب نورانی را که بهتر از هزار ماه است، در کنار خانواده دوست به مطلع الفجر گره بزنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا کَرِیمُ.» فراز‌های دعای جوشن کبیر که بر لب زائران جاری ست، واژه واژه به هم گره می‌خورد، فریاد الْغَوْثَ الْغَوْثَ زائران در آسمان بارانی حرم طنین انداز می‌شود و در این شب که بهترین منزلگاه نیایشگران است، شب زنده‌داران با دل‌هایی بیدار و دیدگانی گریان، دست نیاز بر آستان خالق بی نیاز بلند کرده‌اند.

مراسم شب زنده‌داری و احیای شب بیست و سوم ماه رمضان و سومین شب قدر امشب از ساعت ۱۹:۴۵ در حرم مطهر رضوی با محوریت رواق امام خمینی (ره) و با حضور خیل عظیم زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) آغاز شد.

در این مراسم زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی رضوی پس از استماع سوره‌های روم، دخان و عنکبوت توسط قاریان ممتاز و بین المللی آستان قدس رضوی؛ جواد پناهی، جواد سلیمانی و سید حامد حسینی، دعای پرفیض جوشن کبیر را با نوای مداح و ذاکر آل الله (ص) سید مهدی سروری زمزمه کردند.

حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی در این مراسم به ایراد سخنرانی پیرامون فضیلت شب قدر و بهترین اعمالی که در این شب پرفضیلت می‌شود انجام داد پرداخت.

وی بیان کرد: با توجه به برخی احادیث معصومین (ع) تقریبا می‌توان با اطمینان گفت که شب بیست و سوم، شب قدر است و در این شب باید اهتمام بیشتری به انجام اعمال شب قدر داشته باشیم.

این کارشناس دینی افزود: انسان مومن اعتقاد قلبی دارد که تمام امور با اراده و خواست خدا انجام می‌شود بنابراین هیچگاه در زندگی به بن بست نمی‌رسد و همواره راهی برای برون رفت از مشکلات پیدا می‌کند.

وی همچنین در این مراسم به تبیین اهمیت توکل بر خدا در زندگی پرداخت و بیان کرد: کسی که به خدا توکل دارد همه موجودات زمین و آسمان را جنود خدا می‌داند و به این باور رسیده است که همه امور به دست اوست و هیچ کس در برابر اراده خدا از خود اراده‌ای ندارد.

در پایان این مراسم معنوی شرکت کنندگان با انجام آئین قرآن به سر، در این شب رحمت و مغفرت خدا را به مقربان درگاهش و به قرآن العظیم که در شب قدر نازل شده قسم دادند که آنها را نیز مورد رحمت و مغفرت قرار دهد و قلم عفو بر گناهان آنها بکشد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->