توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه
سرخط خبرها

خلع سلاح مقاومت، رؤیای محال اشغالگران

  • کد خبر: ۳۲۳۹۳۱
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
خلع سلاح مقاومت، رؤیای محال اشغالگران
ما در جهان آرام خواهان صلح برای همه هستیم، اما جهان امروز ما، کوچک‌ترین شباهتی به یک جهان عادلانه، برابر و آرام ندارد. در این موقعیت، دشمن باید بداند که تا آخرین لحظه، باران موشک و راکت بر سر شهرک‌نشینان اراضی اشغالی ادامه پیدا می‌کند و قهرمانان مقاومت، هرگز سلاح را بر زمین نخواهند گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، در مسیر مقاومت، تحمل خسارت و پذیرش تلفات یک امر مسلم و اجتناب‌ناپذیر است. این طریقت، هزینه دارد، اما هم باور ما و هم تجربه ما ثابت کرده که هزینه سازش همیشه سنگین‌تر از مقاومت است. در طول ۴۷ سال اخیر و به‌ویژه پس از عملیات غرورآفرین هفتم اکتبر، اگرچه خانه‌های بسیاری ویران شده، جان‌های نفیسی از دست رفته و خسارات سنگینی از جنگ برجای مانده، اما مسئله آن است که به موازات ریزش‌ها و تهدیدها، باید رویش‌ها و فرصت‌ها را نیز در نظر گرفت. اگر مقاومتی وجود نداشت و به‌جای ایستادگی، امثال قرارداد‌های کمپ دیوید و پیمان‌های ابراهیم دنبال می‌شد، اساساً دیگر سنوارها، هنیه‌ها، مغنیه‌ها و نصرالله‌ها پرورش نمی‌یافتند و اندیشه مقاومت به مکتب غالب، محبوب و پرطرف‌دار نسل آینده‌ساز منطقه تبدیل نمی‌شد.

اهمیت توجه به رویش‌ها در مسیر مقاومت بسیار مهم است و به‌خصوص در طول ۱۷ ماه اخیر از زمان عملیات هفتم اکتبر تاکنون، اهمیتی مضاعف پیدا کرده، زیرا اکنون در شرایطی هستیم که دشمن صهیونی هارتر از همیشه، دیوانه‌وار دست به جنایت جنگی و نسل‌کشی می‌زند و اگر توجه مطلق به خسار‌ت‌ها جای بزرگداشت رویش‌ها را بگیرد، نتیجه‌ای جز سرخوردگی ملت‌های مسلمان و ناامیدی از مقاومت نخواهد داشت. در این زمانه حساس، رویش حقیقی از دل ریزش‌ها سر برمی‌آورد؛ همان‌طورکه شهید عزیز ما یحیی السنوار با لب تشنه و تنها در محاصره دشمن به شهادت رسید، اما روایت شهادت او جاودانه شد.

عملیات تاریخی طوفان‌الاقصی نیز فی‌نفسه از جمله مظاهر بارز رویش‌های مقاومت است. در جهانی که به تدریج درحال فراموشی مسئله فلسطین بود و ملت‌های مسلمان در ارتجاعی بی‌سابقه، در اندیشه عادی‌سازی روابط با اسرائیل بودند، این رزمندگان مقاومت بودند که معادلات جهان استکبار را برهم زدند، توافق‌نامه‌های استعماری را پاره کردند و چهره سفاک و کودک‌کش صهیونیست‌ها را طوری نمایان کردند که جهان در تقبیح جنایاتشان متحد شد، سرتیتر ثابت رسانه‌های مجازی و خبرگزاری‌ها به نسل‌کشی فلسطین اختصاص یافت و فلسطین عزیز دوباره در کانون توجه مجامع بین‌المللی قرار گرفت. در این شرایط، اشغالگران تنها بازنده این معادله هستند حتی اگر به جای ۵۰ هزار مظلوم، ۵۰۰ هزار مظلوم فلسطینی را به خاک و خون بکشانند.

در جنگ همه‌جانبه و تمام‌عیاری که در جریان است، توجه به یک مسئله ضرورت دارد و آن حمایت بی‌حدوحصر آمریکا و شخص رئیس‌جمهور جنایتکار آن از اسرائیل است. ترامپ تا پیش از پیروزی در انتخابات از فروریختن ساختمان‌ها و شهادت کودکان ابراز ناراحتی می‌کرد، اما اکنون همه محدودیت‌های ارسال تسلیحات به اسرائیل را لغو کرده و خود به تأمین‌کننده اصلی انواع‌واقسام مهمات کشتارجمعی تبدیل شده است. اکنون جهان آگاه است که در ۷۰ سال گذشته، بیش از ۴۷ بار قطعنامه‌های ضدصهیونیستی در شورای امنیت با وتوی آمریکا مواجه شده و بیش از ۸۰ درصد بودجه نظامی اسرائیل از کمک‌های بلاعوض ایالات متحده تأمین می‌شود که بر همین اساس، آمریکا بزرگ‌ترین شریک جرم جنایات رژیم صهیونی است. این آشکارشدن چهره و بازشدن مشت‌ها، مهم‌ترین موضوعی است که بازهم می‌توان آن را دستاورد شاخص عملیات قهرمانانه مقاومت اسلامی فلسطین در هفتم اکتبر دانست.

اگر امروز با نقض عهد چندباره صهیونیست‌ها، توافق آتش‌بس از بین رفته، جنایات اسرائیل در غزه از سر گرفته شده، کشور‌های عربی در امتداد ضعف سیاسی خود از اتخاذ موضع قاطع در برابر دشمن واهمه دارد و ترامپ، راهبرد محو کامل فلسطین را دنبال می‌کند، پیام مقاومت در برابر این خباثت فقط یک جمله است. ما در جهان آرام خواهان صلح برای همه هستیم، اما جهان امروز ما، کوچک‌ترین شباهتی به یک جهان عادلانه، برابر و آرام ندارد. این یک جنگ مذهبی نیست که در آن مسلمانان در برابر یهودیان ایستاده باشند، بلکه مصاف ما با جریان جنایتکاری است که اگر در غزه متوقف نشود، عفونت زهرآلود آن در سرتاسر عالم گسترده خواهد شد. در این موقعیت، اگر کسی کمر به نابودی ما ببندد، برای او مرد جنگی خواهیم بود. دشمن باید بداند که تا آخرین لحظه، باران موشک و راکت بر سر شهرک‌نشینان اراضی اشغالی متوقف نخواهد شد و قهرمانان مقاومت، هرگز سلاح را بر زمین نخواهند گذاشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->