عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است
سرخط خبرها

بهبود زندگی مردم، پیشرفت کشور و حفظ منافع ملی اولویت دولت خواهد بود

  • کد خبر: ۳۲۴۵۸۰
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
بهبود زندگی مردم، پیشرفت کشور و حفظ منافع ملی اولویت دولت خواهد بود
رئیس دفتر رییس‌جمهور گفت: با وجود محدودیت‌ها، کار پیچیده‌تر و سخت‌تر می‌شود اما وظیفه یک سیاست‌گذار و مدیر عالی این است که در تمامی تصمیمات، پیامدهای احتمالی را در نظر بگیرد و دولت مصمم است که هیچ سیاستی را اتخاذ نکند مگر اینکه بهبود زندگی مردم، پیشرفت کشور و حفظ منافع ملی به‌عنوان یک اصل مهم مدنظر قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن حاجی‌میرزایی روز پنجشنبه در آخرین جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه جمعیت هلال‌احمر با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر کشور در عرصه‌های مختلف، افزود: دولت تلاش می‌کند که از این ظرفیت‌ها به‌درستی استفاده شود، معیشت مردم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در دولت مطرح است و به هر حال، برخی ناهنجاری‌ها و مشکلات در سیستم مناسبات جامعه ایجاد شده که ناشی از نقص سیاست‌گذاری‌ها است که منجر به بروز چالش‌هایی شده است.

به گفته وی، برای رفع این مسائل نیازمند صبوری و بردباری مردم هستیم تا به تدریج بر این مشکلات غلبه کنیم چراکه مشکلات یک‌روزه ایجاد نشده‌ و یک‌روزه نیز حل نخواهند شد و پیچیدگی‌ها و لایه‌های عمیق و گسترده‌ای دارند.

وی با تأکید بر لزوم بررسی دقیق پیامدهای هر تصمیم، افزود: یکی از نقدهای ما به سیاست‌گذاری‌های گذشته این است که در بسیاری از موارد پیامدهای آن‌ها به‌درستی ارزیابی نشده، در حالی که یک سیاست ممکن است در نگاه اول مطلوب به نظر برسد، اما در اجرا پیامدهای نگران‌کننده‌ای به دنبال داشته باشد.

وی اظهار کرد: اما امیدوارم با تلاش جمعی مردم، تولیدکنندگان، صنعتگران، کارآفرینان و همراهی سایر قوا که خوشبختانه تعامل و ارتباط خوبی برای رفع مشکلات کشور دارند، بتوانیم سال ۱۴۰۴ را به سالی متمایز و متفاوت از سال‌های گذشته تبدیل کرده و با موفقیت‌های بیشتر پشت سر بگذاریم.

رییس دفتر رییس جمهور در ادامه با اشاره به نقش هلال‌احمر در تأمین ایمنی جاده‌ها، ارائه کمک‌های بشردوستانه و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، افزود: اقدامات این جمعیت در نوروز امسال، نمونه‌ای از تعهد و مسئولیت‌پذیری نهادهای خدمت‌رسان در کشور است.

وی با تأکید بر اهمیت تلاش‌های جمعیت هلال احمر در ایام نوروز، از خدمات گسترده و حضور مستمر امدادگران هلال احمر در نقاط مختلف کشور قدردانی کرد و گفت: همواره قدردان فعالیت های نیروهای مخلص و فداکار هلال احمر هستیم.

حاجی میرزایی با بیان اینکه حضور میدانی نیروهای هلال‌احمر در حوادث جاده‌ای، امدادرسانی به سیل‌زدگان و اجرای برنامه‌های بشردوستانه موجب آرامش خاطر مردم شده است، اظهار کرد: در شرایطی که حجم سفرهای نوروزی افزایش یافته، امدادگران هلال‌احمر با سرعت عمل و آمادگی بالا در کنار مردم حضور دارند و این خدمات شایسته قدردانی است.

وی همچنین بر لزوم حمایت همه‌جانبه از فعالیت‌های هلال‌احمر تأکید کرد و گفت: خدمات این مجموعه تنها به حوادث و بلایا محدود نمی‌شود، بلکه در حوزه آموزش، بهداشت و کمک‌های اجتماعی نیز نقشی کلیدی ایفا می‌کند.

وی از برنامه‌های آموزشی و آگاهی‌بخشی هلال‌احمر به‌ویژه در زمینه کاهش خطرات سفر و مدیریت بحران به عنوان اقداماتی مؤثر یاد کرد.

حاجی‌میرزایی در پایان بار دیگر از خدمات گسترده هلال‌احمر در نوروز قدردانی کرده و بر استمرار حمایت دولت از این نهاد تأکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->