حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق
سرخط خبرها

بهبود زندگی مردم، پیشرفت کشور و حفظ منافع ملی اولویت دولت خواهد بود

  • کد خبر: ۳۲۴۵۸۰
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
بهبود زندگی مردم، پیشرفت کشور و حفظ منافع ملی اولویت دولت خواهد بود
رئیس دفتر رییس‌جمهور گفت: با وجود محدودیت‌ها، کار پیچیده‌تر و سخت‌تر می‌شود اما وظیفه یک سیاست‌گذار و مدیر عالی این است که در تمامی تصمیمات، پیامدهای احتمالی را در نظر بگیرد و دولت مصمم است که هیچ سیاستی را اتخاذ نکند مگر اینکه بهبود زندگی مردم، پیشرفت کشور و حفظ منافع ملی به‌عنوان یک اصل مهم مدنظر قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن حاجی‌میرزایی روز پنجشنبه در آخرین جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه جمعیت هلال‌احمر با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر کشور در عرصه‌های مختلف، افزود: دولت تلاش می‌کند که از این ظرفیت‌ها به‌درستی استفاده شود، معیشت مردم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در دولت مطرح است و به هر حال، برخی ناهنجاری‌ها و مشکلات در سیستم مناسبات جامعه ایجاد شده که ناشی از نقص سیاست‌گذاری‌ها است که منجر به بروز چالش‌هایی شده است.

به گفته وی، برای رفع این مسائل نیازمند صبوری و بردباری مردم هستیم تا به تدریج بر این مشکلات غلبه کنیم چراکه مشکلات یک‌روزه ایجاد نشده‌ و یک‌روزه نیز حل نخواهند شد و پیچیدگی‌ها و لایه‌های عمیق و گسترده‌ای دارند.

وی با تأکید بر لزوم بررسی دقیق پیامدهای هر تصمیم، افزود: یکی از نقدهای ما به سیاست‌گذاری‌های گذشته این است که در بسیاری از موارد پیامدهای آن‌ها به‌درستی ارزیابی نشده، در حالی که یک سیاست ممکن است در نگاه اول مطلوب به نظر برسد، اما در اجرا پیامدهای نگران‌کننده‌ای به دنبال داشته باشد.

وی اظهار کرد: اما امیدوارم با تلاش جمعی مردم، تولیدکنندگان، صنعتگران، کارآفرینان و همراهی سایر قوا که خوشبختانه تعامل و ارتباط خوبی برای رفع مشکلات کشور دارند، بتوانیم سال ۱۴۰۴ را به سالی متمایز و متفاوت از سال‌های گذشته تبدیل کرده و با موفقیت‌های بیشتر پشت سر بگذاریم.

رییس دفتر رییس جمهور در ادامه با اشاره به نقش هلال‌احمر در تأمین ایمنی جاده‌ها، ارائه کمک‌های بشردوستانه و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، افزود: اقدامات این جمعیت در نوروز امسال، نمونه‌ای از تعهد و مسئولیت‌پذیری نهادهای خدمت‌رسان در کشور است.

وی با تأکید بر اهمیت تلاش‌های جمعیت هلال احمر در ایام نوروز، از خدمات گسترده و حضور مستمر امدادگران هلال احمر در نقاط مختلف کشور قدردانی کرد و گفت: همواره قدردان فعالیت های نیروهای مخلص و فداکار هلال احمر هستیم.

حاجی میرزایی با بیان اینکه حضور میدانی نیروهای هلال‌احمر در حوادث جاده‌ای، امدادرسانی به سیل‌زدگان و اجرای برنامه‌های بشردوستانه موجب آرامش خاطر مردم شده است، اظهار کرد: در شرایطی که حجم سفرهای نوروزی افزایش یافته، امدادگران هلال‌احمر با سرعت عمل و آمادگی بالا در کنار مردم حضور دارند و این خدمات شایسته قدردانی است.

وی همچنین بر لزوم حمایت همه‌جانبه از فعالیت‌های هلال‌احمر تأکید کرد و گفت: خدمات این مجموعه تنها به حوادث و بلایا محدود نمی‌شود، بلکه در حوزه آموزش، بهداشت و کمک‌های اجتماعی نیز نقشی کلیدی ایفا می‌کند.

وی از برنامه‌های آموزشی و آگاهی‌بخشی هلال‌احمر به‌ویژه در زمینه کاهش خطرات سفر و مدیریت بحران به عنوان اقداماتی مؤثر یاد کرد.

حاجی‌میرزایی در پایان بار دیگر از خدمات گسترده هلال‌احمر در نوروز قدردانی کرده و بر استمرار حمایت دولت از این نهاد تأکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->