«قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازگشت محدودیت‌های ترافیکی مشهد به روال عادی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۴۶۰۰
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱
بازگشت محدودیت‌های ترافیکی مشهد به روال عادی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد گفت: محدودیت‌های ترافیکی از ۱۶فروردین برداشته می‌شود و صدور مجوز‌های حمل‌ونقل به حالت عادی بازمی‌گردد.

سیدجعفر شمس در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز درباره محدودیت‌های ترافیکی مشهد گفت: تغییرات اعمال‌شده در محدوده‌های ترافیکی شهر مشهد به‌مناسبت ایام استقبال از بهار، از ۱۶ فروردین به روال عادی بازخواهد گشت.

وی دراین‌باره افزود: در ایام استقبال از بهار، به‌علت محدودیت‌هایی که از سوی پلیس راهور و سازمان ترافیک اعمال شده بود، محدوده قرمز ترافیکی اطراف حرم مطهر را به‌طورموقت گسترش دادیم. به‌طور مثال، اگر پیش‌تر این محدوده از میدان شهدا آغاز می‌شد، در این ایام به میدان توحید منتقل شد. این تغییرات در تمامی ورودی‌های اطراف حرم مطهر اجرا شد، اما از تاریخ ۱۶ فروردین، این محدوده بار دیگر به حالت طبیعی و معمول خود بازمی‌گردد.

وی در ادامه افزود: محدوده قرمز ترافیکی از این تاریخ طبق روال سابق با محدودیت تردد از ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح اجرایی خواهد شد و خارج از این ساعات، تردد در این محدوده نیازمند رعایت قوانین موجود خواهد بود.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد همچنین به پایان سایر محدودیت‌های ترافیکی اشاره و بیان کرد: در ایام استقبال از بهار، هدایت خودرو‌های عبوری به‌سمت کنارگذر شمالی شهر، به‌صورت ویژه انجام می‌شد که از این تاریخ، آن‌هم به روال معمول خود بازخواهد گشت. همچنین محدودیت‌های اعمال‌شده برای ناوگان سنگین‌بار نیز برطرف خواهد شد.

وی در ادامه به تغییرات مربوط به صدور مجوز برای اثاث‌کشی شهروندان اشاره کرد و گفت: براساس تمهیداتی که از تاریخ ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین در نظر گرفته بودیم، صدور مجوز‌های اثاث‌کشی تنها با دریافت مجوز کلانتری امکان‌پذیر بود؛ اما از ۱۶ فروردین، این محدودیت نیز برداشته می‌شود و صدور مجوز‌های حمل‌ونقل به حالت عادی بازمی‌گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->