توهین شدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اردوغان آکسیوس: پایان تعطیلی دولت آمریکا نزدیک است پاکستان: در برابر تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان هیچ گذشتی نخواهیم کرد زلنسکی بازهم مقامات ارشد روسیه را تحریم کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) استعفای مدیر «بی بی سی» در پی یک رسوایی بزرک مادورو: هیچ قیمومیتی را نخواهیم پذیرفت لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت واکنش سپاه پاسداران انقلاب به تصاویر منتسب به شهرهای موشکی و پهپادی حماس: رژیم صهیونیستی مانع تشکیل کمیته اداره غزه می‌شود روسیه یک منطقه در زاپروژیا را تصرف کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) نمایش لاشه پهپادهای «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل + عکس معرفی نماینده وزارت خارجه در شورای راهبردی دیپلماسی سلامت قالیباف: چالش‌های اجرای برنامه هفتم با بررسی عملکرد یکساله دولت مشخص می‌شود نیویورک‌تایمز: ایران در جنگ بعدی ۲۰۰۰ موشک را همزمان شلیک می‌کند افسر صهیونیست: بدون هیچ برنامه‌ای وارد جنگ غزه شدیم حماس: سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آفریقا تلاشی برای سفیدشویی چهره اسرائیل است عربستان همچنان عادی‌سازی روابط با اسرائیل را رد می‌کند رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری دبیرکل سابق ناتو: رویارویی مستقیم با روسیه به جنگ جهانی سوم منجر می‌شود نتانیاهو بار دیگر از جلسه دادگاه گریخت ترامپ دوباره از بایدن انتقاد کرد خبرهای مهم از رفع فیلتر تلگرام در کشور | پوردهقان: توافق با تلگرام نیاز به مصوبه مجلس ندارد رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل
سرخط خبرها

وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است

  • کد خبر: ۳۲۴۶۲۲
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۸
وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است
وزیر راه و شهرسازی گفت: تا دو سال آینده هزار نقطه حادثه‌خیز دیگر اصلاح می‌شود. در خصوص نقاط حادثه‌خیز، حدود پنج هزار نقطه حادثه در کشور وجود دارد و قرار بود ۸۸۰ نقطه اصلاح شود که تا پایان خردادماه، ۱۳۰ نقطه از آن باقی مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه صادق پنجشنبه‌شب، ۱۴ فروردین ۱۴۰۴، در گفت‌وگوی خبری با اشاره به ادامه پویش نه به تصادف تا پایان سال افزود: حفظ جان هموطنان برای ما یک اصل است.

وزیر راه و شهرسازی به افزایش سفر‌های جاده‌ای و کمبود اتوبوس‌های بین‌شهری به دلیل فرسودگی و مشکلات فنی اشاره کرد و گفت: در ایام پیک سفر مانند نوروز و اربعین این کمبود به وضوح احساس می‌شود و وزارت راه برای رفع این مشکل با همکاری بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی برنامه‌ریزی کرده است تا تعداد اتوبوس‌ها افزایش یابد.

وی همچنین به مشکلات قیمت بالای اتوبوس‌ها به دلیل نرخ ارز و تعرفه‌ها اشاره کرد که برای بخش خصوصی به صرفه نیست.

صادق ادامه داد: از طرفی، افزایش قیمت بلیط اتوبوس برای اقشار مختلف جامعه که از این ناوگان استفاده می‌کنند، امکان‌پذیر نیست. برای رفع این مسائل، باید تغییراتی در تعرفه‌های واردات اتوبوس و نرخ ارز ایجاد شود تا در نهایت تعداد اتوبوس‌ها در پنج سال آینده به نیاز واقعی کشور برسد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: سامانه هوشمند پایش حمل و نقل مسافر و بار سال‌ها است که باید ایجاد شود. در ماه‌های ابتدایی سال سامانه هوشمند پایش حمل و نقل که سال‌ها پیش باید انجام می‌شد را به نتیجه خواهیم رساند. یکپارچه شدن آمار و اطلاعات برای راه اندازی سامانه هوشمند بسیار لازم است.

صادق ادامه داد: امسال یکی از مهم‌ترین اقدامات تقویت ناوگان ریلی خواهد بود در سال جاری باید ناوگان ریلی ما با استفاده از حداکثر توان داخل و با کمک واردات تقویت شود.

وی همچنین گفت: کریدور رشت ـ آستارا تا پایان دولت و ️پروژه ریلی چابهار به زاهدان تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: تا دو سال آینده هزار نقطه حادثه‌خیز دیگر اصلاح می‌شود در خصوص نقاط حادثه‌خیز، حدود پنج هزار نقطه حادثه در کشور وجود دارد و قرار بود ۸۸۰ نقطه اصلاح شود که تا پایان خرداد ماه ۱۳۰ نقطه از آن باقی مانده است.

صادق ادامه داد: همکاری خوبی بین سازمان حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راهور وجود دارد و برنامه‌ریزی برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز ادامه دارد.

وی تصریح کرد: اعتبار لازم برای این اصلاحات تأمین شده و بر اساس بررسی‌های پلیس، نقاط حادثه‌خیز شناسایی شده‌اند. هدف این است که در یک تا دو سال آینده، اصلاح هزار نقطه دیگر نیز انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: ترانزیت و حمل و نقل ریلی برای پیشرفت اقتصادی بسیار اهمیت دارد. با ترکمستان یک گذشته پنج میلیارد دلاری در تبادلات اقتصادی داشتیم درحالی که سال گذشته ۵۰۰ میلیون دلار داشتیم صحبتی که کردیم بازگشت به گذشته پنج میلیارد دلاری با ترکمنستان است اتفاقاتی خوبی در مراودات اقتصادی با ترکمنستان خواهیم داشت.

صادق گفت: پیشرفت راه آهن شلمچه بصره در سه ماه گذشته سرعت خوبی گرفته است.

وی افزود: با تامین منابع در ماه‌های آینده و ساخت پل و مین روبی، ریل گذاری بخشی از پروژه راه آهن شلمچه - بصره که مربوط به ایران است خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->