جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید
سرخط خبرها

کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۴۸۵۰
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: کارگروه ملی زیارت به ریاست آقای عارف، معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه هفته جاری در مشهد برگزار می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام علی عسگری امروز، ۱۶ فروردین‌ماه، در حاشیه اختتامیه ستاد خدمات سفر استان در نوروز ۱۴۰۴، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شورای عالی زیارت به مسئولیت رئیس‌جمهور از قبل وجود داشت و بعد در دولت، کارگروه ملی زیارت تصویب شد. کارگروه ملی زیارت به ریاست عارف، معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه در مشهد برگزار می‌شود.

وی افزود: اعضای کارگروه ملی زیارت جمع قابل‌توجهی از وزرا و استانداران قم، فارس، تهران و خراسان رضوی هستند و دبیر کارگروه ملی زیارت دکتر مظفری، استاندار خراسان رضوی، است. ما در زمینه زیرساخت‌ها، بحث بسیار جدی در دستورکار داریم که در دولت شهید رئیسی با مسئولیت خود ایشان در مشهد برگزار شد و معاون اجرایی خود را مأمور کرده بودند تا دستورات را اجرا کنند.

عسگری ادامه داد: موضوع قطار سریع‌السیر، پارکینگ‌سازی، سرویس‌های بهداشتی، پروژه «حرم تا حرم» و سایر مباحث را نیز مرور خواهیم کرد. مهم‌ترین موضوع مورد بحث ما در حوزه‌های مربوط به زیرساخت زیارت خواهد بود. حجت‌الاسلام مروی، تولیت آستان قدس رضوی نیز قطعاً در جلسه کارگروه، مطالبه‌های خود را مطرح خواهند کرد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه ما در شب‌های قدر و همچنین روز تحویل سال، قریب به چهار میلیون تردد در حرم داشتیم، عنوان کرد: فرماندار مشهد پیگیری‌های لازم را در ایام نوروز انجام دادند و فرمانداران و شهرداران از مبدأ ورودی استان در سه مسیر پرتردد همراهی داشتند. ۱۴ کارگروه و کمیته کاری از جمله کمیته‌های خدمات شهری، اسکان، عرضه ارزاق، نظارت، امداد و نجات، امنیت، بهداشت و سلامت، تبلیغات و رسانه و کمیته‌های دیگر در این ایام فعال بودند و ما توانستیم تجربه خوبی را حاصل کنیم.

وی اضافه کرد: کمیته‌ها از بهمن‌ماه فعال شدند، در ۲۴ اسفندماه مانور برگزار کردیم و از ۲۵ اسفندماه رسماً جلسات ستاد خدمات سفر با حضور اعضای کمیته‌ها برگزار شد. در زمینه اسکان مخصوصاً در شرایط بارندگی و برودت هوا، تلاش کردیم که حتی یک خانواده زائر هم در فضای آزاد نباشد و همه را به فضای مسقف بردیم؛ بنابراین غیر از اسکان‌های رسمی، اسکان اضطراری مبنای نظر قرار گرفت. حتی با حوزه علمیه برای مدرسه عالی نواب هماهنگ کردیم که زائران در آنجا اسکان داشته باشند. ما رضایت زائران را شاهد بودیم؛ البته هنوز تا رسیدن به نقطه ایده‌آل و مطلوب بسیار فاصله داریم.

عسگری گفت: در ارتباط با زائران خارجی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری آماری را اعلام کردند مبنی بر اینکه از ۶ میلیون گردشگر، بیش از ۵۰ درصد آن‌ها زائران امام‌رضا(ع) هستند. عمده این زائران از عراق، پاکستان و افغانستان حضور پیدا می‌کنند، اما در عین حال ما زائرانی را هم از کشور‌های دیگر و حتی کشور‌های اروپایی داریم که به مشهد تردد دارند؛ بنابراین تلاش ما این است که منطقه آزاد گردشگری و زیارت را نیز در جلسه کارگروه ملی زیارت مطالبه‌گری کنیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه در پویش «نه به تصادف»، شرایط به‌گونه‌ای پیش رفت که باوجود اینکه آمار زائران بالا بود و بیش از ۸۰ درصد آن‌ها از راه زمینی تردد کردند، اما آمار کشته‌شدگان ما در تصادفات ۲۵ درصد کاهش پیدا کرد؛ بنابراین اگر اتحاد، همدلی و انسجام باشد، کار خوب پیش می‌رود که این اتحاد و همدلی بین خود مردم، آستان قدس رضوی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط بوده است. در این ایام، بیش از ۶ میلیون زائر به مشهد تردد داشتند.

وی درخصوص اتفاقی که در آرامگاه فردوسی پیش آمد، عنوان کرد: در این اتفاق، چند نفر شعار دادند که به بهترین وجه ترمیم شد. بعد از این ماجرا، در محدوده آرامگاه، کشتی و برنامه‌های زنده خوبی برگزار شد؛ مخصوصاً خوانندگی میرزازاده، خواننده کرمانج، که تلویزیون هم اجرایش را پخش کرد. حتی جماعت مخالف، ما را هوشمند کرد تا این برنامه‌های فرهنگی ارزشمند و فاخر را اجرا کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->