سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

انفجار اعتراضات در سالگرد تأسیس مایکروسافت | هوش مصنوعی، در خدمت جنگ یا صلح؟

  • کد خبر: ۳۲۴۸۵۴
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
انفجار اعتراضات در سالگرد تأسیس مایکروسافت | هوش مصنوعی، در خدمت جنگ یا صلح؟
همزمان با برگزاری مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت فناوری چندملیتی آمریکایی «مایکروسافت»، گروهی از کارکنان این شرکت در اعتراض به حمایت‌های این شرکت از رژیم صهیونیستی، مراسم را برهم زده و دست به تجمع زدند.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال انتشار گزارش‌هایی در خصوص استفاده اسرائیل از مدل‌های هوش مصنوعی شرکت «مایکروسافت» به منظور بالابردن دقت بمباران در غزه، معترضان طرفدار فلسطین مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس این شرکت فناوری آمریکایی را برهم زدند.

الجزیره این رویداد را تازه‌ترین واکنش منفی طرفداران فلسطین به این شرکت فناوری در حمایت از اسرائیل می‌داند.

این اعتراض دیروز جمعه زمانی آغاز شد که مصطفی سلیمان مدیرعامل هوش مصنوعی مایکروسافت، در حال ارائه به‌روزرسانی‌ها و چشم‌انداز این امر در بلندمدت بود. در همان زمان ابتحال ابوسعد از کارمندان این شرکت در حالی که به سمت صحنه می‌رفت، فریاد زد: «مصطفی، شرم بر تو.» و سلیمان سخنرانی خود را متوقف کرد.

این کارمند در حالیکه فریاد می‌زد، گفت: «شما مدعی هستید که به استفاده از هوش مصنوعی اهمیت می‌دهید، اما در حال فروش تسلیحات مبتنی بر هوش مصنوعی به ارتش اسرائیل هستید. پنجاه هزار نفر کشته شده‌اند و مایکروسافت این نسل کشی را در منطقه ما تقویت می‌کند».

سلیمان در واکنش افزود: «از اعتراض شما متشکرم، صدای شما را می‌شنوم.».

اما ابوسعد در ادامه گفت: «دستان سلیمان و تمامی مایکروسافت به خون آلوده است».

خبرگزاری آسوشیتدپرس در اوایل سال‌جاری میلادی در گزارشی اعلام کرد که مدل‌های هوش مصنوعی مایکروسافت و شرکت «اوپن‌ای آی» (OpenAI) به عنوان بخشی از برنامه نظامی اسرائیل برای انتخاب اهداف در طول بمباران غزه و لبنان مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

ونیا اگرووال نیز دیگر معترض این مراسم بود که در زمان حضور چند مقام ارشد مایکروسافت از جمله ساتیا ندلا مدیر عامل کنونی این شرکت فناوری بر روی صحنه، به حمایت‌ها از اسرائیل اعتراض کرد.

الجزیره خاطرنشان کرد که پنج کارمند مایکروسافت در ماه فوریه (بهمن ماه)، به دلیل اعتراض به قرارداد این شرکت با اسرائیل از جلسه با ندلا اخراج شدند.

اما همزمان با تجمع اعتراضی گروهی از کارکنان مایکروسافت در بیرون از این مجموعه، رویداد روز گذشته نخستین اعتراض عمومی کارکنان این شرکت فناوری به حمایت‌ها از اسرائیل در بحبوحه جنایات در غزه است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ جنگی ویرانگر را علیه نوار غزه آغاز کرد که تاکنون بیش از ۵۰ هزار شهید و ده‌ها هزار مجروح برجای گذاشته است. این جنگ نه‌تنها موجب نابودی گسترده زیرساخت‌های این منطقه، از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و شبکه‌های تأمین آب و برق شد، بلکه به آوارگی صد‌ها هزار فلسطینی، کمبود شدید مواد غذایی و بحران انسانی بی‌سابقه‌ای منجر شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->