سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

قالیباف: حل مشکلات مردم نیازمند هماهنگی بین قوای سه‌گانه است

  • کد خبر: ۳۲۴۹۳۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱
قالیباف: حل مشکلات مردم نیازمند هماهنگی بین قوای سه‌گانه است
رئیس مجلس در دیدار جمعی از اعضای هیئت دولت، نمایندگان مجلس و مسئولان کشوری و لشکری، گفت: حل مشکلات مردم نیازمند هماهنگی بین قوای سه‌گانه و اجرای کامل و دقیق برنامه توسعه هفتم است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در دیدار نوروزی امروز (شنبه، ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) اعضای هیئت دولت، وزرا، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، استانداران و نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی که در محل قوه مقننه برگزار شد، گفت: رمز موفقیت و پیشرفت هرچه سریع‌تر کشور پایبندی به برنامه هفتم توسعه و هماهنگی و انسجام بین قوا و اجزا و ارکان کشور است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» افزود: وزارتخانه‌های مختلف علاوه بر سرمایه‌گذاری کلان باید راهکار‌هایی نیز برای جذب سرمایه‌های مردمی در راستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی به کار گیرند تا شاهد رونق کشور در این بخش باشیم.

وی درباره اجرای کالابرگ الکترونیک برای اقشار آسیب پذیر جامعه تأکید کرد: قانون باید جهت اجرا و تحقق رفاه و عدالت اجتماعی برای اقشار آسیب‌پذیر در کشور به‌طور کامل و جامع انجام شود.

قالیباف همچنین در خصوص موضوعات اقتصادی در جمع مدیران اقتصادی دولت تأکید کرد: در راستای کنترل بازار و مسائل مرتبط با معیشت مردم و مشکلاتی که در حوزه اقتصادی وجود دارد باید برنامه‌ها و تدابیری پیش‌بینی شود تا از ایجاد نگرانی ناشی از فشار اقتصادی جلوگیری کند.

رئیس مجلس دوازدهم با اشاره به موضوعات مطرح شده در زمینه مسائل کشاورزی با حضور وزیر و مدیران جهاد کشاورزی، گفت: حمایت از کشاورزان، تقویت کشاورزی دانش‌بنیان و خودکفایی در محصولات استراتژیک باید در رأس فعالیت‌های جهاد کشاورزی قرار گیرد.

وی در خصوص موضوعات مرتبط با حوزه سیاست خارجی و مسائل هسته‌ای بیان کرد: حتما با تدابیر مقام معظم رهبری و همدلی و همفکری می‌توان موانع موجود را پشت سر گذاشت و حقانیت جمهوری اسلامی را به دنیا اثبات کرد؛ همچنان که در موضوع هسته‌ای نیز باید سازمان انرژی اتمی پیگیر احقاق حقوق کشور باشد تا برخی‌ها نتوانند به بهانه‌های مختلف فشار بر کشور را بیشتر کنند.

قالیباف در خصوص رفع مشکلات حوزه مسکن در جمع مدیران حوزه راه و شهرسازی تأکید کرد: یکی از موضوعات مهم و اساسی کشور تأمین و حل مسائل حوزه مسکن است که می‌تواند مشکلات اساسی جامعه را حل کند؛ در این زمینه با کمک در تسریع در ساخت مسکن و فعال کردن مردم در این حوزه و همچنین با سیاست‌گذاری دقیق و حمایت و پشتیبانی از مسکن مردمی قطعاً رضایتمندی در بخش‌های مختلف جامعه به وجود خواهد آمد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->