فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند
سرخط خبرها

نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا

  • کد خبر: ۳۲۵۲۶۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در صنعت فرآورده‌های غذایی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۴، نحوه اعظای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت فرآورده‌های غذایی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعظیم بهفر با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در صنعت فرآورده‌های غذایی اظهار کرد: این صنعت یکی از ظرفیت‌های کلیدی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ مقام معظم رهبری، ارتقای سلامت عمومی و تقویت ایمنی غذایی در کشور است. توجه به مشاغل خانگی و کارگاه‌های کوچک نیز در این راستا می‌تواند نقش مؤثری در رشد تولید و توانمندسازی اقتصادی خانوار‌ها ایفا کند.

وی گفت: سرمایه‌گذاری هدفمند در صنعت فرآورده‌های غذایی می‌تواند به عنوان پیشران تولید، نقشی کلیدی در ارتقای شاخص‌های سلامت، ایجاد اشتغال پایدار و کاهش وابستگی به واردات ایفا کند. این حوزه از جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد سلامت کشور برخوردار است و توسعه آن آثار ملموسی بر رفاه عمومی خواهد داشت.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با تدوین دستورالعمل‌های تخصصی، طراحی سامانه‌های نظارتی و هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مسیر فعالیت واحد‌های تولیدی در صنعت فرآورده‌های غذایی را تسهیل کرده و در کنار آن، ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به ظرفیت مشاغل خانگی و کارگاه‌های کوچک در صنعت فرآورده‌های غذایی تصریح کرد: این فعالیت‌ها، به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار، می‌توانند نقش مؤثری در توانمندسازی اقتصادی خانوار‌ها داشته باشند. متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت فرآورده‌های غذایی باید ابتدا از سازمان جهاد کشاورزی استان معرفی‌نامه دریافت کرده و سپس با مراجعه به معاونت غذا و داروی دانشگاه مربوطه، مراحل قانونی و بهداشتی را طی کنند.

بهفر ادامه داد: متقاضیان راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک در صنعت فرآورده‌های غذایی نیز می‌توانند پس از مطالعه دستورالعمل مربوطه در سایت سازمان غذا و دارو، از طریق سامانه TTAC برای دریافت کد نظارت اقدام کرده و موضوع را از معاونت غذا و داروی منطقه پیگیری کنند.

وی تأکید کرد: نظارت دقیق بر فرآیند تولید و بسته‌بندی در صنعت فرآورده‌های غذایی، خط قرمز این اداره کل است. حمایت از تولید زمانی معنا دارد که محصول نهایی، ایمن و دارای کیفیت مناسب باشد.

بهفر بیان کرد: حمایت از سرمایه‌گذاری در صنعت فرآورده‌های غذایی، در کنار استفاده از فناوری‌های نوین، ارتقای سطح بازرسی‌ها و آموزش مستمر فعالان این حوزه، از اولویت‌های اصلی ما در سال جاری است. مسیر پیشرفت در صنعت فرآورده‌های غذایی، از دروازه سرمایه‌گذاری علمی و نظارت دقیق عبور می‌کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->