هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند
سرخط خبرها

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد

  • کد خبر: ۳۲۵۳۰۰
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: قسم یاد می‌کنم که نظراتم در خصوص شهردار، مطلقاً جنبه شخصی ندارد و تنها از بُعد عملکردی انتقادهایی را مطرح می‌کنم.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسی‌الرضا حاجی‌بگلو امروز، ۱۸ فروردین‌ماه، در یکصد و چهل و هشتمین جلسه علنی فوق‌العاده شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: در آغاز، یاد و خاطره امام راحل (ره)، شهدای گران‌قدر، شهدای انقلاب، امنیت و سلامت، و شهید جمهور را گرامی می‌دارم، انسان‌های والامقامی که هر آنچه داریم و نداریم، از برکت وجود آنان است.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: با توجه به فرصت محدود برای نطق از ارائه گزارش عملکرد شورای عالی استان‌ها در یک سال گذشته خودداری می‌کنم و در زمانی دیگر گزارش مفصلی در این خصوص ارائه خواهم داد؛ زیرا در همین مدت به اندازه سال‌ها عملکرد مؤثر و مثبت داشته‌ایم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه این روز‌ها یکی از موضوعات مطرح، عملکرد شهردار مشهد و مسئله استیضاح است، عنوان کرد: هر فردی به نحوی در این‌باره اظهارنظر می‌کند و اطلاع‌رسانی‌هایی دارد. قسم یاد می‌کنم که درخصوص اعلام نظراتی که درخصوص شهردار دارم، به هیچ عنوان و مطلقا نگاه شخصی حاکم نیست و تنها از حیث عملکردی، انتقاد‌ها را بیان می‌کنم؛ اما در این بین، سکوت برخی همکاران مایه تعجب است و چرایی این موضوع روشن نیست.

حاجی‌بگلو افزود: هر فردی که در نظام جمهوری اسلامی مسئولیتی برعهده دارد، باید در برابر آن پاسخگو باشد. نمی‌توان به بهانه مصلحت‌اندیشی، سکوت اختیار کرد. با حاکم شدن چنین رویکردی، هیچ اتفاقی در کشور رخ نخواهد داد؛ زیرا یکی از اصول مدیریت، پیگیری امور است.

رئیس شورای عالی استان‌ها با اشاره به اینکه یکی از افتخارات شهرداری، جذب اوراق مشارکت عنوان می‌شود، تصریح کرد: چرا باید منابع مالی حاصل از این ردیف‌ها به ارزش چندین همت، ماه‌ها در حساب شهرداری باقی بماند؟ نکته جالب اینکه نه تنها سودی دریافت نشده، بلکه شهرداری سود هم پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: از تحقق ۱۳۰ درصدی بودجه نقدی شهرداری صحبت می‌شود، اما این موفقیت زمانی شیرین است که درآمدی واقعی کسب شده باشد. در سال گذشته، بیشترین میزان تخفیف‌ها در مدیریت شهری اعمال و از اقشار مختلف، خرید دین‌های گوناگون گرفته شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: متأسفانه برخی صفحات در اختیار افراد بی‌اخلاقی قرار گرفته که مطالب خلاف واقع منتشر می‌کنند، این در حالی است که سرعت انتشار خبرهایشان نیز بالاست و اطلاعات زیادی هم ارائه می‌دهند. اگر اخلاق‌مدار هستید، با آبروی مردم بازی نکنید. این موضوع باید از سوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مورد پیگیری قرار گیرد.

حاجی‌بگلو خاطرنشان کرد: اختلاف‌نظر بین اعضای شورا امری طبیعی است، اما بدانید که در نهایت، جمع‌بندی لازم صورت خواهد گرفت. برخی تلاش دارند با بایکوت خبری بنده، مانع از اطلاع‌رسانی اقدامات و دستاورد‌های ارزشمند ما شوند، اما آگاه باشید که ما نیازی به رسانه شما نداریم و از ظرفیت‌های خود در این مسیر بهره خواهیم گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->