نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فاز یک خط ۳ مترو، مطالبه دیرینه رهبری و آرزوی مردم مشهد بود لزوم تکیه بر ظرفیت‌های شورا در مسیر اداره بهینه شهر برپایی بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی گل‌و‌گیاه مشهد از ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: برای خدمت به مردم، کار نمایشی نکردیم طوفان شدید مشهد جان درختان را گرفت | سقوط ۶۲ اصله درخت در سطح شهر (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فروش ۷ هزار و ۹۵۵ میلیارد تومان اوراق مشارکت شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ آذین‌بندی و نورپردازی ۲۳۲ کیلومتر از معابر مشهد هم‌زمان با دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد، از ۱۱ اردیبهشت آغاز می‌شود افزایش سقف شارژ من‌کارت شهروندی مشهد تا ۲۰۰ هزار تومان مشهد در وضعیت هشدار | تمهیدات ویژه شهرداری مشهد برای مقابله با بارندگی و سیلاب (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده‌باش شهرداری مشهد برای مقابله با وزش باد شدید و رگبار باران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای قدیمی در محله توحید مشهد | پاچناری که گلشن شد اطلاعیه تعطیلی ۵ بوستان مشهد به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دو پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل متروپلیس برای توجه ویژه به کودکان و مردم غزه مطالبه ساکنان محله سجادیه مشهد برای بازگشت مشوق‌های بافت فرسوده ثبت ۱۰ رویداد گردشگری مشهد مقدس در تقویم ملی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خیلی مهم بود که اتصال مترو به حرم مطهر رضوی در دوره ششم شورا انجام شود رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه به شهر بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است
سرخط خبرها

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد

  • کد خبر: ۳۲۵۳۰۰
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: قسم یاد می‌کنم که نظراتم در خصوص شهردار، مطلقاً جنبه شخصی ندارد و تنها از بُعد عملکردی انتقادهایی را مطرح می‌کنم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسی‌الرضا حاجی‌بگلو امروز، ۱۸ فروردین‌ماه، در یکصد و چهل و هشتمین جلسه علنی فوق‌العاده شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: در آغاز، یاد و خاطره امام راحل (ره)، شهدای گران‌قدر، شهدای انقلاب، امنیت و سلامت، و شهید جمهور را گرامی می‌دارم، انسان‌های والامقامی که هر آنچه داریم و نداریم، از برکت وجود آنان است.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: با توجه به فرصت محدود برای نطق از ارائه گزارش عملکرد شورای عالی استان‌ها در یک سال گذشته خودداری می‌کنم و در زمانی دیگر گزارش مفصلی در این خصوص ارائه خواهم داد؛ زیرا در همین مدت به اندازه سال‌ها عملکرد مؤثر و مثبت داشته‌ایم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه این روز‌ها یکی از موضوعات مطرح، عملکرد شهردار مشهد و مسئله استیضاح است، عنوان کرد: هر فردی به نحوی در این‌باره اظهارنظر می‌کند و اطلاع‌رسانی‌هایی دارد. قسم یاد می‌کنم که درخصوص اعلام نظراتی که درخصوص شهردار دارم، به هیچ عنوان و مطلقا نگاه شخصی حاکم نیست و تنها از حیث عملکردی، انتقاد‌ها را بیان می‌کنم؛ اما در این بین، سکوت برخی همکاران مایه تعجب است و چرایی این موضوع روشن نیست.

حاجی‌بگلو افزود: هر فردی که در نظام جمهوری اسلامی مسئولیتی برعهده دارد، باید در برابر آن پاسخگو باشد. نمی‌توان به بهانه مصلحت‌اندیشی، سکوت اختیار کرد. با حاکم شدن چنین رویکردی، هیچ اتفاقی در کشور رخ نخواهد داد؛ زیرا یکی از اصول مدیریت، پیگیری امور است.

رئیس شورای عالی استان‌ها با اشاره به اینکه یکی از افتخارات شهرداری، جذب اوراق مشارکت عنوان می‌شود، تصریح کرد: چرا باید منابع مالی حاصل از این ردیف‌ها به ارزش چندین همت، ماه‌ها در حساب شهرداری باقی بماند؟ نکته جالب اینکه نه تنها سودی دریافت نشده، بلکه شهرداری سود هم پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: از تحقق ۱۳۰ درصدی بودجه نقدی شهرداری صحبت می‌شود، اما این موفقیت زمانی شیرین است که درآمدی واقعی کسب شده باشد. در سال گذشته، بیشترین میزان تخفیف‌ها در مدیریت شهری اعمال و از اقشار مختلف، خرید دین‌های گوناگون گرفته شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: متأسفانه برخی صفحات در اختیار افراد بی‌اخلاقی قرار گرفته که مطالب خلاف واقع منتشر می‌کنند، این در حالی است که سرعت انتشار خبرهایشان نیز بالاست و اطلاعات زیادی هم ارائه می‌دهند. اگر اخلاق‌مدار هستید، با آبروی مردم بازی نکنید. این موضوع باید از سوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مورد پیگیری قرار گیرد.

حاجی‌بگلو خاطرنشان کرد: اختلاف‌نظر بین اعضای شورا امری طبیعی است، اما بدانید که در نهایت، جمع‌بندی لازم صورت خواهد گرفت. برخی تلاش دارند با بایکوت خبری بنده، مانع از اطلاع‌رسانی اقدامات و دستاورد‌های ارزشمند ما شوند، اما آگاه باشید که ما نیازی به رسانه شما نداریم و از ظرفیت‌های خود در این مسیر بهره خواهیم گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->