رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری، مشارکت‌ها و مسکن شورای اسلامی شهر مشهد: رونق ملموس در اقتصاد شهر، هدف شورای ششم است نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: راه‌اندازی فاز یک خط ۳ مترو، مطالبه دیرینه رهبری و آرزوی مردم مشهد بود لزوم تکیه بر ظرفیت‌های شورا در مسیر اداره بهینه شهر برپایی بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی گل‌و‌گیاه مشهد از ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: برای خدمت به مردم، کار نمایشی نکردیم طوفان شدید مشهد جان درختان را گرفت | سقوط ۶۲ اصله درخت در سطح شهر (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فروش ۷ هزار و ۹۵۵ میلیارد تومان اوراق مشارکت شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ آذین‌بندی و نورپردازی ۲۳۲ کیلومتر از معابر مشهد هم‌زمان با دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد، از ۱۱ اردیبهشت آغاز می‌شود افزایش سقف شارژ من‌کارت شهروندی مشهد تا ۲۰۰ هزار تومان مشهد در وضعیت هشدار | تمهیدات ویژه شهرداری مشهد برای مقابله با بارندگی و سیلاب (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده‌باش شهرداری مشهد برای مقابله با وزش باد شدید و رگبار باران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای قدیمی در محله توحید مشهد | پاچناری که گلشن شد اطلاعیه تعطیلی ۵ بوستان مشهد به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دو پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل متروپلیس برای توجه ویژه به کودکان و مردم غزه مطالبه ساکنان محله سجادیه مشهد برای بازگشت مشوق‌های بافت فرسوده ثبت ۱۰ رویداد گردشگری مشهد مقدس در تقویم ملی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خیلی مهم بود که اتصال مترو به حرم مطهر رضوی در دوره ششم شورا انجام شود رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه به شهر بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد
سرخط خبرها

سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است

  • کد خبر: ۳۲۵۳۲۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵
سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: انعقاد قرارداد طراحی و تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک قطار شهری مشهد یک اتفاق بسیار مهم و بزرگ در حوزه انعقاد قرارداد قطار شهری در طول تاریخ دوران مدیریت شهری مشهد است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص تصویب لایحه دوفوریتی انعقاد قرارداد طراحی و تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک قطار شهری مشهد اظهار کرد: امروز در صد و چهل و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس لایحه دوفوریتی تصویب شد که این لایحه توسط شهرداری به شورا ارسال شده بود.

وی افزود: لایحه در خصوص تامین ۶۰ واگن برای قطار شهری مشهد بود که در دستور کار قرار گرفت. مدیریت شهری قرارداد آن را آماده کرده بود، اما نیاز بود این لایحه مورد تصویب قرار بگیرد که همکاران با اصل دو فوریت این قرارداد موافقت کردند و رای مثبت دادند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: این یک اتفاق بسیار مهم و بزرگ در حوزه انعقاد قرارداد قطار شهری در طول تاریخ دوران مدیریت شهری مشهد است. این ۶۰ واگن به مبلغ ۹۳ هزار میلیارد ریال بوده که قرارداد بسیار بزرگی است.

حاجی‌بگلو ادامه داد: این قرارداد در دستور کار دوره چهارم، پنجم و ششم شورا قرار گرفته بود، اما به دلیل اینکه قرارداد سنگین بود و اهمیت خاصی داشت، بعضی از مدیران توان ریسک نداشتند. دوره ششم با همت و توکل به خداوند تبارک و تعالی این قرارداد را در شورای شهر مصوب کرد تا یک گام بزرگ اتفاق بیفتد.

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه ما در این مصوبه به سمت بومی‌سازی و تولید واگن از مدل نوع سبک شهری رفتیم، عنوان کرد: این اولین قرارداد در ایران است که با شرکت مپنا انجام شده تا به سمت تولید داخل بروند. در آینده شاید بعضی از خطوط قطار شهری نیاز به این واگن‌ها داشته باشند که شرکت مپنا می‌تواند واگن‌های سبک و جدیدی را تولید کند.

وی خاطرنشان کرد: از این ۶۰ واگن ۱۵ عدد به عنوان واگن آماده از خارج از کشور وارد قطار شهری مشهد شده و ۴۵ واگن دیگر نیز به صورت قطار سبک شهری توسط شرکت مپنا تولید می‌شود. با این قرارداد گام بسیار بزرگی در حوزه تولید داخلی شکل می‌گیرد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: با توجه به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری که تاکید بر سرمایه‌گذاری در حوزه تولید دارد، این قرارداد را منعقد کردیم. با این اقدام اتفاق و گام بزرگی در تولید، اشتغال، صنعت نوین و جدید قطار و مترو در کشور شکل می‌گیرد که بتوانیم نیازمندی‌های خود را در داخل تامین کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->