افزایش زباله در مشهد طی سه‌ماهه اول ۱۴۰۴ | لزوم مشارکت بیشتر شهروندان در تفکیک زباله از مبدأ رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اجرای گسترده پروژه‌های عمرانی در شهر تغذیه ۳ هزار و ۷۰۰ نوزاد ازطریق بانک شیر مشهد لزوم اهتمام شهرداری مشهد مقدس بر تسریع در روند اجرای پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) زودتر از موعد تکمیل می‌شود هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم
سرخط خبرها

دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد

  • کد خبر: ۳۲۵۴۷۸
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح دوفوریتی ارائه بسته حمایت از سرمایه‌گذاران در راستای تولید و اشتغال و کارآفرینی در شورای اسلامی شهر مشهد تصویب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دبیریان در این باره اظهار کرد: پس از نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ به نام سرمایه گذاری برای تولید توسط رهبر معظم انقلاب، شورای اسلامی شهر مشهد دیروز طرح دوفوریتی ارائه بسته حمایت از سرمایه‌گذاران در راستای تولید و اشتغال و کارآفرینی را که به امضای هر پانزده عضو شورای اسلامی شهر رسیده بود، بررسی و تصویب کرد.

وی افزود: براساس این طرح، شهرداری مشهد مکلف شد برای تحقق شعار سال، طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در راستای تولید و اشتغال‌آفرینی در حوزه‌های مرتبط با مدیریت‌ شهری را تهیه و برای تصویب نهایی به شورای اسلامی شهر مشهد ارائه کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به تصویب طرح جامع حمایت از سرمایه گزاران گفت: بیش از هفده‌سال است که رهبر معظم انقلاب عناوین اقتصادی را به‌عنوان شعار سال انتخاب می‌کنند و خیلی از دولت‌های گذشته در این مدت اقدام اساسی برای تحقق این شعار‌ها انجام نداده‌اند.

وی اظهار کرد:ما با همکاری اعتقاد داریم که در اقتصاد شهر می‌شود برای تولید برنامه‌ریزی کرد و اصلی‌ترین موضوع هم در شهر، تولید مسکن است و باید شهرداری را مکلف کنیم برای ساخت‌وساز برنامه‌ریزی کند. موضوع دیگری که در شهر می‌شود به آن پرداخت، تولید کالاست.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: ما در غرب مشهد کارگاه‌های تولیدی داریم که با شهرداری همکاری دارند و می‌شود برای آنها کاری انجام داد. مدیریت‌شهری همچنین باید از بخش صنایع‌دستی و گوهرسنگ‌ها و دانش بنیان‌ها و ظرفیت‌هایی که در این بخش هست، حمایت کند.

وی ادامه داد: کارآفرینان و سرمایه‌گذاران که می‌توانند مشکلات ما را حل کنند در قالب این مصوبه حمایت می‌شوند و در قالب برگزاری نمایشگاه برای ارائه و معرفی خدمات این شرکت‌ها از آنها پشتیبانی می‌کنیم.

دبیریان اظهار کرد: یکی از مشکلات ما در شهرداری فرایند‌های پیچیده اداری است که امسال تلاش می‌کنیم برای حمایت از تولید، این فرایند‌ها را کاهش دهیم و اولین جلسه کمیسیون اقتصادی را با همین عنوان برگزار می‌کنیم و کارگروهی با موضوع سرمایه‌گذاری برای تولید تشکیل می‌دهیم و با دعوت از صاحب‌نظران و فعالان اقتصادی، از نظرات آنها استفاده می‌کنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->