انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

محدودیت‌های کرونایی ابلاغ شد+اسامی استان‌های قرمز

  • کد خبر: ۳۲۵۵۳
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۳
محدودیت‌های کرونایی ابلاغ شد+اسامی استان‌های قرمز
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از اعمال محدودیت‌ کرونایی در شهرهای قرمز خبر داد و اعلام کرد از این به بعد تصمیم گیری درباره محدودیت‌ها و تعطیلی‌ها بر اساس رنگ وضعیت کرونا به ستادهای استانی و دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درخصوص مصوبه اعمال محدودیت در استان‌های قرمز کرونا، گفت: براساس مصوبه‌ای که از سوی ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا به استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است، مقرر شده، برطبق رنگی که برای نشان دادن وضعیت شیوع کرونا در استان‌های مختلف اعلام می‌شود، برای فعالیت چهار گروه شغلی در آن استان‌ها، تصمیم گیری شود. 

حسن فرهادی افزود: به این معنا که در این مصوبه مشاغل به چهار گروه تقسیم شده‌اند و براساس وضعیت شهرها به فعالیت‌شان ادامه می‌دهند؛ مثلا در شرایط سفید هر چهار گروه فعالیت دارند و در شرایط زرد، گروه چهار از فعالیت منع شده و در شرایط نارنجی گروه سه نیز ممنوع می‌شود اما در شرایط قرمز، فقط گروه یک می‌تواند فعالیت کند. 

وی درخصوص جزییات گروه شغلی یک که در شرایط قرمز می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد، بیان کرد: گروه یک، شامل، تمام گروه‌های امدادی و درمانی، گروه‌هایی که برای تامین مایحتاج و ارزاق مردم فعالیت دارند و همچنین، خدمات اضطراری، می‌شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: در حال حاضر براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، این مصوبه تهیه شده و به استانداری‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده تا با توجه به شرایط حاکم در استان‌ها، از نمودار مشخص شده در این مصوبه، پیروی کنند. یعنی اگر قبلا دانشگاهی می‌خواست فعالیت گروه شغلی چهار یا سه را محدود کند، باید حتما مصوبه ستاد را می‌گرفت، اما در جدول بندی مصوبه جدید، تکلیف چهار گروه شغلی کاملا مشخص شده است.

فرهادی گفت: علاوه بر این، اگر استانی اختیاراتی بیش از موارد درج شده در مصوبه می‌خواهد، باید اعلام کند تا در صورت تایید وزرای بهداشت و کشور، رییس جمهور آن اختیارات را واگذار کند. 

وی بیان کرد: قبلا هر تصمیمی که اعلام می‌شد، براساس تصمیم ستاد مقابله با کرونا برای کل کشور بود و مثلا اگر گفته می‌شد، تالارها تعطیل شود، تمام تالارهای کشور تعطیل می‌شد اما در حال حاضر، فقط استان‌های قرمز با محدودیت فعالیت مواجه می‌شوند. 

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه این محدودیت‌ها در استان‌های قرمز اعمال می‌شود، تصریح کرد: سیاست کلی این نیست که محدودیت‌ها مجددا اعمال شود، وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا اعتقاد دارند که از این پس، در جایی که افزایش بیماری مشاهده می‌شود، محدودیت‌ها تشدید شوند. سیاست کلی ما، اجرای پروتکل‌ها و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌هاست.

ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت نیز در خصوص اقدامات لازم برای کاهش شیوع بیماری اعلام کرد: موافقت شده است که استانداران و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با توجه به مصالح استانی در 13 استان شامل سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان‌های شرقی و غربی، فارس، خراسان رضوی، کرمان، البرز و تهران برای گروه 3 و 4 تصمیم گیری کنند.

وی گفت: گروه 3 شامل مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و زبانسراها،کتابخانه‌ها، مهدکودک‌ها، استخرهای سرپوشیده، سینما، تئاتر، موزه و باغ‌موزه، تالار پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی، کاهش فعالیت مترو و حمل و نقل عمومی درون شهری، مساجد و مصلی‌ها، برگزاری آزمون‌های حضوری است.

وی ادامه داد: گروه 4 نیز شامل برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش‌ها، باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد، مدارس شبانه‌روزی، انجام دورکاری برای شاغلین گروه‌های حساس، کافه‌ها و قهوه‌خانه‌ها بدون عرضه مواد دخانی، باغ وحش و شهربازی، مراکز تفریحی آبی و استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی سالنی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->