تظاهرات گسترده حریدی‌ها علیه سربازی اجباری در ارتش رژیم اسرائیل حمله پهپادی اوکراین به یک پالایشگاه نفت در جنوب غربی روسیه (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حملات گسترده اسرائیل به مواضع حزب الله در جنوب لبنان + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۴) تراز تجاری خراسان رضوی بیش از ۱.۵ میلیارد دلار است | ارز واردات از محل درآمد‌های صادراتی استان تأمین شود اسرائیل خود را برای حملات جدید به لبنان آماده می‌کند زنگنه: پزشکیان تعامل با مجلس را بلد است | می‌ترسیم به موضوع بنزین و نان نزدیک شویم مالکی: سطح مبادلات تجاری و اقتصادی به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد پزشکیان در سنندج: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم تل‌آویو منطقه مرزی با مصر را «منطقه نظامی بسته» اعلام کرد مهلت یک‌ماهه آمریکا به لبنان برای اجرای انحصار سلاح دیدار و گفت‌وگوی قالیباف و ریاست‌جمهوری پاکستان بیان دیدگاه ها و مشکلات در دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کردستان با رئیس‌جمهور ۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه وزیر علوم: پیوند دانشگاه با جامعه و صنعت تقویت می‌شود تقدیر بایدن از آمریکایی‌ها برای انتخاب ممدانی رفیع‌زاده: طرح فوریت‌های اداری در استان‌ها به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به دنبال این هستیم که حتماً قانون ازدواج با اتباع خارجی را اصلاح کنیم | به هیچ تبعه خارجی در موضوع ازدواج تابعیت داده نمی‌شود عراقچی: از جنگ ۱۲ روزه، درس‌های بزرگی فرا گرفتیم و از روز ۲۳ خرداد قوی تریم قالیباف در دیدار همتای پاکستانی: از موضع صریح پاکستان در حمایت از کشورمان در جنگ ۱۲ روزه تقدیر می کنم نماینده مجلس: آمریکایی‌ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده‌اند یک ناو هواپیمابر انگلیسی به مدیترانه اعزام شد ترامپ: با زهران ممدانی باید مهربان بود پزشکیان وارد سنندج شد
سرخط خبرها

عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم

  • کد خبر: ۳۲۵۵۷۶
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم
معاون اول رییس جمهور گفت: راهبرد دولت گام برداشتن در مسیر برنامه هفتم توسعه و تحقق منویات رهبری در نام‌گذاری سال جاری است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف روز سه شنبه در نخستین نشست شورای اداری سال ۱۴۰۴ استان خراسان رضوی در مشهد افزود: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه و با اولویت اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری در زمینه حل و رفع چالش‌های سرمایه گذاری و تولید گام برداریم.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ با مشکلات و مسائل ناگواری رو‌به‌رو بودیم، اظهار کرد: در زمان مسوولیت گرفتن دولت چهاردهم با مشکلات و چالش‌های فراوان رو‌به‌رو بودیم که راهبرد اعلامی پایان سال با محوریت پیگیری مهار تورم، پیگیری ثبات اقتصادی و توجه به مسئله معیشت مردم، موجب شد تا نیم سال نسبتا آرامی را داشته باشیم.

معاون اول رییس جمهور اظهار کرد: در کنار خدمات و حمایت ها، دو سبد کالای حمایتی را نیز به مناسبت سال جدید در اختیار دهک‌های مختلف جامعه قرار دادیم که بار اضافی احتمالی به کالا‌های اساسی در این قالب احتمال ایجاد تورم و کمبود کالا را داشت، اما خوشبختانه با هیچکدام از آنها یعنی کمبود کالا و همچنین تورم رو برو نشدیم.

وی ادامه داد: راهبرد اصلی ما این است که با نخبگان و اندیشمندان جامعه از یک طرف و با کسانی که مسوولیت میدانی دارند، تعامل داشته باشیم که این موضوع موجب رقم خوردن عملکرد قابل قبولی شد.

عارف گفت: امیدواریم در پایان سال ۱۴۰۴ که با دو جشن بزرگ عید نوروز وعید فطر رو‌به‌رو هستیم، جشن توانمندی و حل مشکلات را شاهد باشیم.

وی اظهار کرد: شعار ما این بوده که مردم از تحریم‌های ظالمانه و یک سویه عبور می‌کنند و خوشبختانه ۶ ماه گذشته به رغم افزایش فشارها، شاهد بودیم که مردم همکاری داشتند.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه برقراری آرامش کامل در جامعه با توجه با شرایط جنگی برای ما راهبرد دولت بود، ادامه داد: مردم نباید نگران باشند و بدون نگرانی جامعه ما باید بتوانیم مشکلات را مدیریت کنیم.

وی بیان کرد: در زمینه صادرات کالاها، خدمات و ... به کشور‌های دیگر باید بیش از گذشته اقدام و گام برداشته شود.

واگذاری مسوولیت‌ها به استانداران

عارف در ادامه گفت: خراسان رضوی جزو نادر استان‌هایی بود که در انتخاب استاندار، روی گزینه فعلی اجماع بود و این امر کار را سخت می‌کند، اما توانمندی استاندار خراسان رضوی را بالا می‌دانیم.

وی تاکید کرد: واگذاری مسوولیت‌ها به استانداران امسال یکی از برنامه‌های راهبردی در کشور است.

معاون اول رییس جمهور تقویت روابط خارجی با همسایگان خراسان رضوی را یکی از ضرورت‌های مدیریت این استان دانست و اظهار کرد: باید از این فرصت حداکثر بهره را ببریم و با تدبیر مدیریتی، خراسان رضوی به عنوان الگوی موفق در همکاری‌ها و روابط بین المللی شناخته شود.

وی در خصوص تکمیل طرح‌های نیمه تمام و درخواست‌های موجود در خراسان رضوی اظهار کرد: ارتقای وضعیت آزادراهی خراسان رضوی به عنوان یک استان زائر پذیر ضروری است، ضمن اینکه دو طرح قطار برقی شمال به جنوب و شرق به غرب و نیز قطار سریع السیر مشهد- تهران به عنوان یک مطالبه بیش از ۱۰ ساله را پیگیری خواهیم کرد.

عارف با اشاره به اینکه خراسان رضوی یک استان زیارتی است، بیان کرد: در بخش صنعت این استان باید پیشتاز باشد، بنابراین با در نظر گرفتن اولویت‌های زیارت، گردشگری و صنعت باید تسهیل گری و حمایت در این رابطه انجام شود.

وی با اشاره به اهمیت وضعیت آبی استان خراسان رضوی، افزود: پنج طرح تامین آب در کشور داریم که یکی از آنها تعامل با یک کشور خارجی است که برای انتقال آب شرب پایدار به شرق کشور، اکنون در دست پیگیری است.

معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود حضور گردشگران و زائران خارجی برای خراسان رضوی و مشهد را بسیار مهم دانست و گفت: فرصت خوبی است که در این بخش توفیقات بیشتری داشته باشیم.

معاون اول رییس جمهور روز دوشنبه، ۱۸ فروردین ماه برای شرکت در نشست کارگروه ملی زیارت به مشهد و استان خراسان رضوی سفر کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->