پیشرفت ۹۷ درصدی پروژه‌های خدمات شهری مشهد مقدس کاشت ۳ میلیون بوته گل فصلی مناسب بهار و تابستان در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «باغ حرم»، کوچه کتیبه‌های تاریخی مسیر جدید زیارت | مترو مشهد به حرم امام‌رضا(ع) رسید نمایشگاه گل و گیاه مشهد، فردا (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود تأکید شهردار مشهد مقدس بر تسریع روند پروژه‌های شهری پیش‌بینی هواشناسی مشهد در سالروز ولادت امام‌رضا(ع) (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد: جنبه فرهنگی و آموزشی در نمایشگاه گل و گیاه مشهد، پررنگ‌تر خواهد شد نگاهی به روزنامه طوس که ۱۱۷ سال پیش به همت متولی‌باشی آستان قدس رضوی منتشر شد | نام «طوس» بالای روزنامه قزوینی‌ها تدبیر برای آبیاری فضای سبز مشهد در ایام بی‌آبی جزئیات پروژه تعریض بزرگراه کلانتری مشهد | بخش کندرو به‌زودی اجرایی می‌شود هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حاجی‌بگلو: انتصاب تمام مدیران باید مشروط به رأی اعتماد شورا‌ها باشد دسترسی به حرم امام‌رضا(ع) از طریق ۳ خط مترو فقط با یک بلیت لزوم تعیین تکلیف تمامی املاک دراختیار شهرداری مشهد اجرای بیش از ۳۴۰ کیلومتر خط‌کشی محوری در معابر مشهد، از ابتدای سال تاکنون (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مسیل‌‏ها؛ ناجیان ۹۰ ساله شهر مشهد میراث زنده «تیمچه حکاک‌ها» در مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است

  • کد خبر: ۳۲۵۵۹۰
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است
شهردار مشهد مقدس گفت: وظیفه شورای اسلامی شهر نظارت و ارزیابی عملکرد مدیریت شهری است که این موضوع فرصتی برای ارتقاء کیفیت کار‌ها به شمار می‌رود. بدون تعامل و همکاری، هیچ نتیجه و ثمری حاصل نخواهد شد و خوشبختانه در این دوره، تعامل سازنده‌ای شکل گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در دیدار صمیمی با اعضای شورای اسلامی شهر مشهد به همراه معاونین خود با اشاره به ارزیابی اقدامات مدیریت شهری در ایام نوروز و ماه رمضان، گفت: سعی ما بر این بوده تا با استفاده از ظرفیت‌های درون‌سازمانی، هم‌افزایی را افزایش دهیم. نتیجه این رویکرد در پروژه استقبال از بهار، رضایتمندی عمومی بود که ارزش بسیاری دارد.

شهردار مشهد تصریح کرد: مسیر نوبهار با همکاری معاونت فرهنگی و خدمات شهری، بسیار مورد توجه قرار گرفت و مراسم افتتاحیه نورنما با استقبال گسترده مردم و مدیران روبه‌رو شد. این برنامه‌ها موجب ایجاد شور و نشاط اجتماعی و همدلی مؤمنانه میان شهروندان شد و کار‌های اجرا شده از نظر فرهنگی و اجرایی، فاخر و ارزشمند بودند.

قلندرشریف ضمن بیان اینکه در این برنامه فضایی فراهم شد تا بسیاری از اهداف و فعالیت‌های دشمنان در جنگ رسانه‌ای و روانی خنثی شود، گفت: هم‌افزایی بسیار خوبی میان حوزه‌های مختلف شهرداری در قالب پروژه استقبال از بهار شکل گرفت و این مدل موفق، الگویی برای دوره‌های بعد نیز خواهد بود.

وی افزود: با وجود تقارن این مناسبت‌ها، اقدامات بسیار خوبی به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل انجام شد. در شب ۲۱ ماه رمضان بیش از دو میلیون نفر در مراسم‌های مذهبی مشارکت داشتند. همکاری شهرداری و آستان قدس رضوی در برگزاری این برنامه‌ها در خیابان‌های اطراف حرم مطهر بسیار مؤثر و نتیجه‌بخش بود. خوشبختانه تمامی خدمات بدون هیچ حادثه‌ای ارائه شد که این توفیق را مرهون عنایات حضرت علی بن موسی الرضا (علیه‌السلام) و همراهی اعضای شورای شهر هستیم.

تلاش ما این است که با دوری از حواشی، صرفاً بر کار تمرکز کنیم

شهردار مشهد ادامه داد: برآورد عملکرد شهرداری مثبت بوده و این موفقیت باید مورد توجه خودمان نیز قرار گیرد. مردم بار‌ها و در موارد مختلف از اقدامات انجام‌شده تشکر کردند و این بازخوردها، نشانه‌ای مثبت از رضایتمندی عمومی است.

قلندر شریف تصریح کرد: امسال، سال پایانی دوره ششم شورای اسلامی شهر است و باید آن را سال درو و به ثمر نشستن اقدامات بدانیم. در سال گذشته، با همراهی اعضای شورا، اقدامات ارزنده‌ای انجام شد که در مقایسه با ۱۰ سال گذشته، قابل مصداق و سنجش است. همه‌چیز از نظر کیفیت و کمیت رشد بهتری داشته است.

شهردار مشهد گفت: تمامی مدیران، شناخت کافی نسبت به جنس کار و خواسته‌های مردم دارند و این موضوع باعث شده بدون اتکا به عوامل بیرونی، هم‌افزایی خوبی در پروژه استقبال از بهار شکل بگیرد؛ به‌طوری‌که مورد توجه زائران، مجاوران و مسئولان قرار گرفت. بازخورد مثبت این اقدامات حتی در سطح کشور نیز دیده شد و بسیاری از کلیپ‌ها رسانه‌ای و پربازدید شدند.

قلندر شریف ضمن بیان اینکه تلاش ما این است که با دوری از حواشی، صرفاً بر کار تمرکز کنیم. این رمز موفقیت ماست، گفت: پروژه‌های فرهنگی میدان شهدا، بدون حاشیه و با دقت اجرایی شد که بار‌ها مورد تمجید مسئولان قرار گرفت.

باید از اقدامات تیم رسانه‌ای شهرآرا و روابط عمومی شهرداری تقدیر کرد

وی ادامه داد: باید از اقدامات تیم رسانه‌ای شهرآرا و روابط عمومی شهرداری تقدیر کرد. تیم بسیار خوبی در این حوزه شکل گرفته که نقش مؤثری در پوشش، مستندسازی و بازتاب عملکرد‌ها داشته‌اند.

 شهرداری مشهد ادامه داد: ما تنها شهری در کشور هستیم که همزمان روی سه خط قطار شهری در حال فعالیت هستیم و این موضوع بسیار ارزشمند است. این پروژه‌ها مصداقی از باقیات و صالحات هستند و باید قدردان آن باشیم.

قلندرشریف گفت: امسال باید قاطعانه ۴۷ پروژه کلیدی را به سرانجام برسانیم، در حوزه ورزش و جوانان نیز اقدامات ارزشمندی انجام شده و امیدواریم جشنواره‌های این حوزه در سال آینده به سطح بین‌المللی برسد. اقدامات امسال، یادگاری درخشان از این دوره مدیریت شهری خواهد بود و باید خودمان بیش از هر کسی قدر کارهای‌مان را بدانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->