بلوار مشرف به دانشگاه آزاد مشهد به نام شهید محمدمهدی طهرانچی نامگذاری شد هوای ناسالم، نفس‌های ناتمام | نگاهی به تداوم آلودگی در کلانشهر مشهد سرویس‌دهی صلواتی خطوط قطار شهری در روز شهادت حضرت زهرا (س) | تمهیدات شهرداری مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری اعلام شد گذر از شهر فناوری‌محور به شهر هوشمند مردم‌محور آلودگی هوای مشهد، فردا (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) بیشتر می‌شود بازدید استاندار خراسان رضوی از جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد + فیلم پاکستان به توافق ۱۰ ساله هند و آمریکا واکنش نشان داد راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) در مشهد، به‌صورت متمرکز در میدان شهدا برگزار می‌شود «طرح طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در آرامستان‌های مشهد موحدیان: شورای ششم با نگاه آینده‌نگرانه به توسعه مشهد می‌نگرد+ فیلم قیمت امروز پول افغانی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: وجود آمار و اطلاعات دقیق، در تحقق تصمیم سازی های مشهد و استان مؤثر است استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند + فیلم کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر همچنان در مرز هشدار است تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار» جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است

  • کد خبر: ۳۲۵۵۹۰
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است
شهردار مشهد مقدس گفت: وظیفه شورای اسلامی شهر نظارت و ارزیابی عملکرد مدیریت شهری است که این موضوع فرصتی برای ارتقاء کیفیت کار‌ها به شمار می‌رود. بدون تعامل و همکاری، هیچ نتیجه و ثمری حاصل نخواهد شد و خوشبختانه در این دوره، تعامل سازنده‌ای شکل گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در دیدار صمیمی با اعضای شورای اسلامی شهر مشهد به همراه معاونین خود با اشاره به ارزیابی اقدامات مدیریت شهری در ایام نوروز و ماه رمضان، گفت: سعی ما بر این بوده تا با استفاده از ظرفیت‌های درون‌سازمانی، هم‌افزایی را افزایش دهیم. نتیجه این رویکرد در پروژه استقبال از بهار، رضایتمندی عمومی بود که ارزش بسیاری دارد.

شهردار مشهد تصریح کرد: مسیر نوبهار با همکاری معاونت فرهنگی و خدمات شهری، بسیار مورد توجه قرار گرفت و مراسم افتتاحیه نورنما با استقبال گسترده مردم و مدیران روبه‌رو شد. این برنامه‌ها موجب ایجاد شور و نشاط اجتماعی و همدلی مؤمنانه میان شهروندان شد و کار‌های اجرا شده از نظر فرهنگی و اجرایی، فاخر و ارزشمند بودند.

قلندرشریف ضمن بیان اینکه در این برنامه فضایی فراهم شد تا بسیاری از اهداف و فعالیت‌های دشمنان در جنگ رسانه‌ای و روانی خنثی شود، گفت: هم‌افزایی بسیار خوبی میان حوزه‌های مختلف شهرداری در قالب پروژه استقبال از بهار شکل گرفت و این مدل موفق، الگویی برای دوره‌های بعد نیز خواهد بود.

وی افزود: با وجود تقارن این مناسبت‌ها، اقدامات بسیار خوبی به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل انجام شد. در شب ۲۱ ماه رمضان بیش از دو میلیون نفر در مراسم‌های مذهبی مشارکت داشتند. همکاری شهرداری و آستان قدس رضوی در برگزاری این برنامه‌ها در خیابان‌های اطراف حرم مطهر بسیار مؤثر و نتیجه‌بخش بود. خوشبختانه تمامی خدمات بدون هیچ حادثه‌ای ارائه شد که این توفیق را مرهون عنایات حضرت علی بن موسی الرضا (علیه‌السلام) و همراهی اعضای شورای شهر هستیم.

تلاش ما این است که با دوری از حواشی، صرفاً بر کار تمرکز کنیم

شهردار مشهد ادامه داد: برآورد عملکرد شهرداری مثبت بوده و این موفقیت باید مورد توجه خودمان نیز قرار گیرد. مردم بار‌ها و در موارد مختلف از اقدامات انجام‌شده تشکر کردند و این بازخوردها، نشانه‌ای مثبت از رضایتمندی عمومی است.

قلندر شریف تصریح کرد: امسال، سال پایانی دوره ششم شورای اسلامی شهر است و باید آن را سال درو و به ثمر نشستن اقدامات بدانیم. در سال گذشته، با همراهی اعضای شورا، اقدامات ارزنده‌ای انجام شد که در مقایسه با ۱۰ سال گذشته، قابل مصداق و سنجش است. همه‌چیز از نظر کیفیت و کمیت رشد بهتری داشته است.

شهردار مشهد گفت: تمامی مدیران، شناخت کافی نسبت به جنس کار و خواسته‌های مردم دارند و این موضوع باعث شده بدون اتکا به عوامل بیرونی، هم‌افزایی خوبی در پروژه استقبال از بهار شکل بگیرد؛ به‌طوری‌که مورد توجه زائران، مجاوران و مسئولان قرار گرفت. بازخورد مثبت این اقدامات حتی در سطح کشور نیز دیده شد و بسیاری از کلیپ‌ها رسانه‌ای و پربازدید شدند.

قلندر شریف ضمن بیان اینکه تلاش ما این است که با دوری از حواشی، صرفاً بر کار تمرکز کنیم. این رمز موفقیت ماست، گفت: پروژه‌های فرهنگی میدان شهدا، بدون حاشیه و با دقت اجرایی شد که بار‌ها مورد تمجید مسئولان قرار گرفت.

باید از اقدامات تیم رسانه‌ای شهرآرا و روابط عمومی شهرداری تقدیر کرد

وی ادامه داد: باید از اقدامات تیم رسانه‌ای شهرآرا و روابط عمومی شهرداری تقدیر کرد. تیم بسیار خوبی در این حوزه شکل گرفته که نقش مؤثری در پوشش، مستندسازی و بازتاب عملکرد‌ها داشته‌اند.

 شهرداری مشهد ادامه داد: ما تنها شهری در کشور هستیم که همزمان روی سه خط قطار شهری در حال فعالیت هستیم و این موضوع بسیار ارزشمند است. این پروژه‌ها مصداقی از باقیات و صالحات هستند و باید قدردان آن باشیم.

قلندرشریف گفت: امسال باید قاطعانه ۴۷ پروژه کلیدی را به سرانجام برسانیم، در حوزه ورزش و جوانان نیز اقدامات ارزشمندی انجام شده و امیدواریم جشنواره‌های این حوزه در سال آینده به سطح بین‌المللی برسد. اقدامات امسال، یادگاری درخشان از این دوره مدیریت شهری خواهد بود و باید خودمان بیش از هر کسی قدر کارهای‌مان را بدانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->