صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ زمان اکران «اتاقک گلی» مشخص شد نیما شعبان‌نژاد مجری رئالیتی شوی «شفرونی» شد مستند زندگی شهید طهرانچی به روایت «محسن اسلام‌زاده» علی روئین‌تن با «چریک» به جشنواره فیلم فجر می‌آید مستندساز آلمانی: کاربران شبکه‌های اجتماعی پشت ایران ایستادند+ فیلم آلبوم «در آن سوی سکوت» منتشر شد بازیگر فیلم «دروغ‌های حقیقی» هالیوود را ترک می‌کند؟ رضا عطاران و جمشیدی‌فر با «خانم والده» در راه سینما کارت زرد مجلس به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وزیر فرهنگ و ارشاد در صحن علنی مجلس: نگاه ما این است که عدالت استانی را رعایت کنیم + فیلم صداوسیما مجری‌گری «مهرشاد سهیلی» در تلویزیون را تکذیب کرد + عکس «بررسی وطن در دنیای کودک و نوجوان» در حوزه هنری خراسان رضوی بازیگر نقش ایلان ماسک معرفی شد + عکس مهرشاد سهیلی مجری برنامه اردوگاه شد + عکس موج انتقادها از فیلم جدید «نولان» | «اودیسه» در یک منطقه اشغالی فیلم‌برداری شده است حکایت دوستی عمو خرسه رقابت رسانه‌ها در جشنواره «داستان ایستادن» + فراخوان
سرخط خبرها

نشست تخصصی کارتون و کاریکاتور پلخمون در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۳۲۶۶۶۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
نشست تخصصی کارتون و کاریکاتور پلخمون در مشهد برگزار شد
نشست تخصصی کارتون و کاریکاتور پلخمون با موضوع «بررسی کاریکاتور مطبوعاتی ایران» با حضور جواد علیزاده، پیشکسوت کاریکاتوریست، در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز،نشست تخصصی کارتون و کاریکاتور پلخمون امشب، ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، با موضوع «بررسی کاریکاتور مطبوعاتی ایران» با حضور جواد علیزاده، پیشکسوت کاریکاتوریست، با همکاری موسسه فرهنگی شهرآرا در مشهد برگزار شد.

در این برنامه که با حضور جمعی از کاریکاتوریست‌های مشهد در حوزه هنری خراسان رضوی برگزار شد، اعضای حاضر به پیشنهاد جواد علیزاده اقدام به ترسیم کاریکاتورهایی در ارتباط با جنگ و صلح پرداختند و پس از آن، درباره کاریکاتورهای کشیده‌شده، بحث و تبادل‌نظر شد.

علیزاده در ارائه توضیحاتی برای رسم کاریکاتور گفت: انتخاب چارچوب مناسب به تنظیم کار بسیار کمک می‌کند و در چشم نواز بودن آن از لحاظ ترکیب بندی بسیار موثر است. ضمن این که در ابتدای کار، باید جای خطوط کلی آن را مشخص کرد که در ادامه کار، فضای کافی باقی بماند و مشکلی برای ترکیب بندی ایجاد نشود.

وی افزود: از سوی دیگر، کاریکاتوریست باید با نماد‌های موضوعات مختلف آشنا باشد و بتواند از این نماد‌ها با روش و ایده خود در خلق هنری خود استفاده کند.

علیزاده درباره خلق آثار خود گفت: معمولا تلاش می‌کنم وقتی شروع به کار می‌کنم، کار را همان روز تمام کنم. به ندرت پیش آمده که در تولید کار، وقفه‌ای ایجاد شود و ادامه کار به فردا بیفتد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:، چون زیر کاریکاتور امضا دارد، کاریکاتوریست نمی‌تواند کار خود را کتمان کند. از سوی دیگر، نباید از یاد ببریم که کاریکاتوریست حرفه‌ای، تحت هر شرایطی می‌تواند حرف خود را بزند و نقد خود را ارائه کند. نیازی هم به انتقاد مستقیم نیست.

گفتنی است صبح امروز نیز نمایشگاهی شامل آثار منتخب کاریکاتور جواد علیزاده در نگارخانه حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی در مشهد گشایش یافت. این نمایشگاه تا ۳۱ فروردین‌ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و ۱۶ تا ۱۸ میزبان علاقمندان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->