«چهل حکمت نبوی (ص)»؛ اثری از رهبر معظم انقلاب در ترویج اخلاق اسلامی تحریم سینمای اسرائیل با ۱۸۰۰ امضای هالیوودی «خانه ارواح»؛ فیلمی جسور با پایان ناامیدکننده نامگذاری دو سالن سازمان سینمایی به نام دو مدیر فقید پشت صحنه‌ای زمستانی از «سووشون + عکس حسن پورشیرازی جلوی دوربین کیمیایی رفت تجربه‌ای از یک تابستان موسیقایی | «دلکوک» در خانه هنرمندان اجرا خواهد شد درخواست بازیگران فیلم «ناتور دشت» برای حمایت از سمت مردم «آپاترید» در جشنواره کازان افتخار آفرینی کرد «تنها در تهران»؛ گامی بزرگ به سوی اسکار همراهی مردم با سینما در روز ملی هنر هفتم جومونگ و سه قلوهایش در واقعیت! + عکس سریال «یزدان» به آنتن شبکه تماشا رسید + زمان پخش ویژه‌برنامه «از مامان بگو» با حضور استاد موسوی واعظ روی آنتن می‌رود + زمان پخش مسابقه ۱۰۰ با اجرای هادی حجازی‌فر از امشب (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) پخش می‌شود فصل دوم «سوجان» در دست ساخت است | فیلم «سلام علکیم» به اکران آنلاین رسید بهمن رجبی هنرمند تنبک نواز درگذشت + علت فوت زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو
سرخط خبرها

نشست تخصصی کارتون و کاریکاتور پلخمون در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۳۲۶۶۶۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
نشست تخصصی کارتون و کاریکاتور پلخمون در مشهد برگزار شد
نشست تخصصی کارتون و کاریکاتور پلخمون با موضوع «بررسی کاریکاتور مطبوعاتی ایران» با حضور جواد علیزاده، پیشکسوت کاریکاتوریست، در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز،نشست تخصصی کارتون و کاریکاتور پلخمون امشب، ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، با موضوع «بررسی کاریکاتور مطبوعاتی ایران» با حضور جواد علیزاده، پیشکسوت کاریکاتوریست، با همکاری موسسه فرهنگی شهرآرا در مشهد برگزار شد.

در این برنامه که با حضور جمعی از کاریکاتوریست‌های مشهد در حوزه هنری خراسان رضوی برگزار شد، اعضای حاضر به پیشنهاد جواد علیزاده اقدام به ترسیم کاریکاتورهایی در ارتباط با جنگ و صلح پرداختند و پس از آن، درباره کاریکاتورهای کشیده‌شده، بحث و تبادل‌نظر شد.

علیزاده در ارائه توضیحاتی برای رسم کاریکاتور گفت: انتخاب چارچوب مناسب به تنظیم کار بسیار کمک می‌کند و در چشم نواز بودن آن از لحاظ ترکیب بندی بسیار موثر است. ضمن این که در ابتدای کار، باید جای خطوط کلی آن را مشخص کرد که در ادامه کار، فضای کافی باقی بماند و مشکلی برای ترکیب بندی ایجاد نشود.

وی افزود: از سوی دیگر، کاریکاتوریست باید با نماد‌های موضوعات مختلف آشنا باشد و بتواند از این نماد‌ها با روش و ایده خود در خلق هنری خود استفاده کند.

علیزاده درباره خلق آثار خود گفت: معمولا تلاش می‌کنم وقتی شروع به کار می‌کنم، کار را همان روز تمام کنم. به ندرت پیش آمده که در تولید کار، وقفه‌ای ایجاد شود و ادامه کار به فردا بیفتد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:، چون زیر کاریکاتور امضا دارد، کاریکاتوریست نمی‌تواند کار خود را کتمان کند. از سوی دیگر، نباید از یاد ببریم که کاریکاتوریست حرفه‌ای، تحت هر شرایطی می‌تواند حرف خود را بزند و نقد خود را ارائه کند. نیازی هم به انتقاد مستقیم نیست.

گفتنی است صبح امروز نیز نمایشگاهی شامل آثار منتخب کاریکاتور جواد علیزاده در نگارخانه حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی در مشهد گشایش یافت. این نمایشگاه تا ۳۱ فروردین‌ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و ۱۶ تا ۱۸ میزبان علاقمندان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->